رفتن به مطلب

فن سی پی یو** فوری**

اشتراک گذاری

Recommended Posts

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کنم ترایدنت به همه کولر ها گیر میکنه

باید روی کانال ها 2 و 4 از رم استفاده کرد

bno1y5101jbx85bedfl.jpg7fy6aggt2i4tri1f07of.jpg

منبع :

http://www.techpowerup.com/forums/threads/thermalright-macho-rev-b.212717/

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

فکر کنم ترایدنت به همه کولر ها گیر میکنه

باید روی کانال ها 2 و 4 از رم استفاده کرد

خب الان به نظر شما رم عوض کنم یا کانال 1 و 3 بی خیال شم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب الان به نظر شما رم عوض کنم یا کانال 1 و 3 بی خیال شم

چی بگم والا

بنظرم رم رو عوض نکنید بهتره

لینک به دیدگاه

چی بگم والا

بنظرم رم رو عوض نکنید بهتره

آره رم ها خیلی عالین پس مطمعن باشم روی کانال 2 و 4 مشکلی نداره؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آره رم ها خیلی عالین پس مطمعن باشم روی کانال 2 و 4 مشکلی نداره؟؟؟؟؟

فکر میکنم همه سازنده ها یکسری استاندارد ها رو رعایت میکنن ولی اگه واقعاً شانس با شما یار نباشه تنها راهی که میمونه اینکار هست که توی عکس پایین می بینید

7enrpalp0x794m0tyhc.jpg

لینک به دیدگاه

فکر میکنم همه سازنده ها یکسری استاندارد ها رو رعایت میکنن ولی اگه واقعاً شانس با شما یار نباشه تنها راهی که میمونه اینکار هست که توی عکس پایین می بینید

7enrpalp0x794m0tyhc.jpg

خب ان طوری رم داغ نمیکنه؟؟

لینک به دیدگاه

مشکلساز فنشه قسمت تحتانیش 2.5 تا 3 میلیمتر پایینتره از قسمت تحتانی هیت سینک وگرنه هیت سینک نزدیک ۵سانت با پی سی بی مادربورد فاصله داره بعد نصب .اگه قسمت تحتانی فنش انقدر پایین نبود با بیشتر رمهای High Profile هم مشکلی نداشت چون به اندازه کافی زیر هیت سینک جا داره ۴.۹سانت فاصله داره کف پره های هیت سینکش با سطح بورد. اما اینجوری مگر اینکه بتونی فن رو یکم ببری بالاتر رو هیت سینک که اون قسمت تحتانی فن با قسمت تحتانی هیت سینک مماس بشه امتحان کن ببین راه داره یا نه چون تاور کولره قاعدتا باید بشه ضمنا تا اونجا که من میدونم تاج رم ترایدنت هم جدا میشه کوتاهتر میشه یه سوزن کنارش داره از طریق اون میتونی تاجشو جداکنی کوتاهتر میشه شاید اونطوری تو اسلات اول هم بتونی بزاری

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

مشکلساز فنشه قسمت تحتانیش 2.5 تا 3 میلیمتر پایینتره از قسمت تحتانی هیت سینک وگرنه هیت سینک نزدیک ۵سانت با پی سی بی مادربورد فاصله داره بعد نصب .اگه قسمت تحتانی فنش انقدر پایین نبود با بیشتر رمهای High Profile هم مشکلی نداشت چون به اندازه کافی زیر هیت سینک جا داره ۴.۹سانت فاصله داره کف پره های هیت سینکش با سطح بورد. اما اینجوری مگر اینکه بتونی فن رو یکم ببری بالاتر رو هیت سینک که اون قسمت تحتانی فن با قسمت تحتانی هیت سینک مماس بشه امتحان کن ببین راه داره یا نه چون تاور کولره قاعدتا باید بشه ضمنا تا اونجا که من میدونم تاج رم ترایدنت هم جدا میشه کوتاهتر میشه یه سوزن کنارش داره از طریق اون میتونی تاجشو جداکنی کوتاهتر میشه شاید اونطوری تو اسلات اول هم بتونی بزاری

خب این طوری رم داغ نمیکنه؟؟

لینک به دیدگاه

نه مشکلی ایجاد نمیکنه کلا اکثر رم ها خیلی داغ نمیکنن آنچنان که نیاز ضروری داشته باشن به هیت سینک. بیشتر جنبه زیبایی داره براشون تازه تو الان عملا فقط قسمت فوقانی هیت سینک رم رو جدا میکنی با اینکار کل هیت سینک رو که برنمیداری یمقدار تو انتقال حرارت شاید ضعیفتر بشه هیت سینک اما صدمه ای نمیبینه رم چون طراحی شده اساسا برا اینکار هیت سینکش قاعدتا روش فکر شده اگر نیاز ضروری داشت به اون تاج مسلما امکان جداسازیش هم خود سازنده توی طراحیش فراهم نمیکرد

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...