رفتن به مطلب

تعویض خمیر سیلیکون کارت r9 270

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان داشتم تو نت گشت میزدم که مطالبی در مورد تعویض خمیر سیلیکون کارت های گرافیک خوندم و چند تا سوال برام پیش اومد

یکی اینکه برای تعویض بعد از چقدر استفاده باید اقدام کرد ؟ و اینکه کارتی که گارانتی داره ( الماس ) میشه خود شخص اقدام به تعویض خمیر

بکنه یا باید برای تعویض به گارانتی مراجعه کنه ؟

لینک به دیدگاه

گاهی وقتا شرکت سازنده از خمیر خوب استفاده میکنه . شما دمات در حالت معمول و لود چقدر میشه؟

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

گاهی وقتا شرکت سازنده از خمیر خوب استفاده میکنه . شما دمات در حالت معمول و لود چقدر میشه؟

دمای معمول بنده 31 تا 32 هست و دمای لود هم حدود 70 درجه هست ( بعضی اوقات تا 72 میره بالا بعضی اوقات هم 68 هست ) بستگی به دمای داخل داره

لینک به دیدگاه

هیچ نیازی برا تعویض نیست

من خودم یه 6870 داشتم که بعد 3سال که بازش کردم خمیرش کامل کامل سر جاش بود... کلا خمیر گراف برخلاف پردازنده خیلی دیر خشک میشه

لینک به دیدگاه

دمای معمول بنده 31 تا 32 هست و دمای لود هم حدود 70 درجه هست ( بعضی اوقات تا 72 میره بالا بعضی اوقات هم 68 هست ) بستگی به دمای داخل داره

دوست عزیز دمات مناسبه . با تعویض خمیر با بهترین نوع و گرانترین زیاد تفاوتی نخواهی دید . (در حد ۲ یا بهترین حالت ۵ درجه) .پس زیاد تو فکرش نباش. من gts 450 دارم دما تو لود ۷۵ درجس.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...