رفتن به مطلب

شکایت از شرکت آواژنگ

Recommended Posts

سلام خدمت همه ٬

سال پیش تابستون سیستمی بستیم توسط لیون کامپیوتر با کارت گرافیک Gigabyte GTX 780TI که گارانتی شرکت آواژنگ رو داره .

این کارت تو بازی های مختلف ایرادات مختلفی داره که کلافم کرده . 

تو Battlefield ارور Directx میده و کرش میکنه بیرون تو World of Tanks فریز میکنه برای ۱۰ ثانیه و بعد درست میشه ٬ تو بازی GTA V ارور GFX_D3D_INIT میده و کرش میکنه .

ویندوز و تمامی بازی ها اورجینال هستن ٬‌ ویندوز آپدیت شده ٬‌ درایوها آپدیت شدن ٬ بایوس آپدیت شده ٬ دایرکت ایکس جدا نصب شده ٬ Runtime ها نصب شدن و MEMTEST انجام شده و هیچ مشکلی نبوده .

کارت به مرکز خدمات آواژنگ تو تبریز ارسال شده ولی میگن تو برنامه  3D Mark تست شده و کارت سالم هست .

تو سایت های مختلف هم گشتم و اکثرا همین مشکلات رو دارن که تو بازی کرش میکنه ولی تو برنامه 3DMark نه و اینو به مرکز خدمات هم گفتم ولی میگن ما بازی تست نمی کنیم .

https://forums.geforce.com/default/topic/688127/update-gtx-780ti-artifacting-crashing-gygabyte-windforce-gv-n78toc-3gd-oc-bad-batch-/

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=391397

http://www.tomshardware.com/answers/id-2160574/gigabyte-gtx-780-ghz-edition-game-crash.html

http://www.overclock.net/t/1461220/gigabyte-780-ti-ghz-edition-crashes

اگر می دونید که از چه طریقی باید علیه این شرکت شکایت کنم لطفا کمک کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ردش کن بره یه صلوات بفرست 

برو یه کارت جدید بگیر 

موفق باشی 

منم یه موس گیمینگ جینیوس خریدم تو بازی گیج میزد بردم گارانتیش گفت ما تو بازی تست نمیکنیم موس رو گزاشتم پیششون اومدم رفتم یه فراسو گرفتم

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

واقعا اگه قرار کارت 1700 تومنی رو بندازیم دور پس چرا از اول هزینه گارانتی ازمون گرفتن ولی خب اینا همین جوری هستن سعی می کنن تا جایی که می شه زیر بار نرن

لینک به دیدگاه

بنظر من به خود گیگابایت ایمیل بزن و مشکل رو توضیح بده و جوابی که از گارانتی گرفتی هم بگو. اگر تحت پوشش گارانتی باشه این مشکل، آواژنگ هم چون نماینده رسمی هست فکر میکنم راهی نداره جز اینکه قبول کنه.

لینک به دیدگاه

عزیز ول کن ماجرا نشو و یه نامه عریض و طویل برای نمایندگی آواژنگ در تهران بنویس ، بگو اگه به مشکل من رسیدگی نکنید تو تمام فرومای اینترنتی این بی مسئولیتی شما رو گزارش می کنم‌. من به شما و گارانتی شما اطمینان داشتم اما این اتفاق موحب سلب اطمینان من شده. بهشون بگو ما کارت گرافیک رو می خریم که باش بازی کنیم نه اینکه بنچمارک و تست ازش بگیریم. خلاصه کوتاه بیای ، اونام از موقعیت سوء استفاده می کنن.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیزم

حتما به دفتر مرکزی آواژنگ در تهران اطلاع بدین پیگیری میکنن

یکی دو بار مشکل ریپورت دادم در سالهای گذشته و برطرف شده به سادگی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پیداش کردم این ایمیل پیگیری این مشکلات هستش :

G1@avasys.org

که قبلا داخل این فروم اعلام کرده بودن

این شماره هم بخش رضایت مشتریان هستش که اونجا میتونید شکایتتون رو مطرح کنید که رسیدگی کنین:

89312312  کد تهران رو قبلش بگیرید

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

پیگیریی کن از حقت نگذر 

چه حرفا ما بازی تست نمی کنیم بی سوادهای دوران ما  :wacko:

لینک به دیدگاه

بر اساس تجربه م آواژنگ خدماتش از بقیه ی شرکتهای سخت افزاری بهتره. حتی مواردی که قطعه م گارانتی نداشته با قیمتهای مناسب برام تعمیر کرده اند. با متانت با بخش پشتیبانی تهران مشکل رو طرح کن.

