رفتن به مطلب

نیاز به کمک اورکلاکر قوی و با تجربه کارت گرافیک (ASUS/NVIDIA)

حمید محمدی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود فراوان به همه دوستان و اعضای فروم.

کارت امضام حسابی رفته روی اعصابم. ولتاژ بیشتر از 1173mv نمیشه بهش داد و در ظاهر gputweak ولتاژ 2.13 رو نشون میده ولی این ولتاژ به gpu نمیرسه و گاها خیلی همت کنه ولتاژ به صورت لحظه ای میره تا 1185mv که در واقع من به این ولتاژ نیاز دارم تا بتونم کارت رو تا حدود 1400 اور کنم.

gputweak میتونه ولتاژبیشتر اعمال کنه ولی فقط در حالت ln2 که این حالت هم نیاز به gpu hotwire داره یا اینکه فقط بین لحیم کاری های مربوط به مسدود کردنه ln2 رو توسط لحیم کاری متصل کنم تا ln2 رو بتونم فعال کنم.

اگر راهی میدونید که بتونم بدونه ln2 ولتاژبیشتر اعمال کنم, ممنون میشم کمکم کنید چون نمیخوام گارانتی باطل بشه.

تشکر پیشاپیش از همه دوستان.

post-10325-0-92013200-1438067553_thumb.jpg

ویرایش شده توسط حمید محمدی
لینک به دیدگاه

با سلام دوست عزیز

اول از همه اینکه دمای کارت رو دیدی!!! 75 درجه!!! چرا!!! :eek: :wacko:

لینک به دیدگاه

با سلام دوست عزیز

اول از همه اینکه دمای کارت رو دیدی!!! 75 درجه!!! چرا!!! :eek: :wacko:

سلام عزیز دل

چطور؟ این کارت به صورت دیفالت تا 85 میره و ضمنا فن روی 100 درصد نیست و دمای 75 هم به خاطر اعمال ولتاژ 3.32 به جای 3.3 هست که بدون این هم باز پایداره وعملا من هیچ تغییری ندیدم و اگه ولتاژرو 3.3 بزارم دما به 70 نمیرسه.

در ضمن این فورمارک بدجور پدر gpu رو در میاره ولی توی بازی دما میانگین 60 تا 65 هستش.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از نرم افزار trixx یا msi afterburner استفاده کن و گزینه extend value هم فعال کن

ویرایش شده توسط opera4
لینک به دیدگاه

دوست عزیز از نرم افزار trixx یا msi afterburner استفاده کن و گزینه extend value هم فعال کن

فایده نداره و هیچ تفاوتی وجود نداره.

ضمنا trixx مگه برای کارتهای amd نیست؟

لینک به دیدگاه

این کارت بالاترین میزان اوری رو که ازش دیدم اونم توسط اورکلاکر های guru3d روی 1202 تا یا همین ورا بوده ولی میزان رم رو تونستن تا 8040 اور کن

لینک به دیدگاه

این کارت بالاترین میزان اوری رو که ازش دیدم اونم توسط اورکلاکر های guru3d روی 1202 تا یا همین ورا بوده ولی میزان رم رو تونستن تا 8040 اور کن

ممنون دوست عزیز.

کامل مطالب این سایت رو درمورد این کارت مطالعه کردم و چیزی که اونا انجام دادن اصلا سخت نیست و کارت من هم با 1203 و 8002 کاملا پایداره ولی من فرکانس مموری برام خیلی اهمیت نداره و میخوام فرکانس هسته رو بالا ببرم.

لینک به دیدگاه

اورکلاکرهای گرافیک کجایند که دریابند مرا  :Not Worthy:

لینک به دیدگاه

یعنی واقعا هیچکی تخصصی گرافیک اورکلاک نمیکنه  :-?  :-?  :-?  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

پیغام خصوصی براتون ارسال شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...