رفتن به مطلب

فروش XFX 5970 Black edition

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

همانطور که از نام تاپیک مشخصه ، یک عدد کارت گرافیک xfx 5970 black edition بفروش میرسد.

کارت مال یکی از دوستام هست و تقریبا 2 ماه و کمی بیشتر و کمتر کارکرده و کوچکترین گردوخاکی هم هنوز روی فنش نیست !

تمام متعلقاتش موجود هست ، گارانتیش هم که سازگاره

قدرتش هم که دیگه ثابت شده هست و لازم به تعریف ، تمجید نداره @};-

این کارت 835 تومن خریداری شده و فاکتور خریدشم موجوده ، قیمت پایه هم من نمیدم

خواهشا خود دوستان قیمت پیشنهادیشون رو بفرمایند :D

ولی از دوستان خواهش میکنم که فروش این کارت مثل فروش Evga gtx295 نشه و واقعا هر کی خریدار هست پست بزنه !

از دوستان خواهش میکنم که پیغام خصوصی ندن و پیشنهادشون رو همین جا مطرح کنن :D

xfx5970_01.jpg

راستی با پاور بالای 1100 وات هم تعویض میکنم .

قیمت پایه : 500،000

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

دوست عزيز همين عدم درج قيمت پايه باعث جاروجنجال می شود ،الان يکی بياد بگه 100 تومن چه حسی پيدا ميکنی؟ @};-

لینک به دیدگاه

470خریدارم.

ضمنا ساکن کجایید؟

ویرایش شده توسط mehdi.ss
لینک به دیدگاه

دوست عزيز همين عدم درج قيمت پايه باعث جاروجنجال می شود ،الان يکی بياد بگه 100 تومن چه حسی پيدا ميکنی؟ @};-

شاید درست میفرمایید ، ولی خوب یکی بگه 100 منم میگم نه @};-

400

:D

الله اکبــــــــر ، خدا خودش بهم صبر بده ، بازم شروع شد.

Zero جان ، آقا شما راست میگی ، یکی بیاد 400 بگه حس خیلی بدی بهم دست میده ! :))

عزیزم نگفتم که 3 سال کارکرده ! گفتم 3 ماه کارکرده ! :huh:

460 Rose.gifRose.gifRose.gif

اصلا قابل شما رو نداره ، حاضرم دو دستی تقدیمتون کنم :D

ولی قیمت مد نظر فروشنده از این حرفها بالاتره !

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

اصلا قابل شما رو نداره ، حاضرم دو دستی تقدیمتون کنم @};-

ولی قیمت مد نظر فروشنده از این حرفها بالاتره !

سلام

ممنونم

سینا جون این قبلی 450 گفته بود silly.gif بعدش ادیت کرد !

رسم اینه که خریدار با فروشنده چونه بزنه نه فروشنده با خریدار I%20Do%20not%20Know.gif

شما یه قیمت پایه بدین ببینیم با بودجه مامیخونه یا نه Rose.gifRose.gifRose.gifRose.gifRose.gifRose.gif

خیلی وقته دنبال یه کارت مناسب هستم redface.gif

لینک به دیدگاه

5970 sapphire حدود 740 الی 750 قیمتشه اگه 35 درصد کم کنی میشه میشه 480 تومن که به این قیمت خریدارم .

لینک به دیدگاه

من خریدار نیستم

اما فکر میکنم 650 واسه قیمت پایه قیمت خوبی باشه @};-

قربون انسان های فهمیده مثل شما

150 تومنشم مهمون من قیمت پایه 500 تومن

برای کارتی که هنوز یک ذره هم خاک رو فنش پیدا نمیشه ، بخدا 335 تومن زیر قیمت خیلی مناسبه !

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

سینا جون از وقتی GTX460 وارد بازار شده به دلیل پرفورمنس قابل قبول و قیمت تقریبا مناسب باعث کمترفدار شدن این کارت های ATI شده .

