رفتن به مطلب

♥♥♥ ICE COOLING FOR PS4 ♥♥♥

F.black
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت دوستای گلم در لیون :

همونطور که از اسم تاپیک پیداست یه کولینگ یخی برای این کنسول تو دل برو و دلنشین طراحی کردم البته خیلی وقت بود تصمیم داشتم این حالت رو اراءه بدم اما شرایطش محیا نشد تا اینکه این اواخر شرایطش جور شدو این تصمیم رو عملیش کردم البته تعریف نباشه 10روز تمام رو طراحی و نحوه ی کولینگ و طریقه قرار گیری رادیاتها و لوله کشیو ابعاد باکس وقت صرف شد تا تونستم این مدل رو از آب دربیارم .

همچنین سه روز تمام هم برای پیاده سازی نقشش وقت گزاشتم اما نتیجه ای داد ارزش حدر دادن 13 روز رو داشت.

امیدوارم مورد استفاده دوستان گلم قرار بگیره راهنمایی سوالی کمکی بود درخدمتم .

post-17736-0-49971700-1438334831_thumb.jpg

post-17736-0-87849900-1438335170_thumb.jpg

post-17736-0-71333500-1438335685_thumb.jpg

post-17736-0-12026700-1438335782_thumb.jpg

post-17736-0-44879900-1438335956_thumb.jpg

post-17736-0-20267600-1438336086_thumb.jpg

post-17736-0-43184100-1438336308_thumb.jpg

post-17736-0-23424400-1438336324_thumb.jpg

post-17736-0-94722500-1438336733_thumb.jpg

ویرایش شده توسط F.black
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود خدمت دوستای گلم در لیون :

همونطور که از اسم تاپیک پیداست یه کولینگ یخی برای این کنسول تو دل برو و دلنشین طراحی کردم البته خیلی وقت بود تصمیم داشتم این حالت رو اراءه بدم اما شرایطش محیا نشد تا اینکه این اواخر شرایطش جور شدو این تصمیم رو عملیش کردم البته تعریف نباشه 10روز تمام رو طراحی و نحوه ی کولینگ و طریقه قرار گیری رادیاتها و لوله کشیو ابعاد باکس وقت صرف شد تا تونستم این مدل رو از آب دربیارم .

همچنین سه روز تمام هم برای پیاده سازی نقشش وقت گزاشتم اما نتیجه ای داد ارزش حدر دادن 13 روز رو داشت.

امیدوارم مورد استفاده دوستان گلم قرار بگیره راهنمایی سوالی کمکی بود درخدمتم .

سلام

کو عکس ؟؟ فیلم ؟؟ نقشه کاری ؟؟

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

لطفا چند تصویر از این کار قرار بدید تا ببینیم چه کردید.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان حجم تصاویر بالا بود پیوست نشد دارم اوکیش میکنم :)

لینک به دیدگاه

صبور باشید دوستان نمیدونم چرا با حجم 1.2 مگ هم ارور میده و پیوست نمیشه بازم تصویر اضافه میکنم فقط صبور باشید سرکاری نیست :)

لینک به دیدگاه

تصاویر اضافه شد :)

دوستان بوقتش هم یه کلیپ قرار میدم .

ویرایش شده توسط F.black
لینک به دیدگاه

دوست عزیز، بنده دقیقا عمل کرد اون واتر کولر شما رو متوجه نشدم!؟

شما فقط با گذاشتن کنسول روی یک هیت پیپ از واتر کولر کنسول را خنک میکنید؟

لطفا کمی بیشتر از کار تون و عمل کردی که با این کار احساس کردید توضیح بدید؟

لینک به دیدگاه

الان اون هیت سینک ها دارن چیکار میکنن؟؟؟

اگر آب خنک میکنن خب چه فایده داره برای دستگاه؟؟؟

یه توضیح کامل از روند کارکرد این دستگاه بدید لطفا.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا باور کن کار بیهوده ای انجام دادی، با عرض معذرت البته

خیلی ها هستند که الکی وسواس خنک سازی دارن و فکر میکنن قطعه/سخت افزار خراب میشه و....................

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا منم با خبات جان موافقم

یه زمان که 360 داشتم میخواستم برم کول پد بخرم از جنس چوب بامبو که بزارم زیرش خنک بشه.

