رفتن به مطلب

حکایتی مضحک از حفاظت محیط زیست

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

من یه دوستی دارم که مکانیکه اما بشدت عاشق پرنده است و تو مغازش شاید یه 20 پرنده مختلف و البته گران قیمت داشته باشه و بشدت بهشون اهمیت میده در حد بچه آدم! حدود 1 هفته- 10 روز قبل سازمان حفاظت محیط زیست در یک پروژه مضحک مبارزه با شکار غیر مجاز و از این داستان سرایی ها میریزه پرنده های قفسی رو بار میزنه که مثلاً اونها رو به طبیعت بر گردونه و یه فیلمی هم میگیرن که فردا تلویزیونی جایی پخش کنن و ...........دقت داشته باشید پرنده هایی که تو بازار خرید و فروش آزاد میشن و نه وحشی/بومی!!!!

خلاصه بعد چند روز کاغذ بازی و مسخره بازی این شخص حکم پس گرفتن پرنده هاش رو می گیره و میره اداره سازمان حفاظت زیست ...... پرنده ها رو همون روز با قفس هاشون انداختن تو یه اتاق و ول شون کردن از حدود 20 تا پرنده فقط 4 تا زنده مونده بودن و بقیه از تشنگی و گرسنگی تلف شدن، یعنی حتی بهشون سر هم نزده بودن.....

امیدوارم بشه این رو به سایتهایی که پیگیری می کنن رسوند....

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سه گروه متخلف شکار و صید در کامیاران دستگیر شدند

به گزارش روابط عمومی محیط زیست کردستان سه گروه متخلف از قوانین شکار و صید در زیستگاههای شهرستان کامیاران توسط محیط بانان این شهرستان دستگیر شدند.
شایان ذکر است از این متخلفین تعداد 9 عدد کبک، چهار عدد سهره، 35 قطعه ماهی، هشت عدد قفس کبک، 50 عدد تور صیادی و تعدادی دیگر از ادوات شکار و صید کشف و ضبط گردید.
پرونده این افراد جهت دستور حکم قضایی، توسط اداره محیط زیست کامیاران تنظیم و تحویل مقاماتقضایی گردیده است
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سه گروه متخلف شکار و صید در کامیاران دستگیر شدند

به گزارش روابط عمومی محیط زیست کردستان سه گروه متخلف از قوانین شکار و صید در زیستگاههای شهرستان کامیاران توسط محیط بانان این شهرستان دستگیر شدند.
شایان ذکر است از این متخلفین تعداد 9 عدد کبک، چهار عدد سهره، 35 قطعه ماهی، هشت عدد قفس کبک، 50 عدد تور صیادی و تعدادی دیگر از ادوات شکار و صید کشف و ضبط گردید.
پرونده این افراد جهت دستور حکم قضایی، توسط اداره محیط زیست کامیاران تنظیم و تحویل مقاماتقضایی گردیده است

مگه ما اینجا دریا یا دریاچه یا جایی برا ماهی گیری غیر مجاز داریم اصاً؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ماهی؟؟؟

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

چی میشه گفت به این ادمای ...  *dry#

لینک به دیدگاه

درود

من یه دوستی دارم که مکانیکه اما بشدت عاشق پرنده است و تو مغازش شاید یه 20 پرنده مختلف و البته گران قیمت داشته باشه و بشدت بهشون اهمیت میده در حد بچه آدم! حدود 1 هفته- 10 روز قبل سازمان حفاظت محیط زیست در یک پروژه مضحک مبارزه با شکار غیر مجاز و از این داستان سرایی ها میریزه پرنده های قفسی رو بار میزنه که مثلاً اونها رو به طبیعت بر گردونه و یه فیلمی هم میگیرن که فردا تلویزیونی جایی پخش کنن و ...........دقت داشته باشید پرنده هایی که تو بازار خرید و فروش آزاد میشن و نه وحشی/بومی!!!!

