رفتن به مطلب

اولین تست های Intel Skylake در ایران با مادربورد های z170 گیگابایت!

Recommended Posts

سلام و عرض خسته نباشید.

آقا فرجام چند تا سؤال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید.

1.‏ آیا کولر پردازنده های سوکت 1150 به سوکت 1151 هم میخورند؟

2.‏ چرا در گیم با این پردازنده تست انجام ندادید؟

3.‏ گرافیک داخلی ( IGPU‏ ‏) این پردازنده تقریبا چند درصد نسبت به نسل قبل ( HD4600 ) پیشرفت داشته؟

4.‏ آیا تمام رم های DDR4‎ ‎‎& DDR3 موجود در بازار پلتفرم Skylake‏ را ساپورت میکنند؟

5.‏ این پردازنده را اور هم کردید؟ حداکثر چه فرکانسی رو میزد؟

6. به نظر شما ارزش داره الان I7‎ ‎4790k‏ نگیرم و تقریبا یک ماه واسه I7 ‎6700k‏ صبر کنم؟

با تشکر.

Me to

7.ارزش داره از ۲۷۰۰k کوچ کنم ۶۷۰۰k یا صبر کنم ddr4 جا بیفته یا برای نسل بعد.

ویرایش شده توسط gigabytes
لینک به دیدگاه

• ارسال 67
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

سلام و عرض خسته نباشید.

3.‏ گرافیک داخلی ( IGPU‏ ‏) این پردازنده تقریبا چند درصد نسبت به نسل قبل ( HD4600 ) پیشرفت داشته؟

4.‏ آیا تمام رم های DDR4‎ ‎‎& DDR3 موجود در بازار پلتفرم Skylake‏ را ساپورت میکنند؟

6. به نظر شما ارزش داره الان I7‎ ‎4790k‏ نگیرم و تقریبا یک ماه واسه I7 ‎6700k‏ صبر کنم؟

با تشکر.

سوال 1 بله کاملا یکی هست فاصه بین سوراخ ها، 10.5 سانتی متره

سوال 4 فقط ماژول های DDR4 مگه اینکه مادربرد DDR3 باشه که بعیده

بقیه با فرجام گل

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

یه چندتا عکس دیگه :

از نکاتی که میشه راجبه این مادربرد اشاره کرد قرارگیری دو سوکت M2 با قابلیت تبادل اطلاعات 32GB/S است ، که کاربران با نصب دو عدد SSD روی این مادربرد و استفاده از قابلیت Raid0 میتوانند به سرعت غیر قابل تصوری برسند.

و قرار گیری یک جیپ مجزا USb3.1 Type-C که وجه تمایز این برد نسبت به سایر برد ها می باشد.

attachicon.gifIMG_4652.JPG

سوئیچ های روی برد :

attachicon.gifIMG_4624.JPG

مدار تغذیه 11 فاز :

attachicon.gifIMG_4632.JPG

فردا صبح اگه خدا بخواد 6700K خودمو تست هاشو منشتر می کنم.

احتمالا چندتا رکورد 3DMark هم (البته جهت فان) با توجه به قدرت فوق العاده این پردازنده بشه زد.

+

IGP این پردازنده هم حرف هایی برای گفتن داره.

منظر باشید تا فردا  :cool:

موفق باشید.

یعنی برای m.2 ریدکنترلر مجزا قرار داده اند؟ اس اس دی های m.2 معمولا رو شون دو یا چهار تا حافظه به شکل رید0 گذاشته شده. آیا معنی ش اینه که رید دوم در یک لایه ی دیگر اجرا می شه؟
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز میشه این پردازنده رو با 5820k هم مقایسه کنی و نتایج تستها و بنچمارکهاشونو بزاری؟من موندم واسه خرید سیستم جدید از 6700k استفاده کنم یا 5820k .کارم هم گیم هست و هم میکس و مونتاژ.

سلام دوست عزیزم

متاسفانه در حال حاضر فقط به 5960x دسترسی دارم و 5820k خودم رو فروختم

در صورتی میهش مقایسه درست انجام داد که شرایط تست یکسان باشه... نرم افزار استفاده شده ورژنش یکسان باشه ورژن اون بازی و بنچمارکها.. دمای سیستم و... اگه دوستان بتونن در یک شرایط ثابت تستهای 5820k رو برام بذارن میتونم سعی کنم با 6700k توی اون شرایط براشون تست انجام بدم

سلام و عرض خسته نباشید.

