رفتن به مطلب

سیستم کامل برای آتلیه عکاسی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و احترام خدمت دوستان. میخوایم یه سیستم کامل جهت استفاده تو آتلیه عکاسی که نهایت استفاده اش کار فتوشاپ و کار مونتاژ فیلم با ادیوس و یولید هست جمع آوری کنیم.

حالا با این تفاسیر سیستمی که از نظر کارکرد هنگ نکنه و سرعت خوبی داشته باشه و قیمت معقول هم داشته باشه لطف کنین پیشنهاد بدین. قصد من اینه که پول اضافی برای خرید دستگاه صرف نشه وقتی استفاده در همین حد هست.

ممنون میشم اگه دقیق بفرمایین چه پارامترهایی بیشترین تاثیر رو برای کار فتوشاپ و مونتاژ فیلم تاثیرگذار هستن. مثلا کلاک اسپید سی پی یو یا کلاک رم و حافظه رم و ...

تو یکی از فروم ها همین درخواست داده شده بود یکی راهنمایی کرده بود مغزم سوت کشید یه سیستم 4/5 میلیون تومنی که بیشتر شبیه سیستم گیمینگ بود تا سیستم کاری!!!

با تشکر

لینک به دیدگاه

intel core i5 4460

8gb ram geil ddr3 1600

zotac 750 ti

WD green 1tb 64m

gigabyte p85 d3t 1150

green 450 uk gold

DeepCool TESSERACT BF Case

DeepCool IceEdge MINI FS V2 CPU Cooler

اقا این سیستم کارتو کامل راه میندازه ;)

قیمتش هم حدود 2200-2250 در میاد .

لینک به دیدگاه

آقا خدا خیرت بده بابت راهنمایی فقط چند سوال دیگه. با توجه به اینکه سی پی یو از نوع اورکلاک نیست آیا نیاز به نصب خنک کننده رو همچنان ضروری میدونین که پیشنهاد دادین؟ در مورد رم هم آیا کلاک 1866 نمیتونست بهتر باشه؟ و همچنین این مدل کارت گرافیک که من تا حالا اسمشو کمتر شنیدم بنظرتون برند ام اس آی بهتر نیست؟

بازم ممنون بابت راهنمایی ارزنده و زحمتی که کشیدین

لینک به دیدگاه

مشخصات دوربین‌(ها) تون و برنامه‌ها و افزونه‌هایی که استفاده می‌کنین چیه؟

مثلا مجمو‌عه‌ی  onone یا نیک  نیاز به پردازنده‌ و گرافیک قوی داره، ولی اگر خود فتوشاپ هست و دوربین‌تون زیر 15 mp هست با intel i3 یا کمتر از اون کارت انجام می‌شه. این رو هم بگم که پردازنده‌های amd برای بایگانی عکس برتری دارند. وقتی حجم بایگانی زیاد می‌شه روی bridge یا acdsee تاخیر زیاد می‌شه و برای amd این تاخبر کمتر از اینتل هست. به ویژه روی شبکه و زمانی که تعداد رایانه‌ها بیشتر باشه این برتری مشهود‌تره. برای بودجه‌های محدود amd کارایی بهتری نسبت به اینتل داره.

اندازه‌ی بایگانی فعلی و نرخ رشد بایگانی چقدر هست؟

برای فیلم هم باید نوع پروژه‌ها (dv-hd-4k) مشخص باشه، و نیز نمایشگری که بهش وصله.

افزونه‌هایی که روی نرم‌افزارهای تدوین به کار می‌برین چیه؟ نیوبلو، ویتاسین، titler pro , ...

