رفتن به مطلب

مشکل جدید با اینترنت رایگان شبانه

namjou
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان گرام اقا از شدت ناراحتی دارم زمینو گاز میگیرم من چند شبه دارم دانلود شبانه میکنم امروز چک کردم دیدم همه رو ازحجم  دانلود کم کرده و کا شارژم صفر شده کسی مشکل من رو داره یا به این مشکل برخورده کاری ازدستم برمیاد برا برگردوندن شارژم  

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از کدوم isp نت گرفتی؟خوب قوانین دانلود شبانه اش رو از قبل خونده بودی؟شاید قانونشون اینطوریه.اما اول از همه بگو از کجا نت گرفتی؟

لینک به دیدگاه

مخابرات 

خو من قبلا همین روش دان میکردم چنین مشکلی نداشتم تازه این مشکل پیش اومده برام 

لینک به دیدگاه

متاسفانه من قوانین دانلود شبانه مخابرات رو نمی دونم.اما چند نکته هست که باید برید تحقیق کنین.یک قانونی مدتی هست داره اجرا میشه که میگه هر چقدر حجم روزانه بخری فقط تا دو برابرش میتونی با سرعت بالا دانلود کنی و بعد از اون یا سرعتت تقریبا صفر میشه و یا از حجم روزانه ات کم میشه.یک قانون دیگه هم بعضی شرکتها دارن که کلا در این ساعات نیمه بها محاسبه می کنند.

بعضی اوقات هم اگر مودمت رو راس ساعت شروع شبانه خاموش روشن نکنی از حجمت کم میکنه.

کلا شما باید ببینی آیا جدیدن مخابرات از چنین قوانینی استفاده میکنه یا نه.اگر هیچکدوم از اینا نبود میتونی یک شات از ریز مصرفت در ساعات رایگان بگیری و برای 195 بفرستی و بگی چرا از حجمم کم کردین؟

اگر ایشالله آدم باشن حجمت رو بر می گردونن.

لینک به دیدگاه

سلام. دانلود رایگان شبانه فقط برای سرویس های شش ماهه و یکساله هست.

لینک به دیدگاه

یک سرویس شبانه مخابرات دارد با 99 درصد تخفیف .... یعنی 1 درصد از حجم کم میکنه .... سیستم مخابرات اختلال داشت از من 1 گیگ کم در یک شب ( فقط 1 گیگ تو حسابم بود)...وچون مودم از قبل از ساعت رایگان خاموش نکرده بودم نتونستم ثابت کنم و کلا بیخیالش شدم 

ویرایش شده توسط mohsen19x
لینک به دیدگاه

این نکته رو هم لازمه ذکر کنم که بنظر میاد جدیداً مخابرات ، در ساعات رایگان send رو پولی حساب میکنه. مثلاً اگه از تورنت دانلود کنید کلی حجم میسوزه.

الان من سرویس شش ماهه دارم و تو ساعات رایگان تورنت استفاده میکنم و به محض رسیدن به ساعت پولی ، تورنت متوقف میشه و میبینم تو یه روز مثلاً 614 مگ حجم مصرفی بوده که از این حجم ، 432 مگ از send کردن سوخته.

کاملاً واضحه که برای شب ها ، ارسال رو هم پولی کردن.

لینک به دیدگاه

سرویس من تا ماه قبل شب رایگان داشت. یک شب زدم یه فایل 800 مگی دانلود بشه که از حجمم کم کرد بعد تو قسمت پیام نوشته بود سرویس 5 مگ و 10 مگ دیگه حجم رایگان ندارن.

لینک به دیدگاه

منم سرویس 10 مگ دارم هرچند سرعت دانلود رایگان شبانش افتضاحه ولی هنوز رایگانه ولی جدیداً send پولی حساب میشه. فقط دریافت رایگانه. هرچی میشه قوانین محدود کننده تری میذارن. احتمالاً استان ما هم چند وقت دیگه رایگان شبانه برا سرویس 10 مگ و 5 مگ برداره.