خلاصه بعد چند روز کاغذ بازی و مسخره بازی این شخص حکم پس گرفتن پرنده هاش رو می گیره و میره اداره سازمان حفاظت زیست ...... پرنده ها رو همون روز با قفس هاشون انداختن تو یه اتاق و ول شون کردن از حدود 20 تا پرنده فقط 4 تا زنده مونده بودن و بقیه از تشنگی و گرسنگی تلف شدن، یعنی حتی بهشون سر هم نزده بودن.....

امیدوارم بشه این رو به سایتهایی که پیگیری می کنن رسوند....

با سلام.

بله متاسفانه موارد اینچنینی بسیار زیاد هستن و با اونهایی که باید برخورد بشه نمیشه و در عوض موارد اینچنینی اتفاق می افته دلیلش هم این هست که از پایه به محیط زیست متاسفانه در کشور ما بی توجهی میشه و شک ندارم میان دوستان و آشنایان من و شما نیز کسانی که از تقنگ بادی  استفاده میکنن کم نیستن(تیر و کمان یکی از اسباب بازی های پدران ما در بچگی بوده و همیشه ساده ترین هدف گنجشک های دوست داشتنی بودن حال هم همان داستان هست با تغییر شکل با شکار برای خوراک مخالفت نمیکنم اما برای تفریح واقعا مخالفم و درصورتی که موردی ببینم شخصا برخورد میکن و باور بفرمایین در قفس انداختن پرندگان هم کم از شکار کردنشون نیست. امیدوارم مواردی مانند deer hunter یا duck hunt بتونه این حس ناشایست دوستان رو ارضا کنه! .پس اینکه کارکنان محیط زیست همچین حرکت هایی انجام بدن چندان هم دور از انتظار نیست اما بشدت نابخشودنیست و باید برخورد بشه. یادم هست کوچکتر که بودن وقتی به طبیعت اطراف مشهد میرفتم پرنده های بسیاری میدیدم و حتی عقاب ها و شاهین ها و بازهایی  که دیدن پروازشون لذت بخش بود اما این روزها اثری ازشون نیست.در انتها باید بگم پرنده درحال پرواز زیباست و نه در قفس و بشدت با زندانی کردن پرندگان مخالف هستم و به نوعی خودخواهی هست.

لینک به دیدگاه

حکایتی مضحک از حفاظت محیط زیست

حکایتی مضحک از چی ؟  مگه تو کشورمون چیزی به عنوان حفاظت از آثار باستانی و محیط زیست داریم ؟ :-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلینیک تخصصی بیمارستان شهر:

7eei_photo_2015-07-29_17-14-07.jpg

لینک به دیدگاه

واقعا یه مشت احمق و بیشعور توی این اداره جات کار میکنن که هیچی جز پول براشون مهم نیست :mad:

لینک به دیدگاه

=)) کاش حداقل کار هم میکردن نه اینکه پرونده ها رو یه گوشه انبار کنن و بشینن حرفای خاله زنک با هم بزنن ... *dry#

لینک به دیدگاه

=)) کاش حداقل کار هم میکردن نه اینکه پرونده ها رو یه گوشه انبار کنن و بشینن حرفای خاله زنک با هم بزنن ... *dry#

با مورد شما بارها و بارها از نزدیک برخورد کردم و تایید میکنم که لطیفه و مزاح نیست و امری کاملا عادی شده این روزها در اداره جات.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا اینو قبول دارم شدید...  :mad:

لینک به دیدگاه

درود

متأسفم برای خودم!

متأسفم برای خودت!!

متأسفم برای خودش!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا تا تهش بری ممکن هست اجاره هم داده باشن محل رو برا یارو!!!

لینک به دیدگاه

خبات چند اجاره کردی اونجا رو ؟ شهرداری بهت گیر نمیده ؟ :-? :laughing: :laughing: :laughing:

لینک به دیدگاه

حالا تا تهش بری ممکن هست اجاره هم داده باشن محل رو برا یارو!!!

مکان ؟ :blink: :lol:

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...