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سیستم کامل. در مورد مانیتور هم نظرتون رو بگین عالی میشه. اگه محبت کنین با دلیل در مورد قطعات نظر بدین ممنون میشم. یه مدل از برند ال جی دیدم 25 اینچ واید واقعا محشره جون میده واسه استفاده های اینچنینی. پنل IPS هست و قیمتش هم مناسب درسته به کیفیت مانیتور ایسوس و benq شاید نباشه اما در نوع خودش خوبه

لینک به دیدگاه

استاد عزیز آقای بهمنیان من این سیستم رو برای خودم نمیخام و برای یه استاد عکاسی میخام که آتلیه دارند ولی اسمشون رو ذکر نمیکنم چون شاید اگه در این حرفه باشین بشناسین. اتفاقا سیستم فعلی که دارند سی پی یو amd داره a8 منم از خیلی وقت پیش بارها شنیدم که برند amd برای کارهای گرافیکی عملکرد خوبی داره. در مورد اینکه چه پلاگینی هایی استفاده میکنن خبر ندارم و از کیفیت دوربین هم اطلاعی ندارم اما اگه دونستن این موارد مهم هست میپرسم و اطلاع میدم بهتون. ولی تا جایی که میدونم عکسی رو روی سیستم بایگانی نمیکنن اگرم اطلاعاتی نیاز باشه که نگه دارن روی هارد اکسترنال نگهداری میشه. پیشنهادی که من داشتم این بود که حتما در سیستم جدید از اس اس دی استفاده کنن که سرعت اجرای خوبی داشته باشن. حالا نظر دوستان چی باشه استفاده میکنیم از همه نظرات

لینک به دیدگاه

آقا خدا خیرت بده بابت راهنمایی فقط چند سوال دیگه. با توجه به اینکه سی پی یو از نوع اورکلاک نیست آیا نیاز به نصب خنک کننده رو همچنان ضروری میدونین که پیشنهاد دادین؟ در مورد رم هم آیا کلاک 1866 نمیتونست بهتر باشه؟ و همچنین این مدل کارت گرافیک که من تا حالا اسمشو کمتر شنیدم بنظرتون برند ام اس آی بهتر نیست؟

بازم ممنون بابت راهنمایی ارزنده و زحمتی که کشیدین

من خودم تو کار اتیله عکاسی بودم دوست عزیز . به همین علت نپرسیدم دقیقا چکار میکنید . چون میدونستم .

رم 1866 نیازی نیست . کولر رو به این دلیل پیشنهاد دادم تا در استفاده طولانی مدت برای روتوش عکس و درست کردن آلبوم مشکلی پیش نیاد .

گرافیک زوتاک هم عالیه . مدل مشابه msi هم با 30-50 تومن گرونتر هستش .

شما مانیتور هم نیاز دارید ؟

لینک به دیدگاه

دست گلتون درد نکنه. چه خوب که خودتون آتلیه داشتین پس خوب میدونین چه نیازهای هست. پس شما گرافیک زوتاک رو به نسبت قیمت و کارایی بهتر از ام اس آی میدونین. بله مانیتور هم نیاز هست. خودم یه مدل ال جی 25 اینچ واید دیدم پنل ips خیلی خوب بود واقعا جون میده واسه اینکه چند پنجره کنار هم داشته باشی و کار کنی. باز نظر شما رو هم بدونم خیلی خوب میشه

لینک به دیدگاه

این آتلیه که عرض میکنم اطلاعات رو آنچنان بایگانی نمیکنه همچنین هارد اکسترنالی هم وجود داره. بنظرتون یه هارد با سرعت بالا مثل wd 7200 160 or 250G  بردارم و یه اس اس دی 128 سامسونگ بذارم چطوره؟

لینک به دیدگاه

استاد عزیز آقای بهمنیان من این سیستم رو برای خودم نمیخام و برای یه استاد عکاسی میخام که آتلیه دارند ولی اسمشون رو ذکر نمیکنم چون شاید اگه در این حرفه باشین بشناسین. اتفاقا سیستم فعلی که دارند سی پی یو amd داره a8 منم از خیلی وقت پیش بارها شنیدم که برند amd برای کارهای گرافیکی عملکرد خوبی داره. در مورد اینکه چه پلاگینی هایی استفاده میکنن خبر ندارم و از کیفیت دوربین هم اطلاعی ندارم اما اگه دونستن این موارد مهم هست میپرسم و اطلاع میدم بهتون. ولی تا جایی که میدونم عکسی رو روی سیستم بایگانی نمیکنن اگرم اطلاعاتی نیاز باشه که نگه دارن روی هارد اکسترنال نگهداری میشه. پیشنهادی که من داشتم این بود که حتما در سیستم جدید از اس اس دی استفاده کنن که سرعت اجرای خوبی داشته باشن. حالا نظر دوستان چی باشه استفاده میکنیم از همه نظرات

