رفتن به مطلب

افزایش حافظه گرافیک با استفاده از رم؟؟؟!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام....

دوستان بنده الان یک مشکل بزرگ دارم اونم اینکه بازی هایی مثل Attila total war به حافظه بیشتری برای اجرا نیاز دارند ولی توی تنظیماتش کارت منو 3 گیگ نشون میده درحالی که کارت من 4 گیگه ولی توی بازی های دیگه 4 گیگ نشون میده!

حالا نمیدونم ولی شما دوستان راه حلی دارید که مقدار حافظه گرافیک gtx 970 افزایش بدم؟

من الان توی بازی آتیلا روی آخرین تنظیمات 21 فریم میگیرم :(

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

من عاشق این بازیم لطفا کمک :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

لینک به دیدگاه

سلام....

دوستان بنده الان یک مشکل بزرگ دارم اونم اینکه بازی هایی مثل Attila total war به حافظه بیشتری برای اجرا نیاز دارند ولی توی تنظیماتش کارت منو 3 گیگ نشون میده درحالی که کارت من 4 گیگه ولی توی بازی های دیگه 4 گیگ نشون میده!

حالا نمیدونم ولی شما دوستان راه حلی دارید که مقدار حافظه گرافیک gtx 970 افزایش بدم؟

اوه 21 فریم؟؟!!! عجب یعنی اینقد سنگینه بازیه اتیلا؟

لینک به دیدگاه

اوه 21 فریم؟؟!!! عجب یعنی اینقد سنگینه بازیه اتیلا؟

آره اونم به دلیله که این بازی مثل بازیه gta v به حافظه رم بیشتری نیاز داره من gta v رو روی آخرین تنظیمات روی فول اچ دی روی 60 فریم راحت بازی میکنم و 3 گیگ و 200 مگ از حافظه رو استفاده میکنه همچنین بازی ryae son of rome که بازیه ای با گرافیک فوقولاده هست تا مرحله آخر رفتم ولی این بازی به رم زیادی نیاز داره الان کلافم کرده یعنی 4 گیگ براش کافی نیست!

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

اینم سیستم پیشنهادیه Attila :

Processor: 2nd Generation Intel Core i5
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 2 GB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti or AMD Radeon HD 5870
DirectX: Version 11
Hard Drive: 35 GB available space
Additional Notes: PC integrated graphics chipsets require 64 bit Windows, e.g. Intel HD series

نمیدنم آخه این چه بدبختیه :crying: :crying: :crying: ~x( ~x( ~x(

دوستان یکی میشه منو راهنمایی کنه یا هیچ کس بلد نی؟

لینک به دیدگاه

آقا سلام علیکم!راستش این مشکل همه‌ی ۹۷۰ هاست که تو بعضی بازی ها حافظه بازی به صورت کامل مورد استفاده قرار نمیگیره و فکر کنم اسمش مشکل در آدرس دهی حافظه است.مثلا تو gta کارت gigabyte g1 را ۳.۵ گیگ نشون میداد،البته فکر نمیکنم اگه شما از ۴ گیگش استفاده کنی فریم ریت بره بالاتر چون این مسئله بیشتر به خود GPU مربوطه تا مموری.و البته راه حل تلخی که من انتخاب کردم فروش کارت با ضرر بود:(

لینک به دیدگاه

درود والله من تاحالا به این موضوع که حجم گرافیک کم نشون بده بر نخوردم

اما فریم کمی که میگیری اصلا ربطی به اون نداره این بازی چون اجزای زیادی داره و فضای باز هست

اگر anti a فعال کنی به شدت افت فریم خواهی داشت

تحقیق کن ببین با کارت های دیگه از سری amd. کل حجم میشناسه اگر اینطور باشه عدم سازگاری با کارت شماست

لینک به دیدگاه

اگر ویندوز 10 رو نداری حتما نصب کن... جدید ترین اپدیت های 970 رو هم بگیر شاید مشکلت حل بشه ....

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل شما ربطی به گرافیک پیدا نمیکنه !

ببینید ، درسته که رم سیستم و رم گرافیک بسیار شبیه هم هستند و گرافیک میتونه از رم سیستم شیر کنه اما سرعت این دو رم اصلا ربطی به هم نداره !