با تشکر.

سلام عزی زدل

1. بله صد در صد

2 راستش بنده مشغول به کار هستم و در روز خیلی فرصت نمیکنم و این چندوقته داشتم روی x99 کار میکردم که این 6700k  ناگهانی رسید دستم :دی باید یه راهی برای مدیریت این قضیه پیدا کنم :دی

3.در دستور کار تستم قرار داره این قضیه ، آرمان جان هم قصد دارن IGP رو تست کنن

4.فقط رمهای DDR4

5.فرکانس پایه 4000 هست و تا 4500 بنده اسکرین شات گذاشتم در پست اول، اون تست رو با کولر استوک 1150 انجام داده بودم اما تست های جدید با واتر خواهد بود

6. از نظر شخصی بنده بهترین زمان برای ارتقا وقتیه که یک سوکت جدید معرفی میشه...مثل الان

یه مثال دیگه میزنم، اگه من 3770k  میداشتم ترجیح میدادم وقتی سوکت 1150 با 4770k معرفی شد سیستمم رو ارتقاع بدم اما وقتی چیپست دوم برای اون سوکت میاد(در اینجا برای سوکت 1150 سری دومش z97 بود) موقع خوبی برای ارتقا نیست چون با فاصله کمی سوکت بعدی میاد مثل الان که اسکای لیک پشت بندش اومد(این راهنمایی برای کسانی هستش که دوست دارن ارتقاع بدن اما منطقی... مگرنه آدم پول داشته باشه هر چیپست جدیدی رو میتونه خره بدون نگرانی که پولش هدر رفته باشه)..از طرفی هم کوچ به DDR4 اجتناب ناپذیره و 2 راه داره x99 یا z170... اولی گرونتره و الان قدیمیتر به حساب میاد و z170  ارزونتر و جدیدتر

Me to

7.ارزش داره از ۲۷۰۰k کوچ کنم ۶۷۰۰k یا صبر کنم ddr4 جا بیفته یا برای نسل بعد.

سلام

DDR4 در حال جا افتادن و با وارد بازار شن چیپهای سامسونگ DDR4 کامل جا میوفتن که در همین سوکت اتفاق میوفته... این سوکت اول راهشه و به احتمال 99 درصد روی همین سوکت چیپست دیگه ای خواهیم داشت(مثل z87 و z97 که با فاصله زمانی منطقی روی 1150 معرفی شدن)

در قسمت گرافیک مجتمع حق با شماست ... پیشرفت زیادی داشته. ولی در بخش های دیگه با توجّه به Benchmarkها، اختلاف کارایی کم تر از 10% هست.

سلام مجدد

البته باز هم عرض میکنم خدمتتون اون اختلاف 10 درصدی که ناچیز به حساب میاد در حالت دیفالت اون پردازندست و پردازنده k برای اورکلا ساخته شده

چند تا مسئله هست..

اگه بخوایم قدرت واقعی 4790k و 6700k رو مقایسه کنیم باید در فرکانس مساوی بررسیشون کنیم....اگه هر 2 تاشونو دیفالت مقایسه کنیم در واقع داریم نسبت فرکانشون رو تست میکنیم که یک چیز نسبیه... (با وجود اورکلاک ، فرکانس دیفالت پردازنده یک چیز ثابت نیست و تبدیل به متغییر شده)

قدرت 6700k در اورکلاکش نهفتست ... همونطور که تمام رکوردهای 4770k رو امروز در سایت رسمی اورکلاک نابود کرده....با این همه امکاناتی که مادربوردها فراهم میکنن مثل اورکلاک بی خطر و اتوماتیک دیگه 6700k  اختلاف کاراییش با 4790k نمیتونه 10 درصد باشه ... 