قربان من استاد نیستم.

اگر استفاده از برنامه ی تدوین گهگاهی هست نیاز به کارت گرافیک قوی نیست.

اس اس دی لازم هست.

کیفیت دوربین و پلاگینها مهم هستند.

رایانه تک استفاده می شه یا شبکه می شه مهم هست.

ظاهر کیس هم برای چنین اشخاصی مهم ه. پیشنهاد من یکی از کیسهای کولر مستر هست بسته به بودجه:

cm690iii, n500, n300, و اگر کیس رو روی میز می گذاره n400

نهایتا حدود بودجه هم گفته بشه بهتره. مثلا برای نمایشگر برند eizo از بهترین ها ست ولی قیمتش بالای چهار میلیون می شه، برای بودجه متوسط ایسوس سری pa یا pb و بودجه ی پایین تر ایسوس از سری ips. الجی ips و سامسونگ pls هم کیفیت قابل قبولی دارند.

این که بایگانی ندارند عجیبه. به هر حال برای نگه داری فوتیج های تدوین دست کم یک ترا بایت فضا لازم هست. همچنین جعبه ابزار و وفایلهای مورد نیاز برای کار فضایی بیش از 500 گیگ اشغال می کنند.

اگر اندازه ی فایلهاشون بزرگ باشه اس اس دی 128 گیگ کم هست.

لینک به دیدگاه

دست گلتون درد نکنه. چه خوب که خودتون آتلیه داشتین پس خوب میدونین چه نیازهای هست. پس شما گرافیک زوتاک رو به نسبت قیمت و کارایی بهتر از ام اس آی میدونین. بله مانیتور هم نیاز هست. خودم یه مدل ال جی 25 اینچ واید دیدم پنل ips خیلی خوب بود واقعا جون میده واسه اینکه چند پنجره کنار هم داشته باشی و کار کنی. باز نظر شما رو هم بدونم خیلی خوب میشه

اتلیه نداشتم . یکی از فامیلامون اتلیه داشت من کنارش کار میکردم و با این کار اشنا شدم  .

طبیعتا اگر سیستم 8 میلیونی واسه اتیله ببندی در یک چشم به هم زدن همه کار ها را انجام میده .

ولی این سیستم 2.2 میلیونی میتونه در حد بسیار قابل قبول فتوشاپ و ادیت و مونتاژ ویدیو رو انجام بده .

ادم باید ب جیبشم نگاه کنه .

مانیتور پیشنهادی من به شما LG Full HD 23MP65HQ IPS هستش .

لینک به دیدگاه

این آتلیه که عرض میکنم اطلاعات رو آنچنان بایگانی نمیکنه همچنین هارد اکسترنالی هم وجود داره. بنظرتون یه هارد با سرعت بالا مثل wd 7200 160 or 250G  بردارم و یه اس اس دی 128 سامسونگ بذارم چطوره؟

یک SSD 256 گیگ کروشال میتونید بذارید .

لینک به دیدگاه

موارد مورد نیاز:

1. هارد با ظرفیت بالا(حداقل! 1 ترا، هر چه بیشتر بهتر)

2. رم با ظرفیت بالا(حداقل 16 گیگ)

3. ssd(برای ویندوز و نرم افزارهای مربوطه و پلاگین ها)

4.  مانیتور دارای قابلیت کالیبره شدن دقیق: eizo عالی اما گرون؛ dell بسیار خوب و کمی ارزنتر؛ asus و ...

