رفتن به مطلب

تغيير ولتاژ سي پيو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

چجوري مي تونم ولتاژ سي پيو رو بيارم پايين؟

الان توي بايوس كلي voltage هست كه نميدونم كودومشه

vccin voltage

cpu core voltage

cpu ring coltage

cpu gt voltage

cpu sa voltage

cpu io analog voltage

cpu io digital voltage

dram voltage

pch 1.05 coltage

pch 1.5 voltage

لینک به دیدگاه

فکر کنم قصد داری سیستمت رو بترکونیا :-?

حسابی رفتی تو فاز فول لود و اور :wacko:

لینک به دیدگاه

بیخیال شو داداش.با حالت عادی هم سیستمت خیلی قوی هست :D

لینک به دیدگاه

من مدل Msi z97 gaming 7 رو دارم به سی پی یو خیلی ولتاژ اضافه میداد دما تا 72 میرفت بالا با VCore 1.3 ولی الان استیبل کردم دما ااز 63 بالا تر نمیره.

شما تنظیمات رو این جوری قرار بده.

بعد از این که تنظیمات رو این جوری قرار دادی میری برنامه XTU نصب میکنی 3 بار  بنجمارکین تست میگیری اگر بلو اسکرین نداد یعنی سی پی یو استیبل هست.

tq8g_11.jpg

qp19_22.jpg

لینک به دیدگاه

خب الان ولتاژو ست كردم تست هم گرفتم بلو اسكرين نداد

الان يخوام بازم ولتاژو كاهش بدم بايد هم core voltage بيارم پايين هم ring voltag ؟

لینک به دیدگاه

الان روي 1.090 هم استيبل هست

بازم بيارم پايين تر؟

لینک به دیدگاه

الان روي ولتاژ 1.080 هم استيبل هست

پيشنهاد شما اينه كه ولتاژو روي فركانس 4.4 پايين بيارم يا فركانس ديگه؟

لینک به دیدگاه

راستش دماي اتاقو نمي دونم

نبايد روي اين ولتاژ همچين دمايي با وجود واتر باشه اخه :|

لینک به دیدگاه

فكر كنم بخاطر خمير سيليكونش باشه چون از خود كارخونه رو زدم

ویرایش شده توسط AmirZ
لینک به دیدگاه

4400 با ولتاژي که ست کرديد خيلي خوبه.

شما حتما دماي اتاقت بالاست عزيز.

در ضمن 4790 کلا داغه شما سعي کن دماي اتاق و بياري پايين

لینک به دیدگاه

اینا بستگی به تنظیمات دور فن و سرعت پمپ هم داره.بعدم به فرض اگه دمای اتاق شما 28 درجه باشه دمای idle کاملا درسته اگه تست های این کولر رو ببینید روی 4790K 4770K ببینید که روی 68-70 استیل کردن دما رو اونا داخل دمای اتاق 20-22 درجه تست می کنن.شما سرعت فن رو روی Auto گذاشتید داخل بایوس؟در ضمن Fullload رو با چه برنامه ای تست می گیرید؟

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

اینا بستگی به تنظیمات دور فن و سرعت پمپ هم داره.بعدم به فرض اگه دمای اتاق شما 28 درجه باشه دمای idle کاملا درسته اگه تست های این کولر رو ببینید روی 4790K 4770K ببینید که روی 68-70 استیل کردن دما رو اونا داخل دمای اتاق 20-22 درجه تست می کنن.شما سرعت فن رو روی Auto گذاشتید داخل بایوس؟در ضمن Fullload رو با چه برنامه ای تست می گیرید؟

با intel extreme tuning utility

لینک به دیدگاه

با intel extreme tuning utility

برای گرفتن درست دما و تست Stability از اون برنامه استفاده نکنید ضمن اینکه اصلا بهتون پیشنهاد نمی شه با برنامه اورکلاک یا Under Clock و کلا تغییرات ولتاژ انجام بدید.حتما از داخل بایوس این کار ها انجام بشه.از  Prime 95 v26.6 و Aida 64 برای تست گرفتن استفاده کنید( حتما همون ورژنی که گفتم رو برای Prime95 دانلود کنید چون از بعد از اون ورژن تستش باعث بالا رفتن غیر طبیعی دمای CPU های Haswell می شه...)از Real Temp برای نشون دادن دمای CPu استفاده کنید و از CPUID HWmonitor برای دیدن ولتاژ در حال استفاده و دمای هسته ها استفاده کنید.کلا دمایی که Prime95 و AIDA 64 نشون میدن مد نظر هستش...

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

برای گرفتن درست دما و تست Stability از اون برنامه استفاده نکنید ضمن اینکه اصلا بهتون پیشنهاد نمی شه با برنامه اورکلاک یا Under Clock و کلا تغییرات ولتاژ انجام بدید.حتما از داخل بایوس این کار ها انجام بشه.از  Prime 95 v28.4 build 1 و Aida 64 برای تست گرفتن استفاده کنید( حتما همون ورژنی که گفتم رو برای Prime95 دانلود کنید چون از بعد از اون ورژن تستش باعث بالا رفتن غیر طبیعی دمای CPU های Haswell می شه...)از Real Temp برای نشون دادن دمای CPu استفاده کنید و از CPUID HWmonitor برای دیدن ولتاژ در حال استفاده و دمای هسته ها استفاده کنید.کلا دمایی که Prime95 و AIDA 64 نشون میدن مد نظر هستش...

اوكي نه من با بايوس اور ميكردم با اون برنامه تست پايداري ميگرفتم

گفتم چرا prime95 اينطوريه ها زدم دما را تا نزديكا 100 بالا برد و همين طور بيشتر :|

خيلي ممنون فردا تست ميكنم :X

لینک به دیدگاه

اوكي نه من با بايوس اور ميكردم با اون برنامه تست پايداري ميگرفتم

گفتم چرا prime95 اينطوريه ها زدم دما را تا نزديكا 100 بالا برد و همين طور بيشتر :|

خيلي ممنون فردا تست ميكنم :x

تستی که Prime 95 انجام می ده Torture تست هستش و حد اکثر دما رو با به کار گرفتن تمام هسته ها نشون می ده. اما تست AIDA 64 تغریبا می شه گفت Typical Load رو نشون میده و حدود مثل اینکه با CPU در حال بازی کردن باشید...راستی حواستون باشه که داخل بایوس گزینه های مربوط به FAN یا پاور روی Low power/power saving یا Silent mode نباشه...

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

دوست عزیز ولتاژ کور و رینگ رو 0.025 بیارید پایین هر بار تا جایی که به بلو اسکرین برسید و بعدش برید رو کم ترین حالتی که آخرین باز استیبل بوده تنظیم کنید.

در صورت هر گونه مشکلی (که یک وقت شماره ای رو اشتباه بدی و سیستم بالا نیاد) کامپیوتر رو خاموش کن از برق بکش 1 دیقه صبر کن و در قسمت درگاه های مادربورد  که پشت کیس هست یه کلید به اسم coms اون رو3 ثانیه نگهدار بعد ول کن بعد از 1 دقیق سیستم رو بزن به برق روشن کن همه تنظیمان بایوس به حالت اولیه برمیگرده)

دمای شما با این Vcore زیاد هست برای من رو توی اضماء مشاهد کنید تازه با کولر 160 تومنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...