5970 هم یه کارته خاصه و البته گرون قیمت همه میگن 2 تا GTX 460 میگیریم هم فیزیکس داره هم قدرتش به 5970 نزدیک میشه و بصرفه تره که صحبتشون فعلا تا حدودی منطقی هست .

واسه همین من فکر نمیکنم این کارت با این قیمت فروش بره با اینکه ارزششو داره ، دیدین که تا قیمت پایه مشخص کردین تاپیک Down شد .

پیشنهاد میکنم یا از فروشش صرفه نظر کنین چون واقعا چیز باارزشی و واقعا حیفه که با این قیمت فروش بره ، یا قیمت پایه رو کاهش بدین که سایرین توان خریدشو پیدا کنن .

اخه 600 تومن پوله یه سیستمه redface.gif

امیدوارم از صحبت بنده ناراحت نشده باشین به هیچ عنوان قصد اسپم یا خدایی نکرده تو سر مال زدن رو نداشتم . Rose.gifRose.gifRose.gif

موفق باشید .

ویرایش شده توسط Green Day
لینک به دیدگاه

به نظر من اگر تا 600 یا 570-80 فروش نرفت کا بیخیال فروش شید چون حیفه....... به دلیل قیمت بالای کارت اگر با قانون بازار حساب شه خیلی ضرر میکنید !

تو ایران تعداد خیلی محدودی از کاربرا حاضرا پول 1 سیستم برا گرافیک بدن و دقیقا به همین دلیل قیمتهایی که اینجا میگیرید خیلی با قیمت مد نظرتون تفاوت داره ! پیشنهاد میکنم این غول رو نگه دارید مگه اینکه به پولش واقعا نیاز دارید و چارهای جز ضرر دادن ندارید !

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان واقعا درست میفرمایید (البته به نظر شخصیه من انودیا به گرد پای ATi نمیره) ولی خوب بالاخره شما درست میفرمایید و به این قیمت فروش نمیره !

البته این کارت مال دوست منه و واقعا تجربه ای برای من شد تا به هیچ عنوان دوروبر این کارت های خیلی گرون نرم و همون 4870x2 خودم رو محکم بچسبم @};-

در هر صورت امروز با فروشنده کارت صحبت میکنم ، با این اوصاف فکر کنم که قیمت آکبند این کارت هم همین روزها افت شدید بکنه ! نه ؟

من خودم شخصا انتظار داشتم که تاپیک بترکه @};-?

ممنون از نظرات دوستان :D

فعلا منتظر قیمت پیشنهادیه آقای حسینی هستم که شاید 650 تومن خواست 112.gif

اگر از آقای حسینی هم خبری نشه ، باید یه فکر کنم :D

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

آقای حسینی هم نخواست :D بابا این همون کارتی هست که یه مدت روش غوغایی بود. @};-

قیمت پایه تغییر پیدا کرد : 500،000

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

پسر عموی من این کارت رو میخواد ولی کل رو نقد نداره برا همین 1 پیشنهاد برا معاوضه داد .

1 5850 ساپفایر داره 3 ماه کار کرده (بسیار تمیز.برد مرجع و اور نشده) به قیمت 240 و 260 تومان هم روش میزاره میده !

منتظر جوابتون هستم !

17936482721925229783_thumb.jpg

ویرایش شده توسط lo.fiction
لینک به دیدگاه

آقا من این 5850 شما رو 240 میخرم.هزینه ارسال هم با خودم.شما هم پولتون جور میشه.

لینک به دیدگاه

پسر عموی من این کارت رو میخواد ولی کل رو نقد نداره برا همین 1 پیشنهاد برا معاوضه داد .

1 5850 ساپفایر داره 3 ماه کار کرده (بسیار تمیز.برد مرجع و اور نشده) به قیمت 240 و 260 تومان هم روش میزاره میده !

منتظر جوابتون هستم !

17936482721925229783_thumb.jpg

متاسفانه فروشنده پول لازمش هست ، وگرنه پیشنهاد خوبی دادین ، که البته میتونید به این دوست بالاسر من بفروشید :)

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...