در مورد cpu و vga واقعاً نظر قطعی نمیتونم بدم، تو بعضی پلاگین ها یا فیلترها وجود cpu قوی حس میشه و وجود gpu جدید کارها رو تسریع می کنه.

ویرایش شده توسط Rohham66
لینک به دیدگاه

دوستان به این سیستم یه نگاهی بندازین. اینو از یه جای دیگه پیشنهاد دادن نظرتون رو راجع بهش بفرمایین. آقای بهمنیان همین که راهنمایی میکنین لطف میکنین و استاد بنده هستین.

والله سقف بودجه معلوم نشده اما این پنجشنبه انشاالله صاحب اتلیه رو میبینم و ازش سوال میکنم. در مورد نگهداری فایل باید عرض کنم هارد اکسترنال دیگه دارن واسه همین اگه فایلی نگه دارن رو اون نگهداری میشه. فک نکنم اینا اونقدر بودجه داشته باشن که مانیتور آنچنانی بخرن

ASRock FATAL1TY Z97 Killer LGA1150
cpu 4690 
8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3 
hdd 1t blue 
GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU
PNY Quadro K620 2GB DDR3

لینک به دیدگاه

دوستان به این سیستم یه نگاهی بندازین. اینو از یه جای دیگه پیشنهاد دادن نظرتون رو راجع بهش بفرمایین. آقای بهمنیان همین که راهنمایی میکنین لطف میکنین و استاد بنده هستین.

والله سقف بودجه معلوم نشده اما این پنجشنبه انشاالله صاحب اتلیه رو میبینم و ازش سوال میکنم. در مورد نگهداری فایل باید عرض کنم هارد اکسترنال دیگه دارن واسه همین اگه فایلی نگه دارن رو اون نگهداری میشه. فک نکنم اینا اونقدر بودجه داشته باشن که مانیتور آنچنانی بخرن

ASRock FATAL1TY Z97 Killer LGA1150cpu 4690 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3 hdd 1t blue GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSUPNY Quadro K620 2GB DDR3

دوست عزیز توی انجمن از این تعارفهای خانقاهی نداریم. (-:

اگر نیاز به بایگانی نیست به جای هارد یک ترا اس اس دی 128 بگذار.

پمنبع تعذیه 550 وات برای این ترکیب زیاد هست. مصرف قطعه ها حدود 300 واته و تغذیه حدوو 400 کافیه.

برای اظهار نظر دقیق تر بهتره نوع کاربری و سقف بودجه مشخص بشه. توی پستهای پیشین نوشتم.

اگر برای فتوشاپ با فایلهای بزرگ سر و کار دارند یک گرافیک ارزان تر با 4 گیگ حافظه کارایی بهتری داره.

لینک به دیدگاه

اگه با برنامه های تدوین فیلم(...After Effect-Edius)زیاد کار نمیکنین و بیشتر با فوتو شاپ کار میکنین یه سی پی یو i3 با یه 750ti کافیه.ولی اگه تدوین میکنین(خودم با After Effect کار میکنم)حتما یه گرافیک خوب بگیر با سی پی یو درست درمون:با توجه به قیمت و پرفورمنس780ti.سی پی یو هم هر چی قوی تر بهتر(4460-4690k)

SSD هم یادت نره

ویرایش شده توسط √Yakamoz
لینک به دیدگاه

ASRock FATAL1TY Z97 Killer LGA1150

cpu 4690 

8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3 

hdd 1t blue 

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

PNY Quadro K620 2GB DDR3

من فکر میکنم سیستم پیشنهادی اولی بهتر بود .