اگه کسی بخواد 6700k رو دیفالت استفاده کنه بله اختلافش با 4790k زیاد نیست اما یک مسئله دیگه پیش میاد... اون اشخاصی که نمیخوان اورکلاک کنن اصلا به سری k نیاز نخواهند داشت

از نظر شخصی بنده برای کسانی که میخوان منطقی هزینه کنن کوچ از 4770k و مدل های قبلی به 6700k منطقی تر و عاقلانه تربه نظر میاد

بقیه با فرجام گل

تنک یو عزیز دل برادر :دی

یه سؤال: الآن پهنای باند درگاه SATA 3 حدوداً Gb/s 6 یا 750 MB/s هست. سرعت سریع ترین SSDها هم در حدود 500 MB/s. حالا اگه ما دو SSD رو RAID 0 کنیم، درسته که سرعت Sequential یا ترتیبی به 1000 MB/s هم می رسه و خارج از پهنای باند درگاه SATA 3 هست، ولی در این حالت (RAID 0)، فقط یه SSD و یه درگاه SATA استفاده نمیشه؛ بلکه از هر دو SSD و دو درگاه SATA استفاده میشه که سرعت هر SSD همون 500 MB/s و در واقع مجموع آن ها همان 1000 MB/s خواهد بود.

آرمان جان پاسخ خواهند داد من از چیزهای غیر قابل اورکلاک سر در نمیارم :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارت درسته فرجام  :D  دمت گرم خیلی حال کردم  :clapping:  :cool:

لینک به دیدگاه

در نهایت شما برای گیم و میکس و مونتاژ 5820k رو پیشنهاد میدید یا 6700k?(هم مصرف تخصصی مهندسی و هم گیم نسبتا حرفه ای)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام‌ فرجام جون نیستی داداش ؟؟؟

بعد از ابراز نهایت تبریک و خسته نباشبد میتونم بگم تو روحت فرجام پرام ریخت (بعلاوه دندونام ) :D:D:D:lol::lol:

Sent from my U3 using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم

متاسفانه در حال حاضر فقط به 5960x دسترسی دارم و 5820k خودم رو فروختم

در صورتی میهش مقایسه درست انجام داد که شرایط تست یکسان باشه... نرم افزار استفاده شده ورژنش یکسان باشه ورژن اون بازی و بنچمارکها.. دمای سیستم و... اگه دوستان بتونن در یک شرایط ثابت تستهای 5820k رو برام بذارن میتونم سعی کنم با 6700k توی اون شرایط براشون تست انجام بدم

سلام عزی زدل

1. بله صد در صد

2 راستش بنده مشغول به کار هستم و در روز خیلی فرصت نمیکنم و این چندوقته داشتم روی x99 کار میکردم که این 6700k ناگهانی رسید دستم :دی باید یه راهی برای مدیریت این قضیه پیدا کنم :دی

3.در دستور کار تستم قرار داره این قضیه ، آرمان جان هم قصد دارن IGP رو تست کنن

4.فقط رمهای DDR4

5.فرکانس پایه 4000 هست و تا 4500 بنده اسکرین شات گذاشتم در پست اول، اون تست رو با کولر استوک 1150 انجام داده بودم اما تست های جدید با واتر خواهد بود

6. از نظر شخصی بنده بهترین زمان برای ارتقا وقتیه که یک سوکت جدید معرفی میشه...مثل الان

یه مثال دیگه میزنم، اگه من 3770k میداشتم ترجیح میدادم وقتی سوکت 1150 با 4770k معرفی شد سیستمم رو ارتقاع بدم اما وقتی چیپست دوم برای اون سوکت میاد(در اینجا برای سوکت 1150 سری دومش z97 بود) موقع خوبی برای ارتقا نیست چون با فاصله کمی سوکت بعدی میاد مثل الان که اسکای لیک پشت بندش اومد(این راهنمایی برای کسانی هستش که دوست دارن ارتقاع بدن اما منطقی... مگرنه آدم پول داشته باشه هر چیپست جدیدی رو میتونه خره بدون نگرانی که پولش هدر رفته باشه)..از طرفی هم کوچ به DDR4 اجتناب ناپذیره و 2 راه داره x99 یا z170... اولی گرونتره و الان قدیمیتر به حساب میاد و z170 ارزونتر و جدیدتر

سلام

DDR4 در حال جا افتادن و با وارد بازار شن چیپهای سامسونگ DDR4 کامل جا میوفتن که در همین سوکت اتفاق میوفته... این سوکت اول راهشه و به احتمال 99 درصد روی همین سوکت چیپست دیگه ای خواهیم داشت(مثل z87 و z97 که با فاصله زمانی منطقی روی 1150 معرفی شدن)

سلام مجدد

البته باز هم عرض میکنم خدمتتون اون اختلاف 10 درصدی که ناچیز به حساب میاد در حالت دیفالت اون پردازندست و پردازنده k برای اورکلا ساخته شده

چند تا مسئله هست..