۰۲۱۸۷۱۱۳

داخلی ۲ برای پشتیبانی

داخلی ۳ رضایت مشتری ها

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام به نظرم مشکلتو اینجاهم مطرح کن

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/f384/

لینک به دیدگاه

منم یه 660ti گیگا داشتم مدام تو بازیا میپرید بیرون کرش میکرد ارور Display Driver میداد دیوونم کرده بود بردم گفتن سالمه عوض نکردن بعد رفیقمو فرستادم پارتیش کلفت بود تو خود گارانتی آشنا داشت اونجا گفته بودن بهش بیار مخلصتم هستیم عوض میکنیم برات! ولی من دیگه ندادم بهش بیخیالش شدم چون کلاکشو آوردم پایین ۲۸مگاهرتز دیگه کرش نمیکرد تو بازیها!

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

منم یه 660ti گیگا داشتم مدام تو بازیا میپرید بیرون کرش میکرد ارور Display Driver میداد دیوونم کرده بود بردم گفتن سالمه عوض نکردن بعد رفیقمو فرستادم پارتیش کلفت بود تو خود گارانتی آشنا داشت اونجا گفته بودن بهش بیار مخلصتم هستیم عوض میکنیم برات! ولی من دیگه ندادم بهش بیخیالش شدم چون کلاکشو آوردم پایین ۲۸مگاهرتز دیگه کرش نمیکرد تو بازیها!

من پایین هم آوردم باز کرش میکنه .

خرابشکن.

جوری که شامل گارانتی بشه.

سادترین راه :

بایوس یه کارت دیگه بزن روش نفله شه.

شرمنده راه حل بهتری سراغ ندارم.

ممنون :دی

لینک به دیدگاه

سلام به نظرم مشکلتو اینجاهم مطرح کن

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/f384/

ممنون مطرح شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوباره :دی

جدا از گارانتی و اینا ، تعویض بایوس (آپدیت بایوس) رو امتحان کردین؟

بعضی وقتها که یه سری کارتهای کاملا مشکل دار رو هم بایوس میزنیم روش اوکی میشن (البته خیلی احتمالش کمه)

لینک به دیدگاه

سلام دوباره :دی

جدا از گارانتی و اینا ، تعویض بایوس (آپدیت بایوس) رو امتحان کردین؟

بعضی وقتها که یه سری کارتهای کاملا مشکل دار رو هم بایوس میزنیم روش اوکی میشن (البته خیلی احتمالش کمه)

بله هرکاری بگید کردم ولی درست نشده .

فعلا پشتیبانی آواژنگ تو انجمن زیر گفت ارسال کنید تهران بررسی بشه :

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/f384/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-gtx-780ti-%D9%88-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D9%88%D8%A7%DA%98%D9%86%DA%AF-54456/#post329263
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم مین h97 داشتم ایدز داشت 4 یا پنج دفعه بردم برای درمان الکی میگفتن درست شد پدر .... ها اخر دستگاه اکسیژن رو قطع کردم 

لینک به دیدگاه

ممنون مطرح شد

قابلی نداشت دیدم این اقای Avajang پیگیر هستن و مشکل چند نفر تو انجمن حل کردن به احتمال زیاد و انشالا گیر شما رفع میکنن

لینک به دیدگاه

خود دوستان کارت گرافیک به مرکز خدمات تهران روز شنبه ارسال شد که دوست دارم روند پیگیری خرابی رو با شما در میان بزارم تا با نحوه پیگیری در این شرکت آشنا بشید .

