رفتن به مطلب

سئوال در مورد gtx 980 ti

اشتراک گذاری

Recommended Posts

داخل یک ویدیو جعبه گشایی و تست کارت gtx 980 ti دیدم که می گفتن این کارت در 4k در آینده ی نزدیک گلوگاه ایجاد می کنه!!!!؟؟؟؟ آیا این واقعا صحیح می باشد؟

لینک به دیدگاه

کارت که گلوگاه ایجاد نمیکنه 

الان هم یک کارت برای بازی  تو 4k  تو تنظیمات بالا ۶۰ فریم نمیرسه 

لینک به دیدگاه

کارت که گلوگاه ایجاد نمیکنه 

الان هم یک کارت برای بازی  تو 4k  تو تنظیمات بالا ۶۰ فریم نمیرسه 

توی این فیلم می گفت 6GB رم کارت 980 TI گلوگاه میشه در آینده در بازیها روی 4K!!!!

لینک به دیدگاه

توی این فیلم می گفت 6GB رم کارت 980 TI گلوگاه میشه در آینده در بازیها روی 4K!!!!

در آینده  هم چیز عوض میشه.

قرار نیست یکی یه گرافیک بخره همیشه همه بازی ها رو تو4k مثل هلو بیاره .

در آیند بازی ها پیشرفت میکنن برای همین نمیتون اجرا کنه.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من گفتم داداشم.

وقتی این کارتو تست میکردم تو یه عنوان 6 گیگ مموری رو پُر کرد و روی دوتا دیگه از 5 رد شد. تازه این ها بدون AA بودن. پس در آینده 6گیگ مموری برای 4K کم میاد. پس یا باید به نهایتا 1440P قانع باشید و قصد ارتقا به 4K نداشته باشید، یا تنظیمات بازی رو در حد معقولی نگه دارید. هرچند موتقدم فعلا 4K توهمه و چند سالی زمان میبره تا جا بیفته.

لینک به دیدگاه

بازی ها چنان سرعت در پیشرفت گرافیکی و بصری دارند که مشخص نیست یک کارت تا چند وقته دیگه میتونه از پس بازی های روز بر بیاد  .

البته حاقظه hbm تاثیرش در  4k بیشتربوده  چون پهنای باند زیادی داره . fury x با 4گیگ hbmتو 4k کمی  بهتر عمل کرده نسبت به ti 980 6 gig . احتمالا با hbm 2 دیگه 4k چیز عجیبی نیست.

لینک به دیدگاه

بازی ها چنان سرعت در پیشرفت گرافیکی و بصری دارند که مشخص نیست یک کارت تا چند وقته دیگه میتونه از پس بازی های روز بر بیاد  .

البته حاقظه hbm تاثیرش در  4k بیشتربوده  چون پهنای باند زیادی داره . fury x با 4گیگ hbmتو 4k کمی  بهتر عمل کرده نسبت به ti 980 6 gig . احتمالا با hbm 2 دیگه 4k چیز عجیبی نیست.

پس اگه NVIDIA این حافظه های HBM رو در معماری پاسکال قرار بده نسل بدی  نسل خیلی قوی خواهد بود و با 4GB مموری میشه 4K بازی کرد!!

لینک به دیدگاه

پس اگه NVIDIA این حافظه های HBM رو در معماری پاسکال قرار بده نسل بدی  نسل خیلی قوی خواهد بود و با 4GB مموری میشه 4K بازی کرد!!

معماری پاسکال تا 32 گیگ رم ساپورت میکنن  وقتی گرافیک high end  پاسکال با 12 گیگ یا حتی 16 گیگ رم وارد بازار شد تعجب نکنید.

لینک به دیدگاه

معماری پاسکال تا 32 گیگ رم ساپورت میکنن  وقتی گرافیک high end  پاسکال با 12 گیگ یا حتی 16 گیگ رم وارد بازار شد تعجب نکنید.

در معماری پاسکال قراره مموری HBM بکار بره؟

به نظر من NVIDIA اول یه تایتان تولید می کنه اونم با مموری بالا و 1500 دلار قیمت ! بعدش که تایتان فروشش رو کرد یه چیزی شاید به اسم GTX 1080 تولید می کنه که فقط رفرنس نیست و قیمتش مناسبه

ویرایش شده توسط 7777
لینک به دیدگاه

من گفتم داداشم.

