رفتن به مطلب

سئوال مهم درمورد اورکلاک i7 4790k در فرکانس 4.6

Recommended Posts

سلام خدمت همگی من قبلا در همین فروم در مورد بحث اورکلاک همین cpu پست زده بودم که خیلی هم مفید واقع شد برای من یک فن Noctua NH-D15 خریداری کردم cpu را روی 4.6 و ولتاژ 1.250 قراردادم بعد از طریق برنامه XTU که بنچمارک گرفتم وقتی رمها را در اسلات 1 و 2 بصورت dual قراردادم دمای cpu به 75 رسید پاس کرد طبق تصویر اول

ونکته مهم اینکه من رمهای خودم بعد در اسلاتهایی که رنگ اونها رو بصورت قرمز رنگ در آوردم قراردادم در همین فرکانس و ولتاژ باز تست گرفتم اینسری دمای cpu به 71 رسید اما امتیاز بنچمارک با برنامه XTU کمتر شد طبق تصویر دوم 

و حالا سئوال من اینه که چرا رمها در اسلاتهای قرمز رنگ قرارمیدم دمای cpu در حین اورکلاک کمتر از زمانی میشود که هر کدام از رمهای را دراسلات زرد رنگ قرارمیدم حالا چی یکی چی دو تا از رمها آیا این طبیعی هست با تشکرازهمه @};-

kdq1j.jpg

ZYoMj.jpg

7ZfX9.jpg

لینک به دیدگاه

رم ها رو باید یکی در میون قرار بدی وگرنه سینگل کار میکنن 

یک رم تو سمت چپی قرمز یه رم تو سمت چپی زرد یا یه رم تو سمت راستی قرمز یه رم تو سمت راستی زرد.

لینک به دیدگاه

رم ها رو باید یکی در میون قرار بدی وگرنه سینگل کار میکنن 

یک رم تو سمت چپی قرمز یه رم تو سمت چپی زرد یا یه رم تو سمت راستی قرمز یه رم تو سمت راستی زرد.

ممنون من رمها رو بصورت دوال قرارمیدم یعنی روی اسلاتهای 1 با 2 همینطور که شما گفتین یعنی یکی روی اسلات زرد دیگری قرمز  بعد از گرفتن بنچمارک روی فرکانس 4.6 دمای cpu به 75 میرسه مانند تصویر اول

نکته مهم سئوال من اینه که وقتی رمها را بصورت single قرارمیدم فقط در اسلاتهای قرمز دمای cpu پایینتر میاد امتیاز کمتر میشه سئوال من حالا این هست که چرا روی حالت dual دما 4 درجه اختلافش هست با single آیا این طبیعی هست با تشکر @};-

لینک به دیدگاه

خوب این طبیعی هست که وقتی شما رمها را به صورت دوال قرار می دهید سیستم می تواند از حداکثر توان رم استفاده کند و در نتیجه حرارت بیشتری تولید می شود و امتیاز و کارایی سیستم هم بالا می رود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...