اما بی معنیه ، این قوطی ها احتیاجی به اینقدر خنک شدن ندارن

لینک به دیدگاه

دوستان رادیادتها برای کولر گازی معیوب بوده که از جنس مس هست اما بدین شکلی که میبینید نبوده به صورت صفحه 80 سانتی بوده بعد به اندازه حدود 12 بریده شده زانوییهایی که رفت و برگشت لوله های رو انجام میدن بصورت جدا از تعمیر کارای کولر گازی خریداری شده اگر میخواستم اونها رو جوش مسی بدم هزینه سنگین میشد به همین دلیل با چسب سه دو یک این مشکل رو حل کردم .

پمپ هم برای فیلتر آکواریوم هستش شلنگها هم برای کولره و فن وپاورم که دیگه تابلو هستش .

طرز کار :

بگزارید یه مثال بزنم تا متوجه سیستم خنک سازیش بشید : اگر با سیستم کولر گازی آشنا باشید دقیقا شبیه به کولر گازی هست اما با این تفاوت که کولر گازی سیستم خنک سازیش با گازه اما این با آب یخ .

جهت دمیدن فنها به پشت کنسوله وقتی درب باکس رو قرار بدیم هوا به ناچار باید از قسمت رادیاتها که آب یخ داخلشون تو جریانه از زیر و پهلو کنسول به سمت فنها و سپس به بیرون هدایت بشه به همین سادگی.

ویرایش شده توسط F.black
لینک به دیدگاه

آقا باور کن کار بیهوده ای انجام دادی، با عرض معذرت البته

خیلی ها هستند که الکی وسواس خنک سازی دارن و فکر میکنن قطعه/سخت افزار خراب میشه و....................

والا منم با خبات جان موافقم

یه زمان که 360 داشتم میخواستم برم کول پد بخرم از جنس چوب بامبو که بزارم زیرش خنک بشه.

اما بی معنیه ، این قوطی ها احتیاجی به اینقدر خنک شدن ندارن

حق با شماست اما دلیل ساختش نگرانی از سوخت کنسول نیست یه ایده بود که به ذهن بنده رسید گفتیم عملیش کنیم ببینیم چی از آب در میاد :)

لینک به دیدگاه

:laughing:

کمی بدون استفاده هست

اما خوب کار قشنگی بوده 

موفق باشی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز، بنده دقیقا عمل کرد اون واتر کولر شما رو متوجه نشدم!؟

شما فقط با گذاشتن کنسول روی یک هیت پیپ از واتر کولر کنسول را خنک میکنید؟

لطفا کمی بیشتر از کار تون و عمل کردی که با این کار احساس کردید توضیح بدید؟

ببین برادر اون هیت پایپ نیست بلکه یه لوله مسی رابط بین دو رادیات هستش که جهت جلوگیری از دفع خنکیش با شلنگ شیشه ای عایق شده اگر میخواستم بالا قرارش بدم مزاحم برداشتن کنسول بود بناچار از زیر کنسول عبورش دادم و زیر کنسول پایه گزاشتم تا با اون رابط درگیر نشه .

لینک به دیدگاه

:laughing:

کمی بدون استفاده هست

اما خوب کار قشنگی بوده 

موفق باشی

نظر لطفتونه الان وقتی دست به بدنه کنسول میزنم دمایی حدود 20 تا 25 درجه داره انشالله یه دماسنجم جور میکنم و دمای دقیقشو اطلاع میدم .

اتفاقا دلتون نخواد الان که دارم باهاش درایو کلاب رو میرم از پشت باد خنک حدودا 25 درجه میاد تا باد گرم کنسول اما تعریف نباشه ازش خیلی خیلی راضیم و نتیجش خستگی این 2هفته رو ازم پروند ؛)

لینک به دیدگاه

راستی اینم وضعیت اتاقم طی اون 3روزه اگر مادر خوبتون یخورده اعصابش ضعیفه پیشنهاد میکنم هیچوقت حتی سمت این داستانا نرید :)

post-17736-0-79202600-1438344757_thumb.jpg

post-17736-0-07660100-1438344880_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان رادیادتها برای کولر گازی معیوب بوده که از جنس مس هست اما بدین شکلی که میبینید نبوده به صورت صفحه 80 سانتی بوده بعد به اندازه حدود 12 بریده شده زانوییهایی که رفت و برگشت لوله های رو انجام میدن بصورت جدا از تعمیر کارای کولر گازی خریداری شده اگر میخواستم اونها رو جوش مسی بدم هزینه سنگین میشد به همین دلیل با چسب سه دو یک این مشکل رو حل کردم .

