رفتن به مطلب

100% افزایش کاراییه سی پی یو های 8 هسته ایه [AMD] با رابطه DirectX12

Recommended Posts

پردازنده های بولدوزر دارای 4 ماژول هستند که هر ماژول به صورت کلی از دو هسته جهت پردازش اعداد صحیح (Integer) و یک هسته جهت پردازش اعداد ممیز شناور (Float) تشکیل شدند، بنابراین در حالت عادی هر ماژول پردازنده های بولدوزر باید در محاسبات اعداد صحیح همانند یک پردازنده دو هسته ای و در محاسبات اعداد ممیز شناور همانند یک پردازنده تک هسته ای عمل کنند (یک پردازنده 8 هسته ای بولدوزر در محاسبات همانند یک پردازنده دو هسته ای عمل نمی کند، بلکه هر ماژول همانند یک پردازنده دو هسته ای عمل می کند). علاوه بر آن برخی از منابع هم بین 3 هسته موجود در هر ماژول به اشتراک گذاشته می شوند.

در حوزه پردازنده های مرکزی یک هسته به هسته ای گفته می شود که دارای یک واحد پردازش اعداد صحیح و یک واحد پردازش اعداد شناور باشه و اکنون هر ماژول پردازنده های بولدوزر amd دارای 2 هسته پردازش اعداد صحیح و یک هسته پردازش اعدا شناور هستند. با این طراحی آیا به صورت قانونی به پردازنده های AMD میشه گفت 8 هسته ای که از نظر بنده بله. 8 هسته در هر ماژول حاظره (اگر واحد های اعداد ممیز رو هم حساب کنیم میشه 12).

چون برخی از منابع بین 3 هسته موجود در هر ماژول اشتراک گذاری می شوند، پردازنده های بولدوزر اونجور که باید دربرخی از مواقع نمی تونن همانند یک پردازنده 8 هسته ای واقعی عمل کنه که برخی از بنچمارک ها هم نشون دادن یک پردازنده بولدوزر از یک پردازنده 6 هسته ای فنوم عقب افتاده، اما در برخی از بنچمارک های دیگر هم با اختلاف خیلی زیادی از پردازنده های فنوم فاصله گرفته.

قشر عظیمی از مصرف کنندگان به هیچ عنوان از معماری پیچیده پردازنده مرکزی آگاهی نداشته و اصلآ نمی دونند که Integer Core یا Shared Resources چی هست و اگر قرار بود هر محصولی که از جانب هر کمپانی بزرگ یا کوچکی عرضه بشه به تک تک جزئیاتش اشاره بشه باید یک طومار هم تو جعبه هر محصول قرار گرفته و به توضیح جزئیات محصولات پرداخته بشه.

منبع:sakhtafzar

از مطالب مفیدتون لذت بردم. شاید بنده چون از AMD دل خوشی ندارم کلا منفی گرایانه به اخبارش نگاه کردم. ولی این خبر 4 هسته ای بودنش تو سایت ها بود و من چون از جزئیات فنی خبر خوشم نمیاد، فقط 4 هسته ای بودنشو به ذهن سپردم. 

لینک به دیدگاه

پردازنده های AMD بر خلاف عقاید خیلی از دوستان نسبت به قیمت عملکرد خیلی خوبی دارند و دوستان فقط و فقط فریم ریت داخل بازی رو ملاک قرار میدن و با قاطعیت اعلام میکنند پردازنده های اینتل بهتر هستند

تنها مشکل پردازنده های AMD مصرف بسیار بالای انرژی و تولید حرارت زیاد هستش

همونطور که میتونید حافظه ی کش لول های پایینتر مثل L2 و L1 بسیار گرانقیمتر از کش لول L3 هستش اگر دقت کنید اکثر پردازنده های AMD کش L2 و L1 بیشتری نسبت به پردازنده های اینتل دارند

باز هم میگم همه چیز رو باید نسبت به قیمت سنجید و قضاوت کرد

لینک به دیدگاه

خوب دوستان amd pci3 نیست

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

تأثیر PCIE3 بر روی گیمینگ

کافیه نمودار ها رو مشاهده کنید.

لینک به دیدگاه

تأثیر PCIE3 بر روی گیمینگ

کافیه نمودار ها رو مشاهده کنید.

باشه بعدن که کم میاره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باشه بعدن که کم میاره

بعدا هم کم نمیاره برای کسانی که از 1 کارت استفاده کنند... با اینحال سری جدید پردازنده های پیش رو به pci ex3.0 و ddr4 و دیگر تکنولوژی های روز مجهز خواهند بود ...!  ^_^

لینک به دیدگاه

الان که نیستن

توی اون تصاویر نتیجه ی Crossfire کارت ها هم با pcie3 اومده، بیش از یک کارت هم تفاوت قابل اشاره ای در کل ایجاد نمی کنه.

لینک به دیدگاه

عزیز جان گرافیک های بعدی که الان هم اومدن دوبرابر قویتر از قبلی هاین تازه از این به بعد هم خیلی بیشتر میشه.الان اگه یکی بخواد بگیره باید تا 1 سال دیگه تعویض کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز جان گرافیک های بعدی که الان هم اومدن دوبرابر قویتر از قبلی هاین تازه از این به بعد هم خیلی بیشتر میشه.الان اگه یکی بخواد بگیره باید تا 1 سال دیگه تعویض کنه

عزیز من همونجور گفتم این مقدار تبادل اطلاعات برای یک pc هنوز انچان ضروری نشده و کارت های جدید هم به مشکلی بر نمی خوره کسی بخره اما توصیه نمیشه ، بعدم اگه کسی قصد تهیه داشته باشه مطمعنا از سری جدید بهترهست تهیه کنه ولی اگه مجبور به تهیه شد مشکل خاصی نخواهد داشت... بیشتر از این هم بحث رو کش ندین لطفا...  :-?

