رفتن به مطلب

تاپیک جامع سری بازی های call of duty black ops

rezaeipes
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

منم موافقم بعد Modern warfare دیگه cod مزخرف شد

اما این نسخه داستاننش پیچیده بود

در حقیقت بازیکن طی مرحله دوم میمیره و همه مراحل بعد رویای قبل از مرگه که بر اساس گزارشات جان تیلور و بازیکن خودش  رو توی رویا جای تیلور میزاره و تیلور رو جای دیلان استون. در واقع شخصیت اصلی بازی تیلور واسه همین بازیکن اسم نداره و فقط بازیکن خطاب میشه

اما نکته اینجاست توی گزاراشات تیلور ( همون نوشته های که بعد از لودینگ پایین صفحه میاد)  خبری از Corvus (کلاغ) و ماموریت  آخر (life) نیست همین باعث میشه این سوال به وجود بیاد "we are taylor" چه معنی میده ؟

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان من نسخه black box این بازی رو دانلود کردم که متوجه شدم بازی save نمیکنه! یعنی هر باز که بازی اجرا میشه، باید از اول شروع کنم...

بعد آپدیتش رو نصب کردم و ورژنش شد 37 ولی باز همون مشکل هست.

ویندوز هم 8.1 هست.

راه حلی سراغ دارید برای این مشکل!؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

با گزینه Save and Exit از بازی خارج شوید

دست شما در نکنه! :clapping:

داداش حداقل اینو متوجه هستم دیگه :)

ظاهرا باید با ادمنیستور اجرا کنم! 

فعلا که مشکل حل شده...

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام دوستان این دوقدرت به چه کاری میخوره کسی هست بدونه ؟

enhanced cacophany ,  termial breakdown 

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

پیشنهاد میشه ...آنتی ویروس را غیر فعال کنید و بازی را مجدد نصب کنید

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میشه ...آنتی ویروس را غیر فعال کنید و بازی را مجدد نصب کنید

اصلا آنتی ویروس ندارم گرامی .

ساعت ویندوزت درسته؟

نمیدونم والله . باید درست باشه / بزار چک کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصلا آنتی ویروس ندارم گرامی .

نمیدونم والله . باید درست باشه / بزار چک کنم

فکر کنم باید ساعت ویندوز رو تغییر بدید به Bjing

آنتی ویروس هم غیر فعال کن و همچنین دوباره نصب کن

از کدوم سایت دانلود کردید ؟

توی لینک زیر می تونید راهنمایی های دقیق تری ببینید

http://forum.bazicenter.com/thread98431/

لینک به دیدگاه

فکر کنم باید ساعت ویندوز رو تغییر بدید به Bjing

آنتی ویروس هم غیر فعال کن و همچنین دوباره نصب کن

از کدوم سایت دانلود کردید ؟

توی لینک زیر می تونید راهنمایی های دقیق تری ببینید

http://forum.bazicenter.com/thread98431/

والله خرید کردم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والله خرید کردم .

چی بگم دوست گرامی

شما اون لینکی که گزاشتم رو یه نگاه بندازید شاید مورد شما هم داخلش باشه

من همیشه از اون سایت برای گیر و گور های نصب بازی ها کمک میگیرم

لینک به دیدگاه

دوستان این پیغام میداد . گرافیگمم  giga gtx 970 oc wf

How do I update my video card drivers?

Press Windows + R.
Type "DxDiag" and click OK.
After the DirectX Diagnostic Tool loads, select the Display tab.
The video card's name and manufacturer are listed in the Device section. The current driver version is listed in the Driver section.
Visit the driver manufacturer's website to obtain the most up-to-date driver. Contact the driver manufacturer for assistance with updating the driver. If the computer is under warranty, contact the computer manufacture
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

درایور رو اپدیت کن

اون فایلی که ایراد گرفته رو بگو یکی برات اپلود کنه. منتقل کن به جایی که باید باشه

به امید خدا مشکل برطرف بشه

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام

درایور رو اپدیت کن

اون فایلی که ایراد گرفته رو بگو یکی برات اپلود کنه. منتقل کن به جایی که باید باشه

به امید خدا مشکل برطرف بشه

فایل عکسش هست . آخرین ورژن آپیدت مخوص کرافیکهای سری 900 برای 32 و 64 بیتی رو از کجا بگیرم /. تو سافت گذر هست ولی مخصوص سری 900 تنها نیست . بعدش اگر دانلود کنم روی همین درایور قبلیم کپی کنم یا اول درایور قبیلیمو پاک کنم بعد نصبش کنم ؟

Download_list.gif نسخه‌ی 361.43 - سری 400 تا 900 - ویندوز ویستا، 7، 8 و 8.1 - 32 بیتی - 252 مگابایت Download_list.gif نسخه‌ی 361.43 - سری 400 تا 900 - ویندوز ویستا، 7، 8 و 8.1 - 64 بیتی - 321 مگابایت

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بخشید الان سرم شلوغه

اون فایلی رو که تو عکس هست رو تحقیق درموردش بکن- یا کلا متن ارورر رو سرچ کن ببین کسی مشکلی داشته تو این زمینه شاید نتیجه گرفته

با کمی سرچ درمورد دانلود به نتیجه میرسی

برای نصب حتما باید درایو قبلی بطور کامل انینستال بشه با برنامه display driver uninstaller

لینک به دیدگاه

متاسفانه ارور اول که آپدیت میخاست برطرف شد  ولی باز این ارو ر اومد .

post-12065-0-05884300-1451563993_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

عزیز کلا نسخه ریپک برای بازیها جدید پیشنهاد نمیشه!...چرا وقتتون رو هدر میدید نمیدونم.

