رفتن به مطلب

هک شدن جیمیل و بازی کلش

Recommended Posts

با سلام

پیشاپیش بگم اگر میدونید راهنمیی کنید و از هرگونه حرف بیمورد پرهیز کنید که گزارش میشود

جریان از این قراره که من اکانت جمیلی از دوستم گرفتم که بازی کلش لول 92 روش بود

اکانت جیمیل شماره موبایل روش نبود و من شماره موبایلمو بش دادم

سوال امنیتیشم تغیر دادم

خودشم اکانت جیمیلشو پاک کرد

دیشب دیدم 2 بار کد تغیر پسورد اومد

گفتم خوب شماره موبایل برا تغییر پسورد لازمه پس کسی میخاد هک کنه ولی نمیتونه!

صبح با کمال تعجب دیدم اکانت هک شده

اخه چرا؟مگه نه اینکه طرف باید کدی که به موبایل میادو داشته باشه تا بتونه رمزو تعغیر بده؟

چرا این طوری شده؟

لطفا کمک کنید چطوری برش گردونم؟

اصلا بگید از طرف دوستم این کار انجام شده یا هکه

من عطا رو میخام یکی برا من پیداش کنه :crying:(عطا میتونه باشون مکالمه داشته باشه)هزینشو هم بش میدم)

من نمیتونم به کسی پی ام بدم پس یکی مردی کنه و بش پی ام بده بیاد این پست

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

لطفا یکی بیاد کم کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تا اونجایی که میدونم هیچ شخص و کاربری نمی تونه جیمیل یا بازی کلش رو هک کنه مگر اینکه خیلی حرفه ای باشی که اون براش ارزش نداره بیاد یک اکانت لول اینقدری رو هک کنه و یا اصلا این بازی براش ارزش نداره وقت بزاره روش، شما از فروشنده اول اطمینان پیدا کن که درخواست بازیابی به گوگل و یا سوپر سل نفرستاده بعد ... !

تا اونجایی که من شنیدم بعضی ها به راحتی با فرستادن درخواست به شرکت سازنده و اظهارات عجیب قریب همچون هک شدن من درخواست بازیابی بازی می کنند و شرکت با انجام پرسش هایی در رابطه با تاریخ شروع بازی و امثالهم شما را تایید و اکانت رو در اختیارتون قرار میدن...!

ممکنه طرف بازی رو روی یک دیوایس دیگر داشته...! ممکنه شما از طرف سوپر سل بلوک هم شده باشید... ممکنه طرف بازی رو از رو گوشیش پاک نکرده بوده و داره بازی میکنه در حالی که بازی رو فروحته... اینها هم دیده شده...! و از احتمالات هست و خیلی چیزای دیگه  :-?

پیشنهاد میکنم لینک دیوایس می کردین، اکانت هیچ اعتباری بهش نیست مگر اینکه فروشنده خوب باشه، البته از همه مهمتر فروشنده سالم لازمه این معاملات هست... البته در اخر باید بگم ممکنه مشکل شما اینها نباشه و از جای دیگری باشه و اینها همه احتمالات هست ! :-?

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

دقت کردی چی گفتی؟؟؟

شما گفتی شماره موبایلتو دادی بهش تا اون برات ثبت کنه

از کجا معلوم شماره خودشو وارد نکرده؟

از طرفی چون خودش جیمیلو ساخته همهاطلاعاتی که موقع ساخت وارد کرده رو داره یا حفظه

پس میتونه راحت از طریق بازیابی رمز عبور دوباره پسورد جدید بذاره

در ضمن تا اونجاییکه اطلاع دارم فقط از طریق لینوکس بک ترک میتونن هک کنن که اونم هرکسی بلد نیست باهاش کار کنه

توی pv بهم پیام بده حتما

ببینیم میشه کاری کرد یا نه

انقدم خودتو ناراحت نکن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...