لینک به دیدگاه

عزیز من همونجور گفتم این مقدار تبادل اطلاعات برای یک pc هنوز انچان ضروری نشده و کارت های جدید هم به مشکلی بر نمی خوره کسی بخره اما توصیه نمیشه ، بعدم اگه کسی قصد تهیه داشته باشه مطمعنا از سری جدید بهترهست تهیه کنه ولی اگه مجبور به تهیه شد مشکل خاصی نخواهد داشت... بیشتر از این هم بحث رو کش ندین لطفا... :-?

یعنی کل فشار یک رادٸون پرو رو اگه به روی یک pci 2.0x16 خالی کرد کم نمیاره ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی کل فشار یک رادٸون پرو رو اگه به روی یک pci 2.0x16 خالی کرد کم نمیاره ؟

یکیش خیر دوتاش رو باید بررسی کرد مثلا 8x شدن درگاه ها شاید تاثیر بزاره یخورده ... بعدم بیشتر فکر کنم از نظر پردازنده تو مضیقه قرار بگیرین تا درگاه گرافیک...!  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پردازنده های AMD بر خلاف عقاید خیلی از دوستان نسبت به قیمت عملکرد خیلی خوبی دارند و دوستان فقط و فقط فریم ریت داخل بازی رو ملاک قرار میدن و با قاطعیت اعلام میکنند پردازنده های اینتل بهتر هستند

تنها مشکل پردازنده های AMD مصرف بسیار بالای انرژی و تولید حرارت زیاد هستش

همونطور که میتونید حافظه ی کش لول های پایینتر مثل L2 و L1 بسیار گرانقیمتر از کش لول L3 هستش اگر دقت کنید اکثر پردازنده های AMD کش L2 و L1 بیشتری نسبت به پردازنده های اینتل دارند

باز هم میگم همه چیز رو باید نسبت به قیمت سنجید و قضاوت کرد

دقیقا.

بماند تو ایران پردازنده های AMD اصلا خوب قیمت گذاری نمیشن و بعضا پردازنده های اینتل وقتی حساب می کنی قیمت ریالیشون از قیمت دلاریشون بهتر هست ولی در خارج از ایران با هزینه ای که میشه یه باندل(مین برد و پردازنده) ضریب باز 8 هسته ای FX خرید شما میتونی یه C i5 4460 که ضریب بسته و از نسل قبلی اینتل هم هست بخری!

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157688

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819113399

بهای این باندل کمتر از 200 دلار میشه.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

از روی تجربه میگم amd هزار تا هستش هم اندازه 4 هسته اینتل نمیشه ( اغراق ) !!!!

از اول اینتل داشتم تا اینکه قول اعداد و ارقام روی کاغذ رو خوردم و سیستم رو amd کردم و به شدت پشیمون سی پی یو هاش که کلا تعطیله ! پایداری خیلی کمی تو حالت نرمال و لود دارن منظورم نوسان شدید دما تو حالت لود و افزایش مثلا 30 درجه ای آنی و زمان بیشتر خنک شدن دوباره و قدرت پردازش خیلی کمتری دارن و اینکه در مورد کارت گرافیک هم بله مدت ها قبل زمان سری 4 و 5 بله خوب بودن نه خیلی بهتر در واقع می تونستند رقابت کنن من با یک گرافیک amd با سی پی یو  amd تو یه بازی نمیتونستم 250 fps رو فیکس داشته باشم ینی به صورت میلی ثانیه ای تغییر میکرد و باعث مشکل میشد الان با همون گرافیک همون رم و همون پاور و رو سیستم اینتل براحتی 250 تا فیکس دارم این از قدرت پردازش اینتل ! حداکثر fps برای من تو همون گیم 333 تا هست کارت همرده و حتی پایین تر انویدیا  500 تا میگره اینم از قدرت گرافیک انویدیا . البته تقریبا ت. تمامی گیم هایی که منو دوستم تست کردیم نتیجه همین بود !

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...

نمی دونم چی باید بگم ولی کی موضوع به دوستان اشاره کردم هر جایی که صحبت بوده متاسفانه پردازنده های AMD FX اخرین نسل از براساس ماژول های Integer ساخته و بنا شده اند (سعی می کنم ساده توضیح بدم) و از اون طرف خوشبختانه یا شوربختانه نرم افزارها و ... از حالت FP استفاده میکنند این باعث شده که پردزانده های AMD FX شدیدا در کارایی غیر بهینه نشون داده بشن و کارایی مناسب برای استفاده کردن از هشت ماژول Integer رو نداشته باشند .

اگر برنامه باشه و بتونه از قدرت Integer پردازنده های AMD FX استفاده کنه ما یک CI7  رو به رو هستیم .

لینک به دیدگاه

نمی دونم چی باید بگم ولی کی موضوع به دوستان اشاره کردم هر جایی که صحبت بوده متاسفانه پردازنده های AMD FX اخرین نسل از براساس ماژول های Integer ساخته و بنا شده اند (سعی می کنم ساده توضیح بدم) و از اون طرف خوشبختانه یا شوربختانه نرم افزارها و ... از حالت FP استفاده میکنند این باعث شده که پردزانده های AMD FX شدیدا در کارایی غیر بهینه نشون داده بشن و کارایی مناسب برای استفاده کردن از هشت ماژول Integer رو نداشته باشند .

اگر برنامه باشه و بتونه از قدرت Integer پردازنده های AMD FX استفاده کنه ما یک CI7  رو به رو هستیم .

تشکر بهزاد جان

استفاده میکنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...