پمپ هم برای فیلتر آکواریوم هستش شلنگها هم برای کولره و فن وپاورم که دیگه تابلو هستش .

طرز کار :

بگزارید یه مثال بزنم تا متوجه سیستم خنک سازیش بشید : اگر با سیستم کولر گازی آشنا باشید دقیقا شبیه به کولر گازی هست اما با این تفاوت که کولر گازی سیستم خنک سازیش با گازه اما این با آب یخ .

جهت دمیدن فنها به پشت کنسوله وقتی درب باکس رو قرار بدیم هوا به ناچار باید از قسمت رادیاتها که آب یخ داخلشون تو جریانه از زیر و پهلو کنسول به سمت فنها و سپس به بیرون هدایت بشه به همین سادگی.

ابتکار خوبیه و خوش حالم که تونستی عملیش کنی.

ولی اگر فن ها هوای سرد هیت سینک ها رو به سمت دستگاه میدادن و در مقابل باز فن ها هوای گرم رو بیرون میدادن راندمانش بالاتر میرفت.

لینک به دیدگاه

فکر میکنم اگر جهت دمش فنها برعکس یعنی به بیرون باشه بهتره چون در این حالت شما فقط هوایی که به بیرون دمیده میشه رو خنک میکنید و دمای داخل محفظه گرم باقی میمونه

اگر فنها هوا رو به سمت خارج بدن پس هوا برای وارد شدن باید با رادیاتورهای خنک برخورد کنه و سرد بشه و دمای داخل محفظه پایین میاد

Sent from my C6602 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

ابتکار خوبیه و خوش حالم که تونستی عملیش کنی.

ولی اگر فن ها هوای سرد هیت سینک ها رو به سمت دستگاه میدادن و در مقابل باز فن ها هوای گرم رو بیرون میدادن راندمانش بالاتر میرفت.

این موردی که فرمودید بارها به روشهای مختلف تست کردم و نتیجه منفی بود اینطوری فن زودتر هوا رو از شبکه های رادیات عبور میداد و دمی که فن میداد گرم و نیمه خنک بود درضمن گرمای کم موتور فن هم در هوا خنک حل میشد و تو خنک سازیش تاثیر داشت اینم بگم تو این حالت یخها یه مقادر زودتر آب میشد .

حالا برای مخزن یخ یه ظرف آلومینیومی میخوام ردیف کنم و همچنین باید درستو حسابی عایقش کنم .

ناگفته نماند الانم اتاقم گرمه بعضی اوقات یه قالب یخ میندازمو راش میندازم اونوقت پشتش دراز میکشم با کولر گازی هیچ فرقی نداره ولی محدوده کمی رو خنک میکنه این رو هم بگم آب مخزن رو دوباره استفاده میکنم و دور نمیریزم اینطوری تو مصرف آب هم صرفه جویی میشه :)

ویرایش شده توسط F.black
لینک به دیدگاه

بسیار هم عالی. ابتکار جالبی هستش.

موفق باشی دوست عزیز @};-

لینک به دیدگاه

ابتکار جالبیه!

برای مخزن آب و یخ پیشنهاد میکنم از کلمن استفاده کنین تا یخ دیرتر آب بشه.

طول شیلنگ ها هم هرچی کمتر باشه بهتره.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

فکر میکنم اگر جهت دمش فنها برعکس یعنی به بیرون باشه بهتره چون در این حالت شما فقط هوایی که به بیرون دمیده میشه رو خنک میکنید و دمای داخل محفظه گرم باقی میمونه

اگر فنها هوا رو به سمت خارج بدن پس هوا برای وارد شدن باید با رادیاتورهای خنک برخورد کنه و سرد بشه و دمای داخل محفظه پایین میاد

Sent from my C6602 using Tapatalk

درود :

عرض کردم که فنها هوا رو از پشت کنسول خارج میکنن و به ناچار این هوا رو باید از رادیاتها تغذیه کنند که این امر باعث میشه تا زمانی که ما یخ دارم محفظه ای کنسول داخلشه خنک باشه .

اینم بگم که تو فصل سرما بدون نیاز به آب رادیاتها نیمه خنک هستند فقط کافیه روی سرامیک یا گوشه اتاقی که پشت دیوارش خونه نساختن قرار بدیم که معمولا پشت اتاق خوابها خالیه و باعث سرد شدن سرتمیک کف و دیوار میشه تا محوده 30سانتیش رو خنک نگه میداره که این امر رادیات ما رو هم شامل میشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...