اگه بخوایم قدرت واقعی 4790k و 6700k رو مقایسه کنیم باید در فرکانس مساوی بررسیشون کنیم....اگه هر 2 تاشونو دیفالت مقایسه کنیم در واقع داریم نسبت فرکانشون رو تست میکنیم که یک چیز نسبیه... (با وجود اورکلاک ، فرکانس دیفالت پردازنده یک چیز ثابت نیست و تبدیل به متغییر شده)

قدرت 6700k در اورکلاکش نهفتست ... همونطور که تمام رکوردهای 4770k رو امروز در سایت رسمی اورکلاک نابود کرده....با این همه امکاناتی که مادربوردها فراهم میکنن مثل اورکلاک بی خطر و اتوماتیک دیگه 6700k اختلاف کاراییش با 4790k نمیتونه 10 درصد باشه ...

اگه کسی بخواد 6700k رو دیفالت استفاده کنه بله اختلافش با 4790k زیاد نیست اما یک مسئله دیگه پیش میاد... اون اشخاصی که نمیخوان اورکلاک کنن اصلا به سری k نیاز نخواهند داشت

از نظر شخصی بنده برای کسانی که میخوان منطقی هزینه کنن کوچ از 4770k و مدل های قبلی به 6700k منطقی تر و عاقلانه تربه نظر میاد

تنک یو عزیز دل برادر :دی

آرمان جان پاسخ خواهند داد من از چیزهای غیر قابل اورکلاک سر در نمیارم :دی

ممنون آقا فرجام گل.

فقط شنیده بودم روی مین های Z170 میشه هم از DDR3L و هم از DDR4 استفاده کرد!

0.این رمهای DDR3L‏ دیگه چیه؟

یکی از بدی های این رمهای DDR4 تایمینگ خیلی زیادش هست! که متأسفانه نمیشه کاریش کرد.

1. نظر شما درباره رم Gskills Ripjaws ‎4‎ ‎2x8Gb ‎16Gb ‎2400‎ CL15 ‎ ‏با قیمت 500 تومن چی هست؟

2. کارایی مناسبی داره؟

3. به درد بازی میخوره؟

آخه اگه بخوام 16 گیگ رم 2400 از DDR3 بگیرم با CL10 میتونم بگیرم!

4. یعنی اون رم بالایی که DDR4 با CL15 هست از این مدل DDR3 با CL10 بهتره؟

باز هم تشکر.

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

بقیه با فرجام گل

ممنون خبات جان.

لینک به دیدگاه

سلام فرجام جان ، دمت گرم شاهکار کردی، فقط من کنجکاوم بدونم چطور تونستی این مادربورد و پردازنده رو گیر بیاری جالبه واسم اگه توضیح بدی؟

لینک به دیدگاه

ddr3l یعنی low vlotage که میشه 1.35 ولت.احتمالا برای مادربرد z170 فقط ddr4 استفاده کنن.ddr3 و ddr4به طور همزمان  ممکن نیست.

معلوم نیست ddr3 ولتاژ بالاتر پشتیبانی بشه.

سایت anandtech یه مقایسه رم ddr3 ,ddr4 روی این پلتفورم داشته میتونید ببینید.

ویرایش شده توسط Mostafa98
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارت درسته فرجام  :D  دمت گرم خیلی حال کردم  :clapping:  :cool:

فدات بهمن جون

:دی

در نهایت شما برای گیم و میکس و مونتاژ 5820k رو پیشنهاد میدید یا 6700k?(هم مصرف تخصصی مهندسی و هم گیم نسبتا حرفه ای)

سلام دوست عزیزم

همچنان برای کارهایی که تعداد هسته مهمه ، مثل رندرینگ یا مولتی تسکینگ همچنان تعداد هسته پیروزه :دی

سلام‌ فرجام جون نیستی داداش ؟؟؟

بعد از ابراز نهایت تبریک و خسته نباشبد میتونم بگم تو روحت فرجام پرام ریخت (بعلاوه دندونام ) :D:D:D:lol: :lol:

Sent from my U3 using Tapatalk 2

سلام نوید جان هستم اما کم و بیش :دی

ممنون آقا فرجام گل.

فقط شنیده بودم روی مین های Z170 میشه هم از DDR3L و هم از DDR4 استفاده کرد!

