رفتن به مطلب

بحث در مورد انواع mp3 player ها

Recommended Posts

سلام ! دوستان راستش یه سوالی در مورد یه مدل mp3 player داشتم و متوجه شدم برای این قطعه ، تاپیک خاصی وجود نداره و با اجازه اساتید تصمیم گرفتم این تاپیکو ایجاد کنم .

و اما ، میخواستم از دوستان خواهش کنم تا اگه اطلاعات یا تجربیاتی در مورد ام پی تری sony - nwz - w252 دارن ، لطف کرده و در این تاپیک ذکر کنند . با تشکر !W250-lifestyle-G0_8448.jpg

4d7b558c95bc4794bed8.jpg

post-2668-062387000 1283089330_thumb.jpg

post-2668-080076500 1283089373_thumb.jpg

ویرایش شده توسط بازنده
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام !

مشخصات sony - nwz - w252 / mp3 player

واکمن جدید سونی با ظاهری شبیه به هدفون و ظرفیت 2 گیگابایت

قابلیت شست و شو (ضد آب)

مدل جدید Jog Dial و عملکرد zappin برای جستجو و مرور سریع آهنگها

هدفون های 13.5mm سری EX

بسیار سبک و جمع و جور

پشتیبانی از MP3/AAC/WMA(DRM)i

دوازده ساعت کارکرد مداوم باتری با یک بار شارژ کامل

مشخصات کلی:

حافظه داخلی : 2 گیگابایت

حداکثر توان خروجی : 5 +5mW

منبع تغذیه : باتری لیتیوم یون قابل شارژ

روش شارژباتری : از طریق کابل USB

مدت زمان شارژ مجدد : 1.5 ساعت برای شارژ کامل ( 3دقیقه شارژ = 3ساعت پخش )

وزن : 43 گرم

لوازم همراه : سه سایز سر گوشی / استند مخصوص با کابل USB / دفترچه راهنما

موزیک :

تکنولوژی صدای شفاف : هدفون 13.5 میلیمتری سری EX

روش جستجو : ZAPPIN (کوتاه / بلند) رد کردن فولدر

حالتهای پخش : تکرار / راندوم و تکرار / نرمال

مدت زمان کارکرد باتری با شارز کامل : حدود 11 ساعت

گنجایش تعداد آهنگ : حدود 470 آهنگ

فرمت فایلهای قابل پشتیبانی :

فایلهای صوتی MP3 :

Bit rate: 32 to 320kbps (Supports variable bit rate (VBR)), Sampling frequencies: 32, 44.1, 48kHz

فایلهای صوتی WMA :

Bit rate: 32 to 192kbps (Supports variable bit rate (VBR)), Sampling frequencies: 44.1kHz

فایلهای صوتی AAC-LC :

:Bit rate: 16 to 320kbps (Supports variable bit rate (VBR)), Sampling frequencies: 8,11.025,12,16,22.05,24,32,44.1,48kHz

فایلهای صوتی Linear-PCM:

Bit rate: 1, 411kbps, Sampling frequency: 44.1kHz

ویرایش شده توسط بازنده
لینک به دیدگاه

سلام ! خب دوستان یه هفته ای هستش که این mp3 player بدستم رسیده . در این مدت ، موارد و تجربیاتی کسب کردم که سعی میکنم بصورت خلاصه در اختیار شما دوستان بذارم .

در مورد بسته بندی و باکس دستگاه ، باید بگم که تقریبا خوبه و داخل باکس ، جدای خود mp3 player ، سه سایز سرگوشی لاستیکی برای گوش ها و سایز های مختلفش وجود داره . همچنین یه گیره پلاستیکی هم هستش که برای زمانیه که میخواید دستگاه رو جمع کرده و مثلا در جیبتون قرار بدید و توسط این گیره یا بهتره بگم پوشش پلاستیکی ، روی قسمت اصلی دستگاه پوشیده شده و در حالیکه دو طرف دستگاه ( گوشی دستگاه ) با استفاده از قابلیت اهنربایی به هم چسبیدن ، روی هر دو قسمت رو پوشونده و از ضربه و خش ، داخل جیب یا ... جلوگیری میکنه ! البته باید بگم که بنظر من ، استفاده از این گیره یا پوشش پلاستیکی ، خودش باعث رنگ رفتگی دستگاه میشه ! چون خیلی کیپه و با باز و بسته کردنش ، فشار زیادی روی رنگ دستگاه وارد میشه . ( پیشنهاد میکنم ازش اسستفاده نکنید ) خب بغیر اینا ، مثل موبایل ها ، کلی کاتالوگ و دفترچه داخل باکس هستش که برای انواع زبان ها در نظر گرفته شدن الا زبان فارسی . ( هر یک از دو طرف یا دو گوشی این mp3 player ، قابلیت اهنربایی دارن که این موضوع در جمع کردن و جمع و جور شدنش در مواقعی که استفاده نمیشه ، خیلی کمک میکنه ! )

