رفتن به مطلب

نسخه نهایی Sp3 برای ویندوز Xp (قسمت 1 از 4)

internet
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سایت تبیان این افتخار را دارد که قبل از تمامی سایتهای ایرانی و حتی خارجی آخرین نسخه و در واقع ویرایش نهایی بسته Update ویندوز XP یعنی Service Pack 3 را در اختیار کاربران خود قرار دهد. این بسته حتی هنوز در سایت مایکروسافت نیز قرار نگرفته است. اگر باور ندارید می توانید تاریخ قرار دادن این برنامه را در سایت تبیان با سایتهای دیگر که احتمالا این بسته را از سایت تبیان می گیرند مقایسه کنید. همچنین می توانید به دنبال این نسخه که در واقع Build 5503 می باشد در اینترنت جستجو کنید و ببینید که آیا به لینک دانلودی در این تاریخ خواهید رسید یا نه. فایل حجمی حدود 315 مگابایت دارد که به 4 قسمت تقسیم شده است. همه قسمتها را دانلود کرده و با برنامه WinRAR از حالت فشرده خارج کنید.

http://tebyan.net/download/windows_xp_sp3.1260.html

لینک به دیدگاه

سایت تبیان این افتخار را دارد که قبل از تمامی سایتهای ایرانی و حتی خارجی آخرین نسخه و در واقع ویرایش نهایی بسته Update ویندوز XP یعنی Service Pack 3 را در اختیار کاربران خود قرار دهد. این بسته حتی هنوز در سایت مایکروسافت نیز قرار نگرفته است. اگر باور ندارید می توانید تاریخ قرار دادن این برنامه را در سایت تبیان با سایتهای دیگر که احتمالا این بسته را از سایت تبیان می گیرند مقایسه کنید. همچنین می توانید به دنبال این نسخه که در واقع Build 5503 می باشد در اینترنت جستجو کنید و ببینید که آیا به لینک دانلودی در این تاریخ خواهید رسید یا نه. فایل حجمی حدود 315 مگابایت دارد که به 4 قسمت تقسیم شده است. همه قسمتها را دانلود کرده و با برنامه WinRAR از حالت فشرده خارج کنید.

http://tebyan.net/download/windows_xp_sp3.1260.html

ممنون از اطلاع رسانی خوبتون :rolleyes:

کسی از دوستان نصب کرده ببینه ظاهرش با این ویندوز XP سرویس پک 2 فرقی داره یا نه؟

لینک به دیدگاه

سرويس پك 3 تنها مجموعه ايي از آپديت ها است نه تغيير ظاهر ويندوز

اما توصيه من به شما دوستان اين است تا زماني كه چيزي را خود مايكروسافت منتشر نكرده است

استفاده ننماييد.

چطور ممكن است خود مايكروسافت هنوز قرار نداده، سايت تبيان آنرا داشته باشد؟!!

كلا در فرآيند ريليز بسته هاي نرم افزاري وقتي محصولي نهايي شد براي عده ايي بخصوص منتشر

ميگردد تا تست هاي نهايي زده شود و اگر مشكلي نبود آنرا بطور نهايي و قطعي منتشر نمايند.

ممكن است اين نسخه همان نسخه تست نهايي باشد كه براي عده ايي خاص منتشر شده است و

متاسفانه در سايت هاي روسي ميتوانيد آنرا پيدا كنيد، اما تا زمانيكه چيزي قطعا از سوي مايكروسافت

مورد تاييد قرار نگيرد، بصورت عمومي منتشر نخواهد گرديد، زيرا باعث كاهش امنيت كاربران ميگردد

كه در نتيحه از دست دادن كاربرها را موجب ميگردد.

لینک به دیدگاه

من دانلودش کردم و نصبش کردم ظاهر رو تغییری ایجاد نکرد فقط ورژن ویندوز تغییر کرد زده Service Pack 3

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

دسوت عزيز سلام شما وقتي مي گيد windows Service pack 3 يعني بسته امنيتي 3 از طرف ماكروسافت ويندوز xp هيچ وقت ساختار هاي گرافيكي رو در پك هاي خود جانشين نمي كنه چرا كه اين پك ها فقط امنيتي مي باشد . هيچ فرقي به ظاهر ويندوز ندارد .

براي ديدن تغييرات ويندوز و عملكرد پك 3 به add remove رفته و گزينه show update را بزنيد .

تفاوت را مشاهده كنيد :D

لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...
من دانلودش کردم و نصبش کردم ظاهر رو تغییری ایجاد نکرد فقط ورژن ویندوز تغییر کرد زده service pack 3

این ویندوزی که دانلود کردید،مشکلی نداره؟! هنگی،اروری چیزی

ممنون

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما تاریخ این پست رو نگاه کن!!!!!!

الان دیگه همه جا ویندوز xp sp3 فراوونه.

همشون هم sp3 هستند نه sp2 با آپدیت که به عنوان sp3 می فروختن.

لینک به دیدگاه

راستش من اصلا ویندوز خوب و جدید xp ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الانم دارم با یه وندوز خراب می سازم،اگه لینک دانلودی از یه ویندوز xp جدید و مطمئن دارید ممنون میشم به منم بدید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...