رفتن به مطلب

اولین تست های Intel Skylake در ایران با مادربورد های z170 گیگابایت!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام امتیاز فیزیکس برای این CPU با کلاک 4.9 خیلی بیشتر از این باید باشه. Power Option رو روی حالت Maximum Performance قرار داده بودید؟

سلام

فیزیکسش رو که روی 4200 گرفته که اونقدر شده   :-?

حتی  با 4900 پردازنده 4770کا میشه 14000 هم زد :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• ارسال 67
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

آقایون آقایون زیاد ذوق زده نشید این تست هیچ گونه پایه علمی نداره ... چرا !!!

واقعا میپرسید چرا ؟

شما هیچ می دونید نقش قلیون در تست های سخت افزار چقدر مهمه ؟ قلیون باعث میشه شرایط محیطی کاملا استاندارد باشه

این در شرایطی تست گرفته شده که استاندارد نیست  :D

شما تو عکس ها قلیونی می بینید من که نمی بینم!!!!

با تشکر و سپاس از داش فرجام عزیز  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

سلام برای تست 3DMark گرافیک داخلی رو هم اورکلاک کردید؟ یا دیفالت بوده؟

امتیاز گرافیک در حالتی که فرکانس رم رو 2400 بود برابر 1620 و کمباین هم 1800بود اما بعد اینکه فرکانس رم رو به 3000 رسوندم امتیاز هم شد 1734 و کمباین هم شد 2038

من به تنظیمات اورکلاک گرافیک داخلی دست نزدم. این افزایش امتیاز بخاطر افزایش فرکانس رم بود . پهنای باند گرافیک داخلی در برنامه gpu-z اول رو 34 بود با افزایش فرکانس رم پهنای باند هم افزایش پیدا میکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امتیاز گرافیک در حالتی که فرکانس رم رو 2400 بود برابر 1620 و کمباین هم 1800بود اما بعد اینکه فرکانس رم رو به 3000 رسوندم امتیاز هم شد 1734 و کمباین هم شد 2038

من به تنظیمات اورکلاک گرافیک داخلی دست نزدم. این افزایش امتیاز بخاطر افزایش فرکانس رم بود . پهنای باند گرافیک داخلی در برنامه gpu-z اول رو 34 بود با افزایش فرکانس رم پهنای باند هم افزایش پیدا میکنه.

من خیلی دوست دارم ببینم iGPU این سری چطور عمل میکنه و قابلیت اورکلاکش چقدره. الان تو CPU خودم فرکانس گرافیک رو راحت تا 1700 بالا می برم (دیفالت 1250) و بازی میکنم و کاملا پایداره و دماش از 65 درجه بالاتر نمیره. نقش RAM هم زیاده چون از رم سیستم به عنوان رم گرافیک استفاده میکنه.

لینک به دیدگاه

من خیلی دوست دارم ببینم iGPU این سری چطور عمل میکنه و قابلیت اورکلاکش چقدره. الان تو CPU خودم فرکانس گرافیک رو راحت تا 1700 بالا می برم (دیفالت 1250) و بازی میکنم و کاملا پایداره و دماش از 65 درجه بالاتر نمیره. نقش RAM هم زیاده چون از رم سیستم به عنوان رم گرافیک استفاده میکنه.

این igup تو حالت پایه از hd 4600 حدود 30 درصد قویتر عمل میکنه.برا اورکلاک igpu بعداز ظهر فرکانسش رو میبرم بالا و نتیجه رو قرار میدم تا بتونی بهتر به قدرتش پی ببری. راستی وقتی فرکانس hd 4600 رو تا 1700 بالا می بردی امتیاز 3d mark 11 چند می رسید؟

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...

درود

آقا فرجام چند وقت دیگه اینتل نسل جدید میزنه بیرون ولی شما مقایسه ی پردازنده ها رو منتشر نکردی:دی

پ.ن: لطفا پ.خ تون رو چک کنید.

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه سوال دارم ایا از فن اصلی روی BoX 4690K میشه بر روی 6600K استفاده کرد؟یا اینکه پردازنده جدا باید بخرم و اینکه میخوام Gaming7 GiGABYTE بخرم که HDMI 2.0 داره میتونم به مانیتور VX229H وصل کنم؟ @};-

سلام دوست عزیزم

جای سوراخ های موجود برای اتصال کولینگ در 1156 1155 1550 و 1151 برابر هست ، یاد امتحان کنید که فقط ارتفاع کولر باکس 4690کا تون مناسب باشه (ممکنه از قسمتی که میچسبه روی پردازنده کوتاه یا بلندی داشته باشه)

فن 1150 بروی 1151 نصب میشه.