احتمالا ناقصه.

بازی رو از نو نصب کنید در درایو بازیتون....درایو ویندوز رو مطمئن شو که بالای 60 گیگ خالی داشته باشه در هنگام نصب.

سپس آپدیت های 1 تا 3 ریلودد رو به ترتیب نصب کن دقیقا در محل نصب بازی (اینجارو باید دقیق  انجام بدی)....بعد کرک اپدیت 3 رو کپی و جایگزین کن در محل نصب.

البته  ، ممکنه جواب بده رو این نسخه.چون این اپدیتها مربوط به نسخه ریلودده.

ویرایش شده توسط abbas_mt
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازم سلام

همونطورکه بهت گفتم از دوستان درخواست بده این فایلها رو برات اپ کنن

احتمالا انتی ویروست باعث حذف این فایلها شده باشه (که در اینصورت غیر فعال کردن انتی ویروس و نصب مجدد بازی)  یا بازیتون ناقص باشه

اگه انتی ویروس داری به قرنطینه انتی ویروس سر بزن ببین وجود داره فایلها 

امکان داره بعد این ارور هم به ارور دیگه برخورد کنید به امید خدا که اینطور نباشه

فایلهایی که وجود ندارند رو هم سرچ بزن احتمال قوی رو نت برای دانلود وجود داشته باشه

دوست عزیز قبلی هم پیشنهاد نصب اپدیت ها رو داده که تایید میکنم نظرشون رو امکان داره باعث نصب مجدد فایلهایی که وجود نداره بشه

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

عزیز کلا نسخه ریپک برای بازیها جدید پیشنهاد نمیشه!...چرا وقتتون رو هدر میدید نمیدونم.

احتمالا ناقصه.

بازی رو از نو نصب کنید در درایو بازیتون....درایو ویندوز رو مطمئن شو که بالای 60 گیگ خالی داشته باشه در هنگام نصب.

سپس آپدیت های 1 تا 3 ریلودد رو به ترتیب نصب کن دقیقا در محل نصب بازی (اینجارو باید دقیق  انجام بدی)....بعد کرک اپدیت 3 رو کپی و جایگزین کن در محل نصب.

هات فیکس رو در داخلش کپی کردم درست شد . ولی نمیدونم چرا هی گیر میکنه وسط بازی . شاید باید آدپیت جدید بریزم . کسی تست کرده .

سلام

اگه انتی ویروس نداری قبل نصب ویندوز دفندر رو غیر فعال کن. 

به انتی ویرسو مربوط نبود .

بازم سلام

همونطورکه بهت گفتم از دوستان درخواست بده این فایلها رو برات اپ کنن

احتمالا انتی ویروست باعث حذف این فایلها شده باشه (که در اینصورت غیر فعال کردن انتی ویروس و نصب مجدد بازی)  یا بازیتون ناقص باشه

اگه انتی ویروس داری به قرنطینه انتی ویروس سر بزن ببین وجود داره فایلها 

امکان داره بعد این ارور هم به ارور دیگه برخورد کنید به امید خدا که اینطور نباشه

فایلهایی که وجود ندارند رو هم سرچ بزن احتمال قوی رو نت برای دانلود وجود داشته باشه

دوست عزیز قبلی هم پیشنهاد نصب اپدیت ها رو داده که تایید میکنم نظرشون رو امکان داره باعث نصب مجدد فایلهایی که وجود نداره بشه

احتمالا ناقصه.

میخام  آپدیت شماره 3 رو فقط بریزم مشکلی پیش میاد؟  یا باید 1و 2 رو هم نصب کنم بعد 3 رو روش نصب کنم ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

هات فیکس رو در داخلش کپی کردم درست شد . ولی نمیدونم چرا هی گیر میکنه وسط بازی . شاید باید آدپیت جدید بریزم . کسی تست کرده .

به انتی ویرسو مربوط نبود .

میخام  آپدیت شماره 3 رو فقط بریزم مشکلی پیش میاد؟  یا باید 1و 2 رو هم نصب کنم بعد 3 رو روش نصب کنم ؟؟؟؟

نه این ارور ربطی به آنتی ویروس نداره عزیز.درسته.

گر چه آخرین آپدیت اکثر بازیها قبلش رو هم شامل میشه اما برای اطمینان و محکم کاری به ترتیب از 1 تا 3 نصب کن.

تا حدودی باگ های بازی رو بر روی یکسری سیستمها حل کرده.البته این بازی برای اجرای آسان و بی دردسر رو آخرین تنظیمات ،  رم 16 میطلبه.

دوست عزیز این نسخه های ریپک قبل ازبیرون  اومدن هات فیکس و اپدیتها آماده سازی شده به همین خاطر ناقصن!

@};-

ویرایش شده توسط abbas_mt
لینک به دیدگاه

نه این ارور ربطی به آنتی ویروس نداره عزیز.درسته.

گر چه آخرین آپدیت اکثر بازیها قبلش رو هم شامل میشه اما برای اطمینان و محکم کاری به ترتیب از 1 تا 3 نصب کن.

تا حدودی باگ های بازی رو بر روی یکسری سیستمها حل کرده.البته این بازی برای اجرای آسان و بی دردسر رو آخرین تنظیمات ،  رم 16 میطلبه.

دوست عزیز این نسخه های ریپک قبل ازبیرون  اومدن هات فیکس و اپدیتها آماده سازی شده به همین خاطر ناقصن!

@};-

لینک آپدینها رو دارید ؟

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

حال نمیشه آپدیت 1و 2 رو دانلود نکرد چون واقعا میخای دانلود کنی 1.5 گیگ میشه . فقط ش 3 رو نصب کرد ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...