رفتن به مطلب

کدوم مین برد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خب پس این طور که به نظر میرسه Asrock z97‎ Extreme ‎6 برا اورکلاک و.. خیلی مورد خوبه.

حالا دوستان من هر چی سرچ کردم نتونستم بنچمارک برای اورکلاک این برد پیدا کنم لطفا یه چند تا لینک بدید که این مین زیر اورکلاک با چه مین هایی رقابت میکنه .

یه سایتی میخوام شبیه به این

http://gpuboss.com/gpus/ASUS-GeForce-GTX-660-vs-ASUS-GeForce-GTX-580

ممنون

ویرایش شده توسط *sajjad*
لینک به دیدگاه

دوست عزيز تازه به دوران رسيده?!!!!!

ازراک چنزين سال هست که داره مين برد توليد ميکنه چطوري ميگيد تازه به دوران رسيده?

استارتر عزيز هيت سينکشون کاملا حرارت و دفع ميکنن و هيچ مشکلي هم ندارن.

يه تجربه ديگه هم نشون داده مادربردهاي msi تو زمينه اورکلاک نسبت به بقيه خوب عمل نکردن.برعکس کارت گرافيکاش.

تمامی رکوردهای دنیا توسط مادربردهای msi و asus جابه جا میشن.من میگم تا بنز و bmw هستش با همون قیمت چرا سوار هیوندای بشه؟!!!!

لینک به دیدگاه

تمامی رکوردهای دنیا توسط مادربردهای msi و asus جابه جا میشن.من میگم تا بنز و bmw هستش با همون قیمت چرا سوار هیوندای بشه؟!!!!

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

خدایا خودت کمک کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خریدی دوست گرامی

جمع بندی ت بچصورت هست ؟

در کل ببین برای چکاری میخوای؟

دوستان راهنمایی دارن میدن بهتره خودتون تصمیم نهایی رو بگیرید

بهتره زیاد به جزئیات فکر نکنید همشون تقریبا توی یه سطح هستن و شما هم فکر نمیکنم کسی باشید که مین بترکونید (منظور اکستریم اوورکلاک یا هارد کور گیمر)

ضمنا مین رو که قرار نیست ترشی هفت ساله باهاش بندازید

بعد 2 سال خود بخود از رده خارج میشه

لینک به دیدگاه

اسم ازراک رو میشنوم یاد دمپایی کهنه میفتم =))  جو مسمومی برای این برند داخل کشور ایجاد شده بود .

من msi رو دوست دارم . علاوه بر ویژگیهای عالی بایوسش هم خیلی نازه

لینک به دیدگاه

خریدی دوست گرامی

جمع بندی ت بچصورت هست ؟

در کل ببین برای چکاری میخوای؟

دوستان راهنمایی دارن میدن بهتره خودتون تصمیم نهایی رو بگیرید

بهتره زیاد به جزئیات فکر نکنید همشون تقریبا توی یه سطح هستن و شما هم فکر نمیکنم کسی باشید که مین بترکونید (منظور اکستریم اوورکلاک یا هارد کور گیمر)

ضمنا مین رو که قرار نیست ترشی هفت ساله باهاش بندازید

بعد 2 سال خود بخود از رده خارج میشه

نه هنوز نخریدم

خب الان بین ازراک msi موندم

شما نظرتون چیه

لینک به دیدگاه

حالا یه سوال مهم

msi z97 gaming 5

ASRock Z97 Extreme6

خیلی در اورکلاک فرق دارند؟

اگر خیلی تفاوتی نس که msi میگیرم بعدشم بقول  mInI_ClockEr ما که نمیخایم مادربرد بترکونیم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هر دو مین برای انتخاب نهاییتون خوبن دوست گرامی چون شما یکی از مهمترین ملاک هاتون عمر و دوام بالا هست بهتر هست برید دنبال MSI هم کیفیت خوبی داره مین هاش (منظور پرفورمنس نیست) هم اینکه گارانتی نسبتا قابل قبولی داره در داخل کشور (فکر میکنم ماتریس بهتر پاسخگو باشه تا سازگارارقام)

لینک به دیدگاه

هر دو مین برای انتخاب نهاییتون خوبن دوست گرامی چون شما یکی از مهمترین ملاک هاتون عمر و دوام بالا هست بهتر هست برید دنبال MSI هم کیفیت خوبی داره مین هاش (منظور پرفورمنس نیست) هم اینکه گارانتی نسبتا قابل قبولی داره در داخل کشور (فکر میکنم ماتریس بهتر پاسخگو باشه تا سازگارارقام)

درسته

پس دوستان نظر دیگه این ندارید msi بگیرم.

لینک به دیدگاه

درسته

پس دوستان نظر دیگه این ندارید msi بگیرم.

لینک به دیدگاه

خب خدا رو شکر همين الان يه خبر ديدم که خيلي به اين تاپيک مربوط ميشد.

سايت معتبر رنکلر امروز يه نظر سنجي رو منتشر کرد که نشون ميداد شرکت ازراک از شرکتهايي مانند msi بهتر عمل کرده....همين هيونداي شما..واقعا چه قياس هايي ميشنوه ادم.

و در بين تمامي مادربردها z97 extreme6 رتبه دوم پس از z97 ud5 گيگابايت رو مال خودش کرده.

دقت کنيد تمامي مادربردها حتي x99.

اينجاست که ميگن شاهد از غيب رسيد.

لینک به دیدگاه

خب خدا رو شکر همين الان يه خبر ديدم که خيلي به اين تاپيک مربوط ميشد.

سايت معتبر رنکلر امروز يه نظر سنجي رو منتشر کرد که نشون ميداد شرکت ازراک از شرکتهايي مانند msi بهتر عمل کرده....همين هيونداي شما..واقعا چه قياس هايي ميشنوه ادم.

و در بين تمامي مادربردها z97 extreme6 رتبه دوم پس از z97 ud5 گيگابايت رو مال خودش کرده.

دقت کنيد تمامي مادربردها حتي x99.

اينجاست که ميگن شاهد از غيب رسيد.

وقعا رسید

خب این z97 ud5 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

دوستان به این نتیجه رسیدم که asrock z97 extreme6 بگیرم.

مممنون از تمامی دوستان که کمک کردن در انتخاب من.

متشکرم @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...