/ ویرایش :

یکی از مواردی که اخیرا متوجه اون شدم ، اینه که اگه دستگاه در حال پخش باشه و شما دو طرف دستگاه یا همون 2 گوشی شو از طریق خاصیت اهنربایی شون بهم متصل کنید ، دستگاه خود به خود خاموش میشه و در این صورت نیازی نیست حتما بصورت دستی خاموشش کنید .

همچنین اضافه کنم موقع استارت و روشن کردن دستگاه ، حدود 2 ثانیه تاخیر صورت میگیره و در ابتدا و شروع کار ، صدای خانومی شنیده میشه که بصورت پیش فرض روی دستگاه وجود داره و خبر از شروع پخش میده ! این موضوع در مواقع دیگه ای هم صدق میکنه ، همچون رد کردن فولدر ها و ... /

همونطور که دربرخی از تصاویر این mp3 player مشاهده میکنید ، یک پایه مشکی رنگ وجود داره که به نوعی رابط بین دستگاه و کامپیوتره . این پایه ، کار رو برای شارژ و ... این دستگاه راحت تر میکنه . در سره کابل متصل به این پایه ، یک سوکت یو اس بی وجود داره و روی خود پاایه هم یک سوکت مینی یو اس بی برای اتصال پایه به خود دستگاه . البته نصب این mp3 player به پایه ، خیلی هم راحت نیست و کمی دنگ و فنگ داره . مهمتر از اون روی سوکت مینی یو اس بی این mp3 player ، از یک پوشش پلاستیکی ( خشک ) استفاده شده که برای دراوردن یا برداشتنش باید کمی تلاش کرد . البته این پوشش کلا در نمیاد و مثل قسمته ورودی / خروجی موبایل ها ، فقط از یک سمت جدا میشه ولی همچنان متصله به دستگاه میمونه . ترس من از اینه که به مرور زمان و با استفاده مکرر ، این پوشش از جا در بیاد یا از بین بره . مطمئنا اون وقت باید قابلیت Water resistant رو فاکتور گرفت . ای کاش این پوشش رو با جنس بهتری ( مثلا لاستیکی ) درست میکردن . خلاصه در اوردن این پوشش ، یک طرف و جا زدن در سوکت پایشم یک طرف ! برای اینکه سوکت پایشو داخل دستگاه جا بزنید ، کلی دردسر وجود داره و اون پوشش پلاستیکی که گفتم ، مانع سهولت در جا زدن و جا خوردن دستگاه ، روی پایه میشه و نیاز به کلی ور رفتن داره . چرا که این پوشش به پایه شارژ گیر میکنه و نمیذاره دستگاه براحتی به این پایه ( یا هاب یا شارژر ) متصل شه . این موضوع حداقل برای من خیلی تعجب اور بود و بهیچ وجه از مهندسین و طراحان سونی ، انتظار چنین کوتاهی رو نداشتم !

در مورد تایم شارژ و این حرفام هنوزشخصا و بصورت تجربی و عملی ، اطلاعات دقیقی بدست نیاوردم و در اینده این مورد رو هم به عرض تون میرسونم . ولی با توجه به مشخصات و توضیحات ارائه شده از طرف سازنده ، انگار در این زمینه خوب عمل میکنه .

نکته دیگه ای که باید اشاره کنم ، اشتباهیه که در بعضی از منابع ، در قسمت مشخصات این دستگاه ، ذکر شده بود و منم در پست قبلی به این موضوع اشاره داشتم ! اینکه این mp3 player دارای اسپیکر داخلیه ، در حالیکه اینطور نیست . ( شایدم من نتونستم گیرش بیارم ) ! ای وای ! من قبلا یک پست خیلی طولانی در مورد مشخصات این دستگاه نوشته بودم که متاسفانه در لحظه ارسال ، اینترنتم قطع و شارژش تموم شد و پستم که کلی هم وقت برده بود ، پرید !

