رفتن به مطلب

رفع ابهامات شما در رابطه با نحوه پشتیبانی کارتهای گرافیکی از DX12

NIMA 47
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان...

عزیزان من چندوقته میبینم دوستانی که میخوان کارت گرافیک خریداری کنن توی تاپیک مشاوره تخصصی یا تاپیکهایی که احیانا خودشون میزنن

برای دریافت مشاوره از سایرین، مدام درباره نحوه ساپورت کارتهای گرافیکی مدنظرشون از DX12 جویا میشن مشخصا خیلیها این دغدغه رو دارن راستش من داشتم دیروز در همین رابطه سرچ میکردم توی اینترنت به یه مقاله خیلی خوب و شفاف برخوردم که سایت Extremetech همین دیروز گذاشته. توصیه میکنم اگر احیانا ابهامی در همین رابطه دارید این مقاله کوتاه اما بسیار مفید رو بخونید مطمئنم به خیلی از ابهامات و احیانا نگرانیهاتون درباره ساپورت کارتهای گرافیکی موجود از DX12 پاسخ خواهد داد. حتما مطالعه بفرمایید. خیلی مقاله خوب وگویاییه. راستش میخواستم ترجمه کنم بذارم اما جسارت نکردم چون میدونم خیلیهاتون به زبان انگلیسی آشنایی کافی دارید مقاله هم خیلی تخصصی نیست و کاملا شفافه. ضمنا میخواستم لینکشو بذارم تو بخش مشاوره تخصصی اما گفتم شاید بعضیهاتون نظری داشته باشین یا سؤالی در این باره این بود که تاپیکش کردم...

http://mobile.extremetech.com/latest/223320-demystifying-directx-12-support-in-windows-10-what-amd-intel-and-nvidia-do-and-dont-deliver?origref=http:%2F%2Fwww.google.com%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26frm%3D1%26source%3Dweb%26cd%3D1%26ved%3D0CB0QFjAAahUKEwj36Pm88YTHAhXDcD4KHafsCuM%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.extremetech.com%252Fextreme%252F207598-demystifying-directx-12-support-what-amd-intel-and-nvidia-do-and-dont-deliver%26ei%3DFSm7VbeKB8Ph-QGn2auYDg%26usg%3DAFQjCNH15CtLThWcQ_lFz2PNtKnKxz550g%26sig2%3DzRzxUc8FaP-YVpOxSMdIhA%26bvm%3Dbv.99261572,d.cWw

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون. @};-

ولی خب حداقل یه ترجمه میزاشتی.

مطمئن باش خیلیا مثل خودم انگلیسی رو حرفه ای بلد نیستن. :(

لینک به دیدگاه

من که زیاد متوجه نشدم اگه کسی فهمید اطلاع بده ممنون

لینک به دیدگاه

خلاصه مطلب این شد که directx12 را هیچ کارتی که در بازار فعلی موجود است به طور 100% ساپورت نمی کند، ولی لعضی از کارت ها هستند که قسمتی از قابلیت های directx12 را ساپورت می کنند. که AMD فعلا فقط تا directx12 پیشروی داشته است اما نه با تمام قابلیت ها، ولی nvidia با سری آخر کارت ها مانند 970 - 980 -980ti تا directx12.1 و بیشترین قابلیت هایی که تا به این لحظه معرفی شدند را ساپورت می کنند! که البته آن هم نه همه قابلیت ها به طور کامل!

ویرایش شده توسط Dragunov_Lq
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله همون اولش نوشته هیچ کارتی در فروشگاه ها وجود نداره که از dx12 به طور کامل پشتیبانی کنه

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

خلاصه مطلب این شد که directx12 را هیچ کارتی که در بازار فعلی موجود است به طور 100% ساپورت نمی کند، ولی لعضی از کارت ها هستند که قسمتی از قابلیت های directx12 را ساپورت می کنند. که AMD فعلا فقط تا directx12 پیشروی داشته است اما نه با تمام قابلیت ها، ولی nvidia با سری آخر کارت ها مانند 970 - 980 -980ti تا directx12.1 و بیشترین قابلیت هایی که تا به این لحظه معرفی شدند را ساپورت می کنند! که البته آن هم نه همه قابلیت ها به طور کامل!

سریه 900 تا 12.1  پشتیبانی میکنن حالا بعد میگی به طور کامل پشتیبانی نمیکنن؟

این همه خبر اومد که سریه 900 به طور کامل از DX12 پشتیبانی میکنه اونوقت این خبری که معلوم نیست چیه میگ هشیبانی نمیکنه؟

لینک به دیدگاه

تمام کارتهای AMD سری R7 - R9 و سری HD7000  به بالا از DirectX 12 پشتیبانی میکنن اینو یکی از مهندس های شرکت AMD توی همین ویدیویی که گزاشتم گفته.