اگر این سیستم رو قصد دارید تهیه کنید مشکلی نیست ولی بهتره مادر بورد رو عوض کنید . :) 

لینک به دیدگاه

آقای بهمنیان من پاور رو به این دلیل اضافه انتخاب کردم که اگر ارتقا داشتن دیگه نیاز به تغییر پاور نباشه. در مورد بودجه هم عرض کردم امروز قراره ببینمشون و میپرسم که سقف بودجه چقدره به قول شما راحت تر میشه نظر داد. اما در مورد صحبت آقای یاکاموز مورد استفاده ای که به بنده اعلام کردن فتوشاپ و ادیوس هست به همراه بعضی پلاگین های فتوشاپ در همین حد توضیح دادن. منم نمیخام یه چیزی پیشنهاد بدم که خرج اضافی بشه در حالی که شاید با بودجه کم هم همون کارایی رو دریافت کنن. اینبار که میبینمشون دقیقا نیازشون رو بررسی میکنم و خدمت دوستان عرض میکنم.

لینک به دیدگاه

آقای بهمنیان من پاور رو به این دلیل اضافه انتخاب کردم که اگر ارتقا داشتن دیگه نیاز به تغییر پاور نباشه. در مورد بودجه هم عرض کردم امروز قراره ببینمشون و میپرسم که سقف بودجه چقدره به قول شما راحت تر میشه نظر داد. اما در مورد صحبت آقای یاکاموز مورد استفاده ای که به بنده اعلام کردن فتوشاپ و ادیوس هست به همراه بعضی پلاگین های فتوشاپ در همین حد توضیح دادن. منم نمیخام یه چیزی پیشنهاد بدم که خرج اضافی بشه در حالی که شاید با بودجه کم هم همون کارایی رو دریافت کنن. اینبار که میبینمشون دقیقا نیازشون رو بررسی میکنم و خدمت دوستان عرض میکنم.

ایدیوس بدقلق هست و باید نسخه ای که کار می کنن مشخص باشه. مثلا ایدیوس 5.5 و ایدیوس 7.5 با ویندوز 8 و 8.1 و 10 سازگار هستند و ایدیوس 6.5 فقط با ویندوز 7 کار می کنه. اس اس دی لازمه و اگر با پلاگین های نیوبلو کار می کنن کارت کوادرو به درد نمی خوره و بهتره amd تهیه بشه.اگر استفاده از ایدیوس روزمره باشه و پروژه ها hd یا 4k هستند برای کش تدوین اس اس دی ظرفیت بالا نیاز هست و گرافیک قوی.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به یک مورد که باید توجه کنید که اکثر دوستان علاقه دارند قطعات رده بالا معرفی کنن! بدون در نظر گرفتن کارایی...

از نظر من شما یه سیستم مثل سیستم زیر بگیرید تمام نیاز های شما رو پاسخ گو خواهد بود:

Intel Core™ i5-4690 قیمت 715 تومن

ASUS H97-Plus قیمت 399 تومن

Kingston 2x4GB 1600Mhz DDR3 قیمت 158

Kingston SSDnow V300 120GB قیمت 204

Corsair VS650 قیمت 229

Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB قیمت 163

DeepCool TESSERACT BF Case قیمت 122

مجموعا حدود 1990 تومن میشه.

*بنظر من خرید کارت گرافیک یک هزینه اضافی هست برای کاری که فرمودید! پردازنده کارامدتر بیشتر بکار میاد (با 300 تومن هزینه بیشتر میتونید یه پردازنده i7-4790 جایگزین کنید)

**پاور رو 650 وات انتخاب کردم، تا در آینده اگه بخواید کارت گرافیک اضافه کنید، به مشکل نخورید!(مادربورد هم تا 2 تا کارت گرافیک رو ساپورت میکنه)

***مادربورد هم PCI داره و هم PCIe 1x تا مشکلی بابت استفاده از لوازم جانبی پیش نیاد (مثل انواع کارت شبکه یا ...)

ولی مطمعنا این سیستم تمام نیاز های دوست شما رو برطرف خواهد کرد!

نهایت در آینده میتونید یه کارت گرافیک اضافه کنید که پیش نیاز هاش کاملا در نظر گرفته شده (که بازم میگم به نظر من نیازی نیست)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...