چیزی که مشخصه ، استان شما دانلود رایگان رو برداشته و بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که بعد از اتمام حجم ، درخواست آزاد سازی خط بدید.

لینک به دیدگاه

این نکته رو هم لازمه ذکر کنم که بنظر میاد جدیداً مخابرات ، در ساعات رایگان send رو پولی حساب میکنه. مثلاً اگه از تورنت دانلود کنید کلی حجم میسوزه.

الان من سرویس شش ماهه دارم و تو ساعات رایگان تورنت استفاده میکنم و به محض رسیدن به ساعت پولی ، تورنت متوقف میشه و میبینم تو یه روز مثلاً 614 مگ حجم مصرفی بوده که از این حجم ، 432 مگ از send کردن سوخته.

کاملاً واضحه که برای شب ها ، ارسال رو هم پولی کردن.

خوب تورنت یه حالت داره که ارسال رو صفر میکنی دیگه ارسالی نمیکنه 

لینک به دیدگاه

اقا من قراردادم یه سالست هر قانونی هم که بیاد مگه نباید صبر کنن که این قراردادم تموم بشه بعد اعمال کنن اقا شما یه قرار داد با مشتری بستی یه پولی هم گرقتی مگه میشه مفاد قرار داد رو روز به روز عوض کرد 

لینک به دیدگاه

فکر کنم فهمیدن همه ی مردم از ساعت 1 به بعد دانلود شدید انجام میدن و نت رو میترکونن برای اینترنت شبانه هم ترافیک محدود در نظر گرفتن!!!

احتمالا اگه اون ترافیک تموم بشه از ترافیک اصلی کم میشه.شما بجای اینکه اینجا تاپیک بزنی یه زنگ بزن مخاربرات ببین جریان چیه :-?

لینک به دیدگاه

فکر کنم فهمیدن همه ی مردم از ساعت 1 به بعد دانلود شدید انجام میدن و نت رو میترکونن برای اینترنت شبانه هم ترافیک محدود در نظر گرفتن!!!

احتمالا اگه اون ترافیک تموم بشه از ترافیک اصلی کم میشه.شما بجای اینکه اینجا تاپیک بزنی یه زنگ بزن مخاربرات ببین جریان چیه :-?

جواب میدن مگه برادر زنگ میزنم 2020 شش دست تلفن میچرخه وشماره جدید میدن بعد میگن بزنگ مسعول شهرتون اون میگه وایسا برسی کنم بعد یه ساعت پشت خط موندن میگه از دسرس من خارجه بزنگ 2020 و همین طور میچرخوننت تا منصرف بشی از زنگ زدن ودنبال حقت رفتن 

حالا من یه سوال میپرسم ایا کسی با زنگ زدن به 2020 به هدفی که میخواسته یا یه جواب درست درمون دادن به ادم یا نه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جواب میدن مگه برادر زنگ میزنم 2020 شش دست تلفن میچرخه وشماره جدید میدن بعد میگن بزنگ مسعول شهرتون اون میگه وایسا برسی کنم بعد یه ساعت پشت خط موندن میگه از دسرس من خارجه بزنگ 2020 و همین طور میچرخوننت تا منصرف بشی از زنگ زدن ودنبال حقت رفتن 

حالا من یه سوال میپرسم ایا کسی با زنگ زدن به 2020 به هدفی که میخواسته یا یه جواب درست درمون دادن به ادم یا نه ؟

سوال بعدی ! 

هر کی از فامیلای فلانیو فلانی بی کاره بیرون و بی سواده ورمیدارن 

میارن 2020 و میگن بشین اینجا و مردم رو مشغول کن و سرکار بزار و سرماه هم بیا بهت پول بدم / همین 

مضخرفترین پشتیبانی IPS مختص مخابراته و مقام اول رو آورده البته در کنار کیفیت و خدمات عالیش !! 

ویرایش شده توسط ATA MAHMOODI
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...