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

سریه 900 تا 12.1 پشتیبانی میکنن حالا بعد میگی به طور کامل پشتیبانی نمیکنن؟

این همه خبر اومد که سریه 900 به طور کامل از DX12 پشتیبانی میکنه اونوقت این خبری که معلوم نیست چیه میگ هشیبانی نمیکنه؟

خیر دوست عزیز اگر دقت کنید میبینید کلمه تمامی قابلیت ها! برای همین آورده شده، اشتباه شما و خیلی از دوستان این است که فقط directx12 را میبینید اما هیچ جزئیاتی را در نظر نمیگیرید، directx12 از بخش ها و قابلیت های زیادی تشکیل شده و اگر تمامی این ساختار را به طور مجموع و یک تکه اگر ببینید directx12 دارید، مانند یک آپارتمان که از اتاق خواب پزیرایی حمام و ... تشکیل شده است.

Sent from my D6503 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام.ببخشید گرافیک hd 4400 از DX12 ساپورت میکنه؟

لینک به دیدگاه

حالا کچی اصلا؟الان همه لنگه Directx12 هستیم؟؟؟الان گیمینگ خیلی برامون دوشواری داره؟؟ :D  والا به خدا اینا همش تبلیغات جوونارو گول بمالن بهشون...مجبورمون میکنن کارت جدید بخریم همش ترفندهای بازاریابیه...ویندوز 10 از بر همین داستانای directx12 سعی کرده بازارو بگیره...

لینک به دیدگاه

درود

بله دقیقا درسته

Dx 12 یه تکنولوژی جدید که تازه با ورود ویندوز ۱۰ قابل استفاده میشه برای شرکت های ساخت بازی

و قبل از این تمام حرف ها جنبه تبلیغاتی داشته

به هر حال کاملا مشخصه مایکروسافت با amd و nvida هماهنگ بوده

باید یه جوری مردم مجبور به خرید سری جدید کارتها و ویندوز ۱۰ بکنن

تا سال آینده انتظار بازی های دایرکت ۱۲ نداشته باشید

ولی دایرکت ۱۱ کاملا واقعی بود و حتی اولین بازی dirt بود که کامل از دایرکت ۱۱ پشتیبانی میکرد و همه رفتن سمت amd و ویندوز 7.

اما اینبار فقط حرف بود و تبلغیات برای خالی کردن جیب مردم

من یکی به شخصه تا بازی دایکرت ۱۲ واقعی نیاد سمت کارت جدید نمیرم

تو این مدت یه سری جدید کارت ها میان یا حداقل اینه که ۲۰٪ از قیمتشون کم میشه راحتتر میشه خرید کرد

شما هم عجله نکنید فعلا دایرکتس ۱۲ وجود نداره در عمل

همش رو کاغذ و تست و آزمایش بوده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همه کارتهای جدید رو فقط بخاطر dx12  نمیگیرن

کارتهای جدید انویدیا واقعا پرقدرتتر از کارتهای سری قبلش هستن

من خودم به شخصه این رو تجربه کردم

من کارت 770 داشتم تو بازی بتلفیلد 4 با سی پی یو 2600 نهایت 34 فریم میگرفتم

ولی کارت 970 با سی پی یو g620  حدود 54 فریم

لینک به دیدگاه

یکی نیست جواب مارو بده؟

دقیقا منم همین سوالو دارم.

hd 4600 چطور؟

لینک به دیدگاه

دقیقا منم همین سوالو دارم.

hd 4600 چطور؟

HD 4400 و HD 4600 هر دو پردازنده گرافیکی یکپارچه( IGPU) سی پی یو های هزول هستن. IGPU های Haswell و Broadwell طبق اسلایدی که مایکروسافت منتشر کرده و همین سایت هم گذاشته از DX12 در سطح 1-11 پشتیبانی میکنن

لینک به دیدگاه

HD 4400 و HD 4600 هر دو پردازنده گرافیکی یکپارچه( IGPU) سی پی یو های هزول هستن. IGPU های Haswell و Broadwell طبق اسلایدی که مایکروسافت منتشر کرده و همین سایت هم گذاشته از DX12 در سطح 1-11 پشتیبانی میکنن

ممنون به خاطر پاسخ ولی میشه بگید سطح 1-11 چیه؟

لینک به دیدگاه

دوستان یه سوال

تو بعضی از سایت های وطنی سی دی کی ویندوز ۱۰ نسخه پرو ریتیل رو گذاشتند برا فروش ۱۶۷۰۰۰ تومان در حالی که تو سایت مایکروسافت زده ۱۹۹ دلار.این چه جوریه جریانش؟

لینک به دیدگاه

دوستان یه سوال

تو بعضی از سایت های وطنی سی دی کی ویندوز ۱۰ نسخه پرو ریتیل رو گذاشتند برا فروش ۱۶۷۰۰۰ تومان در حالی که تو سایت مایکروسافت زده ۱۹۹ دلار.این چه جوریه جریانش؟

احتمالا تعداد خریدن تخفیف خورده

Sent from my C6602 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

احتمالا تعداد خریدن تخفیف خورده

Sent from my C6602 using Tapatalk

آخه یعنی 300 هزار تومن تخفیف؟!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من منظور از دایرکتس 12 بطور کامل پشتیبانی نمیشه یعنی اینکه دایرکتس 12 بنظر میاد از ورژن 12.0و12.1و12.2و12.3 تشکیل شده باشه که با توجه به اینکه amd تا 12.0 , انویدیا تا 12.1 فقط ساپورت میکنه در نتیجه هر دوشرکت فعلا در پشتیبانی کامل دایرکتس 12 عاجز هستند که همه میدونستیم... اوکی شد یا نه !!!  ^_^