گزارش روند پیگیری :

بسته روز یکشنبه به دست آواژنگ رسید . صبح از آواژنگ تماس گرفته شد که بسته شما چون مرکز خدمات تهران شلوغ هست ( 1.%20(27).gif )‌ به جای دیگری ارسال خواهد شد که ۲-۳ روز زمان میبره بعد چند روز تست زمان میبره تا حداقل هفته آینده به شما خبر خواهیم داد !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خود دوستان کارت گرافیک به مرکز خدمات تهران روز شنبه ارسال شد که دوست دارم روند پیگیری خرابی رو با شما در میان بزارم تا با نحوه پیگیری در این شرکت آشنا بشید .

گزارش روند پیگیری :

بسته روز یکشنبه به دست آواژنگ رسید . صبح از آواژنگ تماس گرفته شد که بسته شما چون مرکز خدمات تهران شلوغ هست ( 1.%20(27).gif )‌ به جای دیگری ارسال خواهد شد که ۲-۳ روز زمان میبره بعد چند روز تست زمان میبره تا حداقل هفته آینده به شما خبر خواهیم داد !

درود

بدلیل اولویتی هست که برای شما قائل شدن تا سریعتر مشکلتون حل بشه

لینک به دیدگاه

درود

بدلیل اولویتی هست که برای شما قائل شدن تا سریعتر مشکلتون حل بشه

سلام ٬

شما در شرکت آواژنگ مشغول هستید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام ٬

شما در شرکت آواژنگ مشغول هستید ؟

خیر دوست عزیز، طبق توضیحات ارائه شده از سوی نماینده آواژنگ در فروم شهرسخت افزار

لینک به دیدگاه

خیر دوست عزیز، طبق توضیحات ارائه شده از سوی نماینده آواژنگ در فروم شهرسخت افزار

من چون اوجا قصد ندارم همه مسائل رو به خودشون بگم چون ممکن هست اشتباهی فردی باشه به کل شرکت نمی خوام ارتباط بدم موضوع رو ٬ خانمی که صبح به من زنگ زده بود تازه میگفت بسته پستی شما هفته دیگه به دست ما میرسه که هفته دیگه کارت شما تست میشه !

بعد که من اعتراض کردم که پست تعهد داره که بسته ویژه رو ۱ روزه تحویل بده گفتن باید صحبت کنن با مدیرشون و تلفن رو قطع کردن و دوباره تماس گرفتن که شد این هفته میرسه دستشون و تست شروع میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من چون اوجا قصد ندارم همه مسائل رو به خودشون بگم چون ممکن هست اشتباهی فردی باشه به کل شرکت نمی خوام ارتباط بدم موضوع رو ٬ خانمی که صبح به من زنگ زده بود تازه میگفت بسته پستی شما هفته دیگه به دست ما میرسه که هفته دیگه کارت شما تست میشه !

بعد که من اعتراض کردم که پست تعهد داره که بسته ویژه رو ۱ روزه تحویل بده گفتن باید صحبت کنن با مدیرشون و تلفن رو قطع کردن و دوباره تماس گرفتن که شد این هفته میرسه دستشون و تست شروع میشه .

شما هر مشکلی که هست رو به خودشون بگید مطمئن باشید اهمیت میدن؛ ایشون اینجا رو مستقیماً دنبال نمی کنن پس بهترین مکان همون فروم رسمی هست

لینک به دیدگاه

تو بازی تست نمیکنیم یعنی چی؟میخوان سر وته ماجرا رو به هم برسونن.اگر از من میشنوی از حقت نگذر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو بازی تست نمیکنیم یعنی چی؟میخوان سر وته ماجرا رو به هم برسونن.اگر از من میشنوی از حقت نگذر

دوست عزیز مسئولین آواژنگ هماهنگ کردن که کارتشون تست بشه، ظاهراً خدمات دفاتر غیر از تهران محدود تره و چنین مواردی رو به دفتر مرکزی ارجاع میدن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...