رفتن به مطلب

از کجا Evga gtx 960 بخرم؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان اگه فروشگاهی میشناسین که  Evga gtx 960 میفروشن بهم شمارشو بدین. تو شهر خودم هرچی گشتم نبود.

لینک به دیدگاه

دوستان اگه فروشگاهی میشناسین که  Evga gtx 960 میفروشن بهم شمارشو بدین. تو شهر خودم هرچی گشتم نبود.

Dfmrendering.com

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر تهران هستید یه سر به بازار رضا بزنید موجود هست

اگر هم نه از این سایت بالا و این لینک پایین هم میتونید تهیه کنید

http://aria-computer.mihanblog.com/post/4

لینک به دیدگاه

آیا آریا کامپیوتر و Dfmrendering.com سایت های معتبری هستن؟

ویرایش شده توسط behnam_o2
لینک به دیدگاه

من امروز دارم یه سر میرم بازار...میخوای برات بخرم حال کنی؟ :)

لینک به دیدگاه

از سایت dfmrendering سفارش دادم ایشالا ک فردا میرسه.

لینک به دیدگاه

از سایت dfmrendering سفارش دادم ایشالا ک فردا میرسه.

به بسته بندی شون توجه کن.

لینک به دیدگاه

به بسته بندی شون توجه کن.

چطور مگه؟ شاید کارت پلمپ نباشه؟
لینک به دیدگاه

چطور مگه؟ شاید کارت پلمپ نباشه؟

نه. اتفاقا کارشون درسته. بسته برسه متوجه می شی چی می گم. تفاوت شون با فروشنده های دیگه منظورم ه.
لینک به دیدگاه

نه. اتفاقا کارشون درسته. بسته برسه متوجه می شی چی می گم. تفاوت شون با فروشنده های دیگه منظورم ه.

آهان ،ایشالا که همینطوره دوست عزیز.
لینک به دیدگاه

خیلی سایت کار درستیه مازارستا

آره. تو مایه های لیون خودمونه.(:-

خیلی گشاده دست اند توی مشاوره. هر چی هم نداشته باشن راهنمایی می کنن از کجا بخری.

من کم دیدم فروشگاهی که مثل لیون و مازستا باشه. بیشتر فروشنده ها هر چیزی که موجود داشته باشن رو بهترین نشون می دن و تو سر جنسی می زنن که نداشته باشن و مشتری بخواد.

من خیلی وقت پیش ها برای یکی از همکار هام چند تا سفارش دادم به نشانی خریدار بفرستن.

وقتی خرید انجام شد و قیمتها رو بش گفتم کمی ترش کرد و گفت که یکی دو قلمش از قیمتی که سراغ داشته بالاتره. وقتی رسید دستش نظرش عوض شد. البته مثل لیون خوش قیمت نیستن و جنسهای خاص دارن.

لینک به دیدگاه

آره. تو مایه های لیون خودمونه.(:-

خیلی گشاده دست اند توی مشاوره. هر چی هم نداشته باشن راهنمایی می کنن از کجا بخری.

من کم دیدم فروشگاهی که مثل لیون و مازستا باشه. بیشتر فروشنده ها هر چیزی که موجود داشته باشن رو بهترین نشون می دن و تو سر جنسی می زنن که نداشته باشن و مشتری بخواد.

من خیلی وقت پیش ها برای یکی از همکار هام چند تا سفارش دادم به نشانی خریدار بفرستن.

وقتی خرید انجام شد و قیمتها رو بش گفتم کمی ترش کرد و گفت که یکی دو قلمش از قیمتی که سراغ داشته بالاتره. وقتی رسید دستش نظرش عوض شد. البته مثل لیون خوش قیمت نیستن و جنسهای خاص دارن.

یه سری از حرفه ای ها که صادقانه هم کار میکنند یه همیچن رویه ای دارند در بازار کار

در واقع اون عشق به آگاه کردن و کمک کردن مشتری هست که دوست داشتنی میکنشون و این ساختمان رویه کاریشون رو میسازه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...