رفتن به مطلب

سوال درباره هماهنگی سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

نه عزیز جان این طور نیست که بعدا یه کارت مثل 960 و یه کارت مثل 560 هر دو در استفاده از dx12 ناتوان باشند ببین میزان استفاده فرق می کنه ولی خب به هر حال کارت جدید تر بهتر پشتیبانی می کنه از dx12 ولی خب شما 560 رو بگیر بعد ها ایشالله ارتقا می دی خب بودجه همین قدره دیگه نمی شه به خاطر تکنولوژی خودکشی کرد اکثر بازی ها رو هم اجرا می کنه اصلا هم نگران نباش هنوز ملت دارن با کارت dx10 بازی می کنن

DX 10 رو خدایی خوب اومدی.یه ذره امید وار شدم!!!همه رو اجرا نمی کنه؟گرافیک 560 زوتک هست.میگن خنک کنندگیش خوبه.در مورد پاور فروشنده گفت یه تبدیل میدم ولی پاورو باید بکنی 480

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با این گرافیک شما عملا دارین پولتونو دور میریزید. لطفا افزایش بودجه بدید 750ti دست دو میتونید از دوستان فروم تهیه کنید

لینک به دیدگاه

DX 10 رو خدایی خوب اومدی.یه ذره امید وار شدم!!!همه رو اجرا نمی کنه؟گرافیک 560 زوتک هست.میگن خنک کنندگیش خوبه.در مورد پاور فروشنده گفت یه تبدیل میدم ولی پاورو باید بکنی 480

والا نظر من رو می خوای ایسوس بگیر یا گیگا یا ام اس ای

ببین من این کارت رو صد در صد تایید نمی کنم ولی دیگه این که بگیم پول دور می ریزید هم بی انصافیه خب بودجه در همین حده و گفتم که دیگه نمی شه خودکشی کرد ولی خب نظر دوستان درسته و 750 بسیار کم مصرف تر و خنک تره و تازه کمتر کارکرده

پاور هم مصرف سیستم شما با این کارت و استفاده از سی پی یو و مین که گفتی و دو تا اسلات رم و دی وی دی رام و دو تا هارد و یکی دو تا فن 12 باز هم بیشتر از 450 وات نمی شه فقط مشکل اینه که شما وقتی پاور 480 بگیری درسته وات مصرفی رو جواب می ده ولی یه دونه 6 پین داره و خب مصرفت از شاخه 12 هم بالا می ره و در ضمن استفاده از تبدیل هم در طولانی مدت زیاد صحیح نیست.

برات مقدور نیست یه دونه مثلا 600 وات بگیری ؟ زیاد اختلاف قیمت ندارند البته با تبدیل هم سیستم دیدم سال های سال کار کرده و مشکلی نبوده ولی خب به هر حال زیاد صحیح نیست

ویرایش شده توسط hamidfa
لینک به دیدگاه

خب شما هزینه خرید یه پاور گرین 480 که حداقل 150 تومن هست رو به بودجه خرید گرافیک اضافه کن و 750ti بردار و دیگه پاور رو هم نیازی نداری تعویض کنی بهتر نیست؟ راحت 430 جواب می ده

لینک به دیدگاه

خب شما هزینه خرید یه پاور گرین 480 که حداقل 150 تومن هست رو به بودجه خرید گرافیک اضافه کن و 750ti بردار و دیگه پاور رو هم نیازی نداری تعویض کنی بهتر نیست؟ راحت 430 جواب می ده

این 430 از جایی که خریدم می رم تعویض میکنم 10 تومن سر میدم.به همین راحتی 480 میگیرم

لینک به دیدگاه

دوست من 480 داریم تا 480، پاور داریم 480 اش بیشتر از 300 تا کارایی نداره.

لینک به دیدگاه

دوست من 480 داریم تا 480، پاور داریم 480 اش بیشتر از 300 تا کارایی نداره.

منظورم 480 گرین بود.

لینک به دیدگاه

شما که میخوای ۵۶۰ بگیری دیگه تاپیک زدنت چیه. بگیر حالشو ببر.

لینک به دیدگاه

شما که میخوای ۵۶۰ بگیری دیگه تاپیک زدنت چیه. بگیر حالشو ببر.

جاااااااااااااااااااااااان؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...