وقتی این کارتو تست میکردم تو یه عنوان 6 گیگ مموری رو پُر کرد و روی دوتا دیگه از 5 رد شد. تازه این ها بدون AA بودن. پس در آینده 6گیگ مموری برای 4K کم میاد. پس یا باید به نهایتا 1440P قانع باشید و قصد ارتقا به 4K نداشته باشید، یا تنظیمات بازی رو در حد معقولی نگه دارید. هرچند موتقدم فعلا 4K توهمه و چند سالی زمان میبره تا جا بیفته.

با سلام

بدون aa این مورد شما یقینا مشکل ناسازگاری و بهینه نشدن بازی بوده و پر شدن 6gb کمی دور از انتظار هست در حال حاضر مگر اینکه برخی از option ها در بازیهایی  مانند cod aw و بارگذاری تمام texture ها هنگام loading روی vram رو فعال کنین که کاملا هم بیهوده هست.این رو هم مدنظر داشته باشین در 4k بدلیل تراکم پیکسل زیاد شما نیازی به aa ندارین و از لحاظ بصری هیچ تفاوتی بدون زوم کردن دیده نمیشه

http://www.tweaktown.com/tweakipedia/90/much-vram-need-1080p-1440p-4k-aa-enabled/index.html

چو فردا شد فکر فردا باش.متاسفانه شرایط فعلا طوری هست که حتی برای سال آینده هم نمیشه تصمیم گرفت. بنده هم با شما موافق هستم و برای گیمینگ در حال حاضر 4k رو پیشنهاد نمی دم مگر اینکه بودجه ی کاملا بیکاری داشته باشین و راه بهتری برای خرج کردنش پیدا نشه.دوستان میتونین به جای 4k که زیر 60fps میگیرن,  در resolution QHD  با مانیتور 144hz بازی کنن و لذت بیشتری از بازی های action fps ببرن درصورتی که سخت افزار قوی دارن و این روان تر اجرا شدن بسیار مناسب تر از تراکم پیکسل بیشتر اما gameplay ناروان و fps زیر 60 هست.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

بدون aa این مورد شما یقینا مشکل ناسازگاری و بهینه نشدن بازی بوده و پر شدن 6gb کمی دور از انتظار هست در حال حاضر مگر اینکه برخی از option ها مانند cod aw و بارگذاری تمام texture ها هنگام loading روی vram رو فعال کنین که کاملا هم بیهوده هست.این رو هم مدنظر داشته باشین در 4k بدلیل تراکم پیکسل زیاد شما نیازی به aa ندارین و از لحاظ بصری هیچ تفاوتی بدون زوم کردن دیده نمیشه

http://www.tweaktown.com/tweakipedia/90/much-vram-need-1080p-1440p-4k-aa-enabled/index.html

چو فردا شد فکر فردا باش.متاسفانه شرایط فعلا طوری هست که حتی برای سال آینده هم نمیشه تصمیم گرفت. بنده هم با شما موافق هستم و برای گیمینگ در حال حاضر 4k رو پیشنهاد نمی دم مگر اینکه بودجه ی کاملا بیکاری داشته باشین و راه بهتری برای خرج کردنش پیدا نشه.دوستان میتونین به جای 4k زیر 60fps در resolution 2k با مانیتور 144hz بازی کنن و لذت بیشتری از بازی های action fps ببرن درصورتی که سخت افزار قوی دارن

اتفاقا منم به خاطر همین باگ ها و بهینه نشدن ها هست که 6 گیگ مموری رو پُر کردم و با شما در مورد AA روی 4K موافقم به همین خاطر یه مقاله کوچیکی هم این جا دربارش نوشتم:

http://tv.pcmod.ir/754/

من هم میگم AA باید روی مانیتور 4K غیر فعال باشه اما ممکنه کاربری قصد استفاده از TV 4K رو داشته باشه که PPI رو پایین میاره و با یه دو جین 2xaa حل میشه، اینم باید در نظر گرفت.

به همین خاطر که کارت 980ti برای رزولیشن های بالاتر از QHD پیشنهاد نمی کنم. شاید TITAN X، تازه اونم شاید چون باید ببینیم HBM2 در آینده چکار خواهد کرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...