به عزیزم در پاسخ دوست دیگرمون کامل نوشتم

درود

آقا فرجام چند وقت دیگه اینتل نسل جدید میزنه بیرون ولی شما مقایسه ی پردازنده ها رو منتشر نکردی:دی

پ.ن: لطفا پ.خ تون رو چک کنید.

سلام عزیز دل برادر

راستش یه مشکلاتی پیش اومد در راه انجامش.. تست های X99 کامل شده بود هم با 5960 و هم با 5930 و هم سوکت 1150.. منتها برای خرید پردازنده و پیدا کردن پردازنده لو ولتاژ(6700k) مجبور شدم گرافیکم رو بفروشم تا بتونم یکجا چند تا 6700k بخرم ... و در واقع الان سیستم تست هست که گرافیک نداره که گرافیک ثابت بتونم استفاده کنم....

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

درود

درحال گشت و گذار داخل نت در باره batch number های پردازنده های skylake intel بودم که به سایت hwbot.org  برخوردم و پست شما رو اونجا دیدم !

واقعا جا یخوشحالی داره که کاربران ایرانی داخل همچین وبسایت هایی هم فعالن . 

سوال منم درست در رابطه با این batch number هاست !

جریانشون چیه ؟ مگه میشه اینتل برای هر پردازنده ای  با معماری یکسان ی جور قابلیت اورکلاک پذیری و ظرفیت گرمایی متفاوت نظر گرفته باشه ؟ 

و برای خرید دقیقا باید این بچ نامبر رو چطور چک ک رد !!!!

ممنون . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

درحال گشت و گذار داخل نت در باره batch number های پردازنده های skylake intel بودم که به سایت hwbot.org  برخوردم و پست شما رو اونجا دیدم !

جریانشون چیه ؟ مگه میشه اینتل برای هر پردازنده ای  با معماری یکسان ی جور قابلیت اورکلاک پذیری و ظرفیت گرمایی متفاوت نظر گرفته باشه ؟ 

ممنون . 

http://lioncomputer.ir/article/11/

لینک به دیدگاه

درود

یه سوال مگه cpu اورکلاک خودکار هم میشه؟

چجوری؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یه سوال مگه cpu اورکلاک خودکار هم میشه؟

چجوری؟

به عنوان يه قابليت روي بعضي از بردها هست!

خود پردازنده فقط بوست مي کنه که يه فناوري هست که اينتل , AMD در پردازنده هاشون استفاده مي کنن!

لینک به دیدگاه

عالی بود عزیز.... :x

خدایا ای مطلبو میزارین ادم دلش سیستم میخاد خووو :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

درود

یه سوال داشتم

i7 6700K سرعت 2133 رو ساپورت میکنه

مادربرد های جدید سرعت 3400 رو ساپورت میکنند

ASUS Z170 Pro Gaming LGA1151 Z170 Mainboard

آیا بدون اورکلاک رم های 3400 با سرعت 3400 رو این سیستم کار میکنند یا سرعت 2133

ویرایش شده توسط General.Zod
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ممنون . 

سلام رضا جان لطف دارید

معین جان زحمت پاسخگویی رو کشیدن

عالی بود عزیز.... :x

خدایا ای مطلبو میزارین ادم دلش سیستم میخاد خووو :crying: :crying:

قربانت داداش

درود

یه سوال داشتم

i7 6700K سرعت 2133 رو ساپورت میکنه

مادربرد های جدید سرعت 3400 رو ساپورت میکنند

ASUS Z170 Pro Gaming LGA1151 Z170 Mainboard

آیا بدون اورکلاک رم های 3400 با سرعت 3400 رو این سیستم کار میکنند یا سرعت 2133

سلام

پاسختون بصورت کامل همون موقع که سوال کرده بودین براتون پیام خصوصی شد و دلیل عدم نوشتن پاسخ بصورت پابلیک هم توضیح دادم خدمتتون

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

قربانت داداش

سلام

پاسختون بصورت کامل همون موقع که سوال کرده بودین براتون پیام خصوصی شد و دلیل عدم نوشتن پاسخ بصورت پابلیک هم توضیح دادم خدمتتون

سلام ممنون از پاسخ و راهنمایی تون

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اون 2133 کنترلر پردازنده مرکزی (CPU) هست برای اینکه رمی با فرکانس 3400 رو سیستم شما با همون 3400 کار بده شما باید در بایوس مادربرد گزینه XMP رو فعال کنید در غیر این صورت به صورت پیش فرض بر روی باس 2133 کار خواهد کرد.موفق باشید @};-

ممنون @};-

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

سلام.به نظر شما برای کاربری فول گیمینگ یعنی بدون محدودیت بودجه به نظر شما بوردهای مبتنی بر چیپست x99 بهتر است یا z170?????

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...