0.این رمهای DDR3L‏ دیگه چیه؟

یکی از بدی های این رمهای DDR4 تایمینگ خیلی زیادش هست! که متأسفانه نمیشه کاریش کرد.

1. نظر شما درباره رم Gskills Ripjaws ‎4‎ ‎2x8Gb ‎16Gb ‎2400‎ CL15 ‎ ‏با قیمت 500 تومن چی هست؟

2. کارایی مناسبی داره؟

3. به درد بازی میخوره؟

آخه اگه بخوام 16 گیگ رم 2400 از DDR3 بگیرم با CL10 میتونم بگیرم!

4. یعنی اون رم بالایی که DDR4 با CL15 هست از این مدل DDR3 با CL10 بهتره؟

باز هم تشکر.

سلام عزیز دل

تا جایی که شنیدم قراره فقط برخی برند ها در برخی مدلهاشون امکان استفاده از این رمها رو قرار بدن، به همین جهت نمیشه گفت که خود پلتفرم بطور کلی قراره ساپورتش کنه البته این قضیه که ایا فقط برخی مدل ها یا همشون باید منتظر باشیم ببینیم چی میشه در ادامه :دی

0. ظاهرا ورژن جدیدی از رمهای DDR3 هستن با ولتاز کاری پایین تر و البته تایمینگ های گشادتر (البته نه به اندازه DDR4 بلکه به اندازه بد ترین رمهای DDR3 موجود فعلی :دی) که بطور محدودی موجود بشن....(به نظر من حرکت بسیار مسخره ایه.... مردم انتظار دارن که از رمهای DDR3 خودشون استفاده کنن و از DDR4 استفاده نکنن نه اینکه مجبور شن برای استفاده نکردن از DDR4 بیان یه نوع جدید DDR3 بخرن و چند وقت بعد هم مجبور بشن آخرش DDR4 بخرن :D ) این حرکت آخرین امید کمپانی های ساخت رم برای فروش موجودی چیپهای DDr3 زیادیه که رو دستشون مونده

رمهای DDR4 بصورت دیفالت تایمینگ های گشادی دارن اما قابل Tune کردنه اگه از سایتهای مخصوص این کار بتونید روشش رو یاد بگیرید

بر عکس چیزی که خیلیا فکر میکنن... به رمهای DDR4 میشه عین DDR3 ولتاژ داد روی ایر!(تا 1.5 کاملا safe.. حالا همه نرن ولتاژ بدن اگه به یه دلیل دیگه بسوزه بندازنش گردن ولتاژ :D ) و تایمینگشون به خوبی قابل تنگ کردنه و وقتی تایمینگشون یه ذره به تایمینگ DDR3 ها در یک فرکانس خاص نزدیک هم بشه در کارایی ddr3 رو جا میذاره به راحتی....

نمونه: همین الان با X99 گرفتم (این کار با z170 خیلی راحت تره)

فرکانس حدود 3100 و تایمینگ

12-14-15 و ولتاژ 1.53

(با DDR3 روی همین فرکانس بخواید پایدار شید باید گشادتر بکنید تایکینگ ها رو)

8yoy35akv9b63b15msbf_thumb.jpg

این رم بصورت دیفالت 2800mhz 16-18-18 هستش که همه از بالا بودن تایمینگش گله دارن

1.با توجه به قیمتشون ارزش داره اما چیپ عالی ای نیست ، البته اگه قصد استفاده دیفالت داشته باشید مهم نیست

2.در کاراییش وااقعا شکی نیست

3.برای گیم کاملا مناسبه مخصوصا" اینکه بدجوری خوش قیمته :دی (قیمت های قبل رو یادت میاد رمهای این مدل چند بودن؟ الان متعادل شدن)

4. بصورت دیفالت تفاوت محسوس نبست اما اگه بتونید تنظیمات رم رو بهینه کنید بله... قدرت DDR4 در اورکلاک شدن و پتانسیلش برای کاهش تایمینگ بصورت دستی نهفتست....بطوریکه آدم فکر میکنه عمدا پروفایل های به درد نخور روی این رمها گذاشتن و روی فرکانس پایین تایمینگ ها رو هم گشاد کردن تا کاربر فکر کنه فرقی ندارن تا همچنان برای ته مونده موجودی عظیم چیپ های DDr3 شون مشتری داشته باشن

سلام فرجام جان ، دمت گرم شاهکار کردی، فقط من کنجکاوم بدونم چطور تونستی این مادربورد و پردازنده رو گیر بیاری جالبه واسم اگه توضیح بدی؟

سلام عزیزم والا اینو که چندبار گفتم توی تاپیک :D

به عنوان یک اورکلاکر در اختیارم قرار دادن 

ddr3l یعنی low vlotage که میشه 1.35 ولت.احتمالا برای مادربرد z170 فقط ddr4 استفاده کنن.به طور همزمان هم به طور کلی ممکن نیست.

