رفتن به مطلب

سوال در مورد دایرکس 12

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ایا دایرکس 12 اومده؟؟؟ یعنی وقتی ویندوز 10 رو نصب کنیم دایرکس 12 هستش؟؟؟ :-?

و این که باید منتظر بازی هایی باشیم که از دایرکس 12 پشتیبانی میکنند تا به قدرت دایرکس 12 پی ببریم یا در بازی هایی مثل gta v میتونیم تاثیرش رو ببینیم......

حسابی گیج شدم.... :|

لینک به دیدگاه

و این که باید منتظر بازی هایی باشیم که از دایرکس 12 پشتیبانی میکنند تا به قدرت دایرکس 12 پی ببریم یا در بازی هایی مثل gta v میتونیم تاثیرش رو ببینیم......

سلام

سوال اول رو باید دوستانی که نصب کردن باید جواب بدن

ولی سوال دوم خوب معلومه باید بازی هم از دایرکس 12 پشتیبانی کنه تا قدرت دایرکس 12 مشخص بشه .نمونه که  برای استفاده ازمنتل  بازی های که از منتل استفاده میکنند قدرتشو میشه دید.برای بازی حتما باید اپدیتی با فعال سازی دایرکس 12 بیاد .

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

DX12 فقط در WIN10 وجود داره ... بازی های فعلی DX11 هستن ... بعضی بازی ها ممکنه یک اپدیت براش بیاد از DX12 پشتیبانی کنند مثلا سازنده ویچر 3 قبل از انتشار بازی گفته بود ما میخوایم در اینده بازیمون از DX12 پشتیبانی کنه ..... { ویچر 3 توانایی پشتیبانی از DX12 رو داره ولی خیلی بازی ها سازنده هم بخواد نمیشه }

ولی بازی که کاملا بر اساس DX12 ساخته باشه قطعا عملکرد بیشتری رو درش میبینیم ....

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

بله عزیز بنده الان از ویندوز 10 استفاده میکنم و دایرکت ایکس 12 فعال است

لینک به دیدگاه

درود

ویندوز ۱۰ dx 12 فعال میکنه

اما وقتی بازی نباشه که از ورژن پشتیبانی کنه در عمل یعنی هیچ

تا سال ۲۰۱۶ خبری از بازی dx ۱۲ نیست

یادش بخیر چند سال پیش که دایرکتس ۱۱ اومد خیلی خوب بود هم ویندوز ش هم کارت هاش و بازیهاش همه با هم عرضه شدن و amd اولین تولید کننده بود و حسابی nvida شکست داد و بازی dirt کلی لذت بردیم

اما الان چی؟کارت گرافیکش که یک سال پیش عرضه شد

ویندوزشم که همین چندی پیش

خبری از بازی جدیدم نیست

ویندوزشم چنگی به دل نمیزنه

خب به چه انگیزه ای باید ما بریم ویندوز جدید نصب کنیم؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...