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

درود

بنظر من منظور از دایرکتس 12 بطور کامل پشتیبانی نمیشه یعنی اینکه دایرکتس 12 بنظر میاد از ورژن 12.0و12.1و12.2و12.3 تشکیل شده باشه که با توجه به اینکه amd تا 12.0 , انویدیا تا 12.1 فقط ساپورت میکنه در نتیجه هر دوشرکت فعلا در پشتیبانی کامل دایرکتس 12 عاجز هستند که همه میدونستیم... اوکی شد یا نه !!!  ^_^

DX12 در واقع چهار سطح ساپورت داره:

*Feature Level 11_0

*Feature Level 11_1

*Feature Level 12_0

*Feature Level 12_1

-پوینت آپدیتهای DX با سطوح ساپورت یا همون فیچرلولهاش فرق دارن و نباید با هم اشتباه گرفته شن.ممکنه یه کارتی از DX11.1 پشتیبانی کنه اما از سطح ساپورت 1_11 برخوردارنباشه. بعنوان مثال چیپهای فرمی و کپلر انویدیا از DX11.1 در سطح 0_11 پشتیبانی میکنن نه 1_11 . از سطح 1_11 به این خاطر پشتیبانی نمیکنن که فاقد دو خصوصیت مورد نیازش در سطح سخت افزاری هستن. پس این آپدیت ورژنهای DX رو با Feature Level ها یا همون سطوح ساپورتش نباید اشتباه گرفت. سطوح ساپورت در اصل میان مشخصات بنیادی و قابلیتهای عملکردی بکاررفته در هر ورژن Direct3D* رو در نظر میگیرن و سطح پشتیبانی جی پی یو رو براش تعریف و تعیین میکنن ( با توجه به خصوصیات سخت افزاری هر پردازنده گرافیکی) مثلا سطح 1_9 عملکردهای Direct3D 9 رو بکارمیبره اما نوع عملکردها و اینکه دقیقا چه خصوصیاتی از D3D در دسترس جی پی یو باشن به مشخصات سخت افزاریش بستگی داره مثلا همین سطح 1_9 میاد یسری قابلیتهای شیدری خاص Direct3D 9 رو برای اون پردازنده های گرافیکی که پیش نیازهای سخت افزاریش رو داشته باشن آزاد میکنه. پوینت آپدیتها برعکسش میان استانداردها و قابلیتهای خاص و جدیدی به DX اضافه میکنن. پس اینا با هم کاملا فرق دارن. یه مزیت بزرگ وجود سطوح ساپورت اینه که بازیساز از کدنویسی جداگانه برای چند ورژن API بی نیاز میشه .اینطوری یسری بازیها میتونن روی دو ورژن مختلف API بدون مشکل اجرا بشن مثل Farcry3 ،Civilization V یا خیلی بازیهای دیگه که روی DX9 و DX11 قابل اجرا هستن.

***هیچ کارت گرافیکی در حال حاضر تو بازار موجود نیست که واقعا از همه قابلیتهای DX12 بطورکامل پشتیبانی کنه اگرچه در حال حاضرفقط پردازنده های گرافیکی مکسول نسل دوم انویدیا از DX12 در سطح 1_12 پشتیبانی میکنن اما باز نمیشه گفت لزوما بخاطر پشتیبانی سطح بالاتراز کاملترین ساپورت هم برخوردارن. چون مثلا فعلا فقط AMD هست که کارتاش خصوصیت resource binding رو در بالاترین سطحش یعنی tier3 ساپورت میکنن (حتی با وجود اینکه سطح ساپورت پایینتر ی از DX12 دارن) اگر به دومین جدول تو همین مقاله Extremetech دقت کنی کارتهای AMD حتی در سطح ساپورت 1_11 هم ریسورس بایندینگ تایر۳ رو در سطح سخت افزاری پشتیبانی میکنن در حالیکه کارتهای انویدیا حتی در بالاترین سطح ساپورت DX12 یعنی 1_12 هم حداکثر از ریسورس بایندینگ تایر دوم برخوردارن بعنوان یه مثال دیگه اینتل تنها کمپانی محسوب میشه که پردازنده های گرافیکیش(پردازنده های گرافیکی یکپارچه سی پی یوهاش یا همون IGPU) در سطح ساپورت 1_11 هم از قابلیت ROV یا همون Raster Order Views پشتیبانی میکنن در حالیکه هیچکدوم از کارتهای گرافیکی AMD و انویدیا در چنین سطحی از این قابلیت برخوردار نیستن.

* Direct3D خودش بخشی از DX هست در واقع رابط برنامه نویسی (API) مخصوص رندر گرافیکهای سه بعدیه. خود DX مجموعه ای از رابطهای برنامه نویسی مختلفه هرکدوم به یه منظور.

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...