معلوم نیست ddr3 ولتاژ بالاتر پشتیبانی بشه.

سایت anandtech یه مقایسه رم ddr3 ,ddr4 روی این پلتفورم داشته میتونید ببینید.

با تشکر از شما  @};-

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

فرجام عزیز تست گیمینگ از این پردازنده گرفتی ؟

عملکردشون در بازی های روز چطوره ؟

@};-

لینک به دیدگاه

با سلام.

امروز فرصت کردم با استفاده از خنک کننده Coolermaster Seidon240M و مادربرد UD5 یه سری تست روی i7 6700K بزنم.

ابتدا با استفاده از ولتاژ 1.38V موفق شدم به فرکانس 4900MHZ دست پیدا کنم.

iqb6wq.png

از لحاظ دما ، به صورت تقریبی با i7 4770K برابری می کنه.

post-3224-0-09176000-1438969463_thumb.jpg

برای تست انعطاف پذیری رم ، از یک جفت رم Gskill Ripjaws V 2500MHZ CL15 استفاده کردم.با اولین بوت و با استفاده از ولتاژ دیفالت XMP با Cast Latancy 15 موفق شدم فرکانس 3000MHZ بوت کنم.البته 3100MHZ هم تصویر گرفتم ولی با این تایمینگ و  ولتاژ سیستم ناپایدار بود.

post-3224-0-54684300-1438969498_thumb.png

یک تست 3DMark11 هم با استفاده از IGP این پردازنده صورت دادم که 1.9K بدست آمد :

post-3224-0-41349700-1438969525_thumb.png

فردا یک سری تست با کارت گرافیک یکسان برای مقایسه i7 6700K و i7 4770K قرار میدم.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط Arman
لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید خدمت آقا آرمان.

آقا آرمان چرا تست مقایسه پردازنده ها رو قرار ندادین؟؟؟

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید به دوست های عزیزمون که زحمت تست ها رو کشیدن

یه سوال داشتم و اون اینکه این پلتفرم از چه تاریخی در دسترس فروش قرار می کیره  و میشه  تهیه کردش؟

لینک به دیدگاه

سلام.

اینم یه تست Catzilla 1440P برای مقایسه i7 4770K و i7 6700K در فرکانس 4.2GHZ

post-3224-0-64914900-1439372539_thumb.jpg   

post-3224-0-68105200-1439372563_thumb.jpg

همونطور که به نظر می رسید تفاوت و افزایش کارایی چشمگیری رو در نسل جدید پردازنده های اینتل ملقب به Skylake شاهد هستیم.

post-3224-0-96514800-1439372666_thumb.jpg

مادربرد Z97X-SOC Force برای تست های مقایسه این دو پلتفروم توسط گیگابایت در اختیار آورکلاکرهای قرار داده شد.

سلام و خسته نباشید به دوست های عزیزمون که زحمت تست ها رو کشیدن

یه سوال داشتم و اون اینکه این پلتفرم از چه تاریخی در دسترس فروش قرار می کیره  و میشه  تهیه کردش؟

حدودا 3 هفته دیگه تو بازار موجود میشه.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

میخواستم اطلاع بدم که بنچمارکهایی به قصد مقایسه بین 5960x ، 4770k ، 4790k ، 5930k در حال انجامه که فعلا تست های 5960 تموم شده و نصف تست های 5930k هم به اتمام رسیده