شما چند کار رو انجام بدهید :

1 سیستم کاملتون رو بنویسید : البته اگر بازی های سنگین دیگه رو به راحتی اجرا کرده اید نیازی نیست که سیستم دوباره چک بشه !!

2 آخرین آپدیت های بازی و آخرین آپدیت درایور کارت گرافیک رو نصب کنید .

3 به تنظیمات گرافیکی بازی وارد شده و تنظیمات رو یکی یکی کم و زیاد کنید و نتیجه رو یاداشت کنید تا متوجه بشید که کدوم تنظیمات فشار بیشتری روی سیستم به وجود میاره و کدوم تاثییر کمتری داره و کدوم روی کیفیت تصویر بیشترین تاثیر رو داره . بعد از انجام این کارها میتونید به بهترین شکل بازی رو اجرا کنید .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

اینجا رو هم ببین !

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=43611

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

قبلا هم همچین مشکلیو یه کاربر با gtx 970 داشت تاپیکش یادم نیست. میگفت تو بازیها 3gb نشون میده

لینک به دیدگاه

آقا سلام علیکم!راستش این مشکل همه‌ی ۹۷۰ هاست که تو بعضی بازی ها حافظه بازی به صورت کامل مورد استفاده قرار نمیگیره و فکر کنم اسمش مشکل در آدرس دهی حافظه است.مثلا تو gta کارت gigabyte g1 را ۳.۵ گیگ نشون میداد،البته فکر نمیکنم اگه شما از ۴ گیگش استفاده کنی فریم ریت بره بالاتر چون این مسئله بیشتر به خود GPU مربوطه تا مموری.و البته راه حل تلخی که من انتخاب کردم فروش کارت با ضرر بود :(

عیلک السلام . نه فقط توی این بازی اینطوریه توی بازی gta v همون 4 گیگ کامل نشون میده.

لینک به دیدگاه

اگر ویندوز 10 رو نداری حتما نصب کن... جدید ترین اپدیت های 970 رو هم بگیر شاید مشکلت حل بشه ....

جدیدترین آپدیت انویدیا و ویندوز 10 نصبه ولی مشکل هنوز پابرجاست.

دوست عزیز مشکل شما ربطی به گرافیک پیدا نمیکنه !

ببینید ، درسته که رم سیستم و رم گرافیک بسیار شبیه هم هستند و گرافیک میتونه از رم سیستم شیر کنه اما سرعت این دو رم اصلا ربطی به هم نداره !

شما چند کار رو انجام بدهید :

1 سیستم کاملتون رو بنویسید : البته اگر بازی های سنگین دیگه رو به راحتی اجرا کرده اید نیازی نیست که سیستم دوباره چک بشه !!

2 آخرین آپدیت های بازی و آخرین آپدیت درایور کارت گرافیک رو نصب کنید .

3 به تنظیمات گرافیکی بازی وارد شده و تنظیمات رو یکی یکی کم و زیاد کنید و نتیجه رو یاداشت کنید تا متوجه بشید که کدوم تنظیمات فشار بیشتری روی سیستم به وجود میاره و کدوم تاثییر کمتری داره و کدوم روی کیفیت تصویر بیشترین تاثیر رو داره . بعد از انجام این کارها میتونید به بهترین شکل بازی رو اجرا کنید .

سلام...

داش مشخصات سیستمم توی امضام هست.

من با 970 نباید مشکلی داشته باشم من بازی gta v رو روی آخرین تنظیمات روی فول اچ دی 60 فریم میگیرم و روان بازی میکنم همچنین بازی ryse son of rome که بازی ای با گرافیک فوقولاده هست روان بازی می کردم و تا آخرین مرحله تمیز بازی کردم.

توی انجمن توتال وار رفتم یک راه حل داشت که میشه این مشکل رو حل کرد یکی 970 داشت مثل من 18 فریم میگرفت ولی الان 45 فریم میگیره ولی الان انجمن توتال وار باز نمیشه:

http://totalwarpersian.ir/

لینک به دیدگاه

دوستان من هرچی توی قسمت بایوس گشتم گزینه ای نبود که رمو با گرافیک شر کنم شما اگه بلدید بنده رو راهنمایی کنید من میدونم که این بازی حافظه رم گرافیکی زیادی میخواد مشخصات سیستمم توی امضاء هست.