تستها اکثرا" تست گیم هستن در شرایط یکسان ، تنظیمات یکسان و ورژن بازی یکسان... تست ها واقعا زمانبر هست به همین علته که زیاد نیستم جواب دوستان رو بدم.... برای اطمینان ار درست بودن هر تست ، 3 بار انجامش میدم... یه سری بازیها خودشون بنچمارک دارن و بهمون نتیجه میدن اما مثلا برای بازی project cars یک پیست و یک ماشین ثابت انتخاب شد و برای هر رزولوشن 3 بار بنچمارک گرفتم و یه میانگین به دست آوردم(سایت های معتبر خارجی هم با این روش بنچمارک می گیرن) برای بازی Witcher 3 هم یک مسیر ثابت طراحی کردم که شامل سوارکاری ، دویدن ، شنا کردن و کشتن یک هیولاست (یعنی برای هر بار تست گرفتن یک فایل سیو یکسان رو لود میکردم و در مسیر تعیین شده پیش میرفتم و کارها رو عینن انجام میدادم اما خب بعضی وقتا بارون میومد و تست خراب میشد و افت فریم ایجاد میشد و تست متفاوت میشد که تست رو fail میکردم و زمان بازی رو جلو میبردم تا در همون مکان آب و هوای آفتابی که پایه تست های قبلی بود فراهم بشه)... برای GTA هم که خودش بنچمارک داره اما نتیجه ای بهمون نشون نمیده... به همین جهت با برنامه Fraps از تست شماره 5 بنچمارک GTA، با Fraps بنچمارک گرفتم(برای هر رزولوشن 3 بار)

5g2k6817sugojrlye6xj_thumb.jpg

472eqgj4tjflcu2erjao_thumb.jpg

تست های 5930 که تموم بشه نوبت 4770k و 4790k  هستش و بعد هم تست های 6700k رو اضافه میکنم

به امید خدا وقتی کاملا تموم بشه بصورت یک بررسی کوچیک خدمت دوستان ارائه میشه همراه با نشون دادن تنظیمات بازی و.....

برای انجام این تست ها از گیگابایت کمک گرفتم و یک عدد z97x-SOC Force + یک 4790k و یک عدد 5930k در اختیارم قرار دادن تا بتونم همه رو در مقایسه جا بدم (5960 و 4770k رو که خودم داشتم و 6700 رو هم که با مادربردش قبلا" داده بودن)

از حمایت دوستان فرومی خودم هم صمیمانه ممنونم

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

میخواستم اطلاع بدم که بنچمارکهایی به قصد مقایسه بین 5960x ، 4770k ، 4790k ، 5930k در حال انجامه که فعلا تست های 5960 تموم شده و نصف تست های 5930k هم به اتمام رسیده

تستها اکثرا" تست گیم هستن در شرایط یکسان ، تنظیمات یکسان و ورژن بازی یکسان... تست ها واقعا زمانبر هست به همین علته که زیاد نیستم جواب دوستان رو بدم.... برای اطمینان ار درست بودن هر تست ، 3 بار انجامش میدم... یه سری بازیها خودشون بنچمارک دارن و بهمون نتیجه میدن اما مثلا برای بازی project cars یک پیست و یک ماشین ثابت انتخاب شد و برای هر رزولوشن 3 بار بنچمارک گرفتم و یه میانگین به دست آوردم(سایت های معتبر خارجی هم با این روش بنچمارک می گیرن) برای بازی Witcher 3 هم یک مسیر ثابت طراحی کردم که شامل سوارکاری ، دویدن ، شنا کردن و کشتن یک هیولاست (یعنی برای هر بار تست گرفتن یک فایل سیو یکسان رو لود میکردم و در مسیر تعیین شده پیش میرفتم و کارها رو عینن انجام میدادم اما خب بعضی وقتا بارون میومد و تست خراب میشد و افت فریم ایجاد میشد و تست متفاوت میشد که تست رو fail میکردم و زمان بازی رو جلو میبردم تا در همون مکان آب و هوای آفتابی که پایه تست های قبلی بود فراهم بشه)... برای GTA هم که خودش بنچمارک داره اما نتیجه ای بهمون نشون نمیده... به همین جهت با برنامه Fraps از تست شماره 5 بنچمارک GTA، با Fraps بنچمارک گرفتم(برای هر رزولوشن 3 بار)

5g2k6817sugojrlye6xj_thumb.jpg

472eqgj4tjflcu2erjao_thumb.jpg

تست های 5930 که تموم بشه نوبت 4770k و 4790k  هستش و بعد هم تست های 6700k رو اضافه میکنم

به امید خدا وقتی کاملا تموم بشه بصورت یک بررسی کوچیک خدمت دوستان ارائه میشه همراه با نشون دادن تنظیمات بازی و.....