توی انجمن توتال وار رفتم یک راه حل داشت که میشه این مشکل رو حل کرد که از رم کامپیوتر میگیره و باعث افزایش حافظه گرافیک میشه یکی 970 داشت مثل من 18 فریم میگرفت ولی الان 45 فریم میگیره ولی الان انجمن توتال وار باز نمیشه:

لینک به دیدگاه

راستش من چیزی را که گفتم تو چند تا سایت خوندم و جالب تر هم اینکه لینک اولی منبعش لیون کامپیتره!

http://www.nvidiavga.com/1393/11/بیانیه-ی-رسمی-شرکت-انویدیا-در-مورد-مشکل.html

http://toranji.ir/اختصاصی-ترنجی-بررسی-تخصصی-مشکل-حافظه-nvidia/

و البته لینک دوم ک خوندش حوصله میخواهد!!

لینک به دیدگاه

دوستان من هرچی توی قسمت بایوس گشتم گزینه ای نبود که رمو با گرافیک شر کنم شما اگه بلدید بنده رو راهنمایی کنید من میدونم که این بازی حافظه رم گرافیکی زیادی میخواد مشخصات سیستمم توی امضاء هست.

توی انجمن توتال وار رفتم یک راه حل داشت که میشه این مشکل رو حل کرد که از رم کامپیوتر میگیره و باعث افزایش حافظه گرافیک میشه یکی 970 داشت مثل من 18 فریم میگرفت ولی الان 45 فریم میگیره ولی الان انجمن توتال وار باز نمیشه:

عزیزم رم گرافیک و رم اصلی سیستم که نمیشه با هم ادغام کرد

اون داستان برای apu های amd که فقط با کارت سری r یکپارچه میشه

لینک به دیدگاه

راستش من چیزی را که گفتم تو چند تا سایت خوندم و جالب تر هم اینکه لینک اولی منبعش لیون کامپیتره!

http://www.nvidiavga.com/1393/11/بیانیه-ی-رسمی-شرکت-انویدیا-در-مورد-مشکل.html

http://toranji.ir/اختصاصی-ترنجی-بررسی-تخصصی-مشکل-حافظه-nvidia/

و البته لینک دوم ک خوندش حوصله میخواهد!!

درود

دوست خوبم؛ مقاله ای که لینکش رو گذاشتید و نوشتم ربطی به این مشکل نداره و فقط در رزولوشن‌های بالا نمود پیدا می‌کنه.

-----------

استارتر عزیز اگر براتون مقدور هست یک عکس از صفحه تنظیمات گرافیکی بازی بزارید تا بشه بهتر راهنمایی کرد.

با تشکر @};-

لینک به دیدگاه

سلام....

درود

اینجا از طرف بازیساز راهنمایی کردن

لینک به دیدگاه

درود

دوست خوبم؛ مقاله ای که لینکش رو گذاشتید و نوشتم ربطی به این مشکل نداره و فقط در رزولوشن‌های بالا نمود پیدا می‌کنه.

-----------

استارتر عزیز اگر براتون مقدور هست یک عکس از صفحه تنظیمات گرافیکی بازی بزارید تا بشه بهتر راهنمایی کرد.

با تشکر @};-

سلام!ببخشید رزولوشون بالا که فرمودید یعنی فول اچ‌دی بالا حساب نمیشه یا منظورتون ۴k هست؟

لینک به دیدگاه

سلام!ببخشید رزولوشون بالا که فرمودید یعنی فول اچ‌دی بالا حساب نمیشه یا منظورتون ۴k هست؟

مقداری در رزولوشن 2k و بیش‌تر در رزولوشن 4k این حالت پیش میاد؛ در فول اچ دی این کارت بی نظیره و مشکل خاصی نداره.

لینک به دیدگاه

به احتمال زیاد مشکل از خود بازی کرک شده هست نسخه کاملا سالم بازی تیلا رو از http://www.downloadha.com/1394/03/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-total-war-attila-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc/ دانلود کن بعدش نصب کن و به احتمال 99 درصد مشکلت حل میشه...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...