برای انجام این تست ها از گیگابایت کمک گرفتم و یک عدد z97x-SOC Force + یک 4790k و یک عدد 5930k در اختیارم قرار دادن تا بتونم همه رو در مقایسه جا بدم (5960 و 4770k رو که خودم داشتم و 6700 رو هم که با مادربردش قبلا" داده بودن)

از حمایت دوستان فرومی خودم هم صمیمانه ممنونم

احسنت.

خدا قوت پهلوون ...

:D

بی صبرانه منتظریم  :x  :x  :x

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احسنت.

خدا قوت پهلوون ...

:D

بی صبرانه منتظریم  :x  :x  :x

راستش من خودمم منتظرم ببینم چی میشه  :laughing:   زمان تستهای 6700 رو گذاشتم برای بعد از تست های 5960 و 5930 و 4770 و 4790 تا خودم هم ندونم قراره چطور بشه اختلاف 6700 با بقیه و به خودم هیجان وارد کنم تا مثل خیلی از کارهایی که شروع میکنم نصفه ولش نکنم   :D  :eek:

لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید به شما دو پهلوون افتخار آفرین @};- :x

از تست های گیم چه خبر؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من مسافرت بودم شهرستان(عروسی لری و اینا )  :D

، تستهای 5960 و 5930 و 4770k فعلا تموم شده و فقط مونده 4790k و 6700k تا در شرایط یکسان با تستهای قبلی انجامشون بدم

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

تست سیستم خودم : :D

CPU: Intel Core i5-6600K

MB: Asus Z170 Pro Gaming

RAM: GSkill Ripjaws 4 | 2×8GB=16GB DDR4 2400MHz CL15 Red

دما پردازنده : 71 درجه - ولتاژ پردازنده 1.205- دور فن 1700  - کولر ترمال رایت AXP-100

برنامه تست : AIDA64 Extreme  - استرس در 10 دقیقه

نتایج 3DMARK 11 : ولتاژ پردازنده 1.205

نکته: این پردازنده خیلی خنک هست. نسبت به 4690k که هفته پیش داشتم حدود 8 تا ده درجه خنک تر هست.

post-4233-0-38403400-1441299786_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تست سیستم خودم : :D

CPU: Intel Core i5-6600K

MB: Asus Z170 Pro Gaming

RAM: GSkill Ripjaws 4 | 2×8GB=16GB DDR4 2400MHz CL15 Red

دما پردازنده : 71 درجه - ولتاژ پردازنده 1.205- دور فن 1700  - کولر ترمال رایت AXP-100

برنامه تست : AIDA64 Extreme  - استرس در 10 دقیقه

نتایج 3DMARK 11 : ولتاژ پردازنده 1.205

نکته: این پردازنده خیلی خنک هست. نسبت به 4690k که هفته پیش داشتم حدود 8 تا ده درجه خنک تر هست.

attachicon.gifUntitled.jpg

سلام برای تست 3DMark گرافیک داخلی رو هم اورکلاک کردید؟ یا دیفالت بوده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام.

امروز فرصت کردم با استفاده از خنک کننده Coolermaster Seidon240M و مادربرد UD5 یه سری تست روی i7 6700K بزنم.

ابتدا با استفاده از ولتاژ 1.38V موفق شدم به فرکانس 4900MHZ دست پیدا کنم.

iqb6wq.png

از لحاظ دما ، به صورت تقریبی با i7 4770K برابری می کنه.

attachicon.gifIMG_4747.JPG

برای تست انعطاف پذیری رم ، از یک جفت رم Gskill Ripjaws V 2500MHZ CL15 استفاده کردم.با اولین بوت و با استفاده از ولتاژ دیفالت XMP با Cast Latancy 15 موفق شدم فرکانس 3000MHZ بوت کنم.البته 3100MHZ هم تصویر گرفتم ولی با این تایمینگ و  ولتاژ سیستم ناپایدار بود.

attachicon.gif3000MHZ.png

یک تست 3DMark11 هم با استفاده از IGP این پردازنده صورت دادم که 1.9K بدست آمد :

attachicon.gifIGP.png

فردا یک سری تست با کارت گرافیک یکسان برای مقایسه i7 6700K و i7 4770K قرار میدم.

موفق باشید.

سلام امتیاز فیزیکس برای این CPU با کلاک 4.9 خیلی بیشتر از این باید باشه. Power Option رو روی حالت Maximum Performance قرار داده بودید؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...