یکی از بدترین اتفاقاتی که همیشه برای من و امثال من که در شهرستان زندگی میکنند ، انتخاب قطعه در اینترنت و خرید پستی اونه ! اینطوری ما فقط با اتکا به تصاویر موجود در نت اقدام به انتخاب و تصمیم گیری میکنیم و گاها ، چیزی که در تصاویر میبینیم با واقعیت تفاوت داره ! مخصوصا در مورد رنگ قطعات . البته من در این زمینه تجربم زیاد شده ولی بازم گاهی پیش میاد ! ( البته این مورد برای دوستانیه که مثل من نسبت به رنگبندی قطعات وسواس دارن ) ! در مورد این mp3 player با اینکه نسبت به رنگ اون شک داشتم و کلی هم در نت ، دنبال تصاویر واقعیش گشتم ، ولی ... ! خلاصه امیدوار بودم رنگ این mp3 player بیشتر متمایل به سبز فسفری باشه ولی متاسفانه اینطور نیست و یک رنگ خاصه که در هر نور و در هر ساعت از شبانه روز یه رنگ میشه ! در کل رنگ سبزش ، قابل تحمله و میشه گفت تقریبا زیباست . شاید بشه گفت ، تلفیقی از سبز فسفری و سبز زیتونیه .

اولین نکته ای که با دیدن ( از نزدیک ) این mp3 player ، به ذهنم رسید ، سایز گنده اون بود . متاسفانه در تصاویر ، این اندازه بزرگ ، قابل تشخیص نیست . بهترین تشبیه در مورد این mp3 player ، شباهت فراوان ان به هندزفری های بلوتوث موبایل ها هستش ! تقزیبا تمامی کسانی که اولین بار این mp3 player رو روی گوش شما میبینند ، اونو با هندزفری بلوتوث اشتباه میگیرند . خلاصه این اندازه بزرگ اون ، کمی از زیبایی و تیپش کاسته . بزرگی این دستگاه باعث نگاه عجیب دیگران شده و تقریبا همه به شما خیره میشن ! تازه من فقط در حالیکه یا سوار دوچرخه اسپرت بوده و یا سوار موتور سیکلت ، ازش استفاده کرده و میکنم و با این حال باید سنگینی نیگاه دیگران رو تحمل کنید . ( البته شاید در تهران به این شدت نباشه ولی در شهرستان ها ، اینطوریه )

در مورد نحوه قرار گیری روی گوش هم ، من به این mp3 player امتیاز متوسط رو میدم . البته باید توجه داشته باشید که تمامی اجزای گوش هر شخص با دیگری متفاوته ! با این احتساب ، برای گوش های من ، نمره متوسط رو ترجیح میدم . البته از نظر ثبات و عدم حرکت یا از جا در امدن و این حرفا ... کارش خوبه و از اونجاییکه برای مصارف پر تحرک و به اصطلاح اسپرت ، طراحی شده ، از این نظر مشکلی نداره .

اما در مورد تایم خستگی و اذیت گوش ، برای من خیلی معقول نبود و بعد از یکی دو ساعت گوش هامو خسته میکنه . بازم میگم که استایل گوش ادما با یکدیگر فرق داره و شاید برای من اینطور بوده و برای دیگر بالعکس باشه. ناگفته نمونه کلا گوش های من بدلیل عدم مراقبت صحیح و استفاده بیش از اندازه از انواع هدفون ، متاسفانه ازرده و اذیت شده و حتی روی سیستم داخلی گوش و شنواییم هم تاثیر گذاشته . مهمترین دلیلشم استفاده طولانی مدت از هدفون و مهمتر از اون ، استفاده از هدفون ، زیر کلاه کاسکت هستش و بدلیل فشاری که کاسکت روی هدفون میاره و هدفون هم فشار رو به گو منتقل میکنه ، مشکلات زیادی برای گوش های من بوجود اومده .

از کاسکت حرف شد ، اینو هم بگم که برای استفاده این دستگاه ، زیر کاسکت ، خیلی اذیت شدم و تقریبا این کار ، امکان ناپذیره . مگر اینکه کاسکتی داشته باشید که دو سایز بزرگتراز کله تون باشه و این موضوع برای من خیلی خیلی ناراحت کنندس . ( مخصوصا که داریم به فصل سرما نزدیک میشیم )

یکی دیگه از ضعف های این mp3 player کیفیت صدای اونه ! از نظر بلندی صدا ، متوسط عمل میکنه ولی من انتظار بیشتری داشتم ( چون روی موتور و زیر کاسکت ، در سرعت های بالای 120 ، عملا دیگه هیچ صدایی از این mp3 player نمیشنوید . اینو هم اضافه کنم که با تست هایی که من کردم ، هیچ دستگاه و هدفونی وجود نداره که بتونه در سرعت های بالای 180 ، صدایی رو به گوش برسونه . ( تازه اونم در حالیکه موتور مورد استفاده ایرودینامیک قویی داشته و همچنین از کاسکت های مخصوص سرعت و اورجینال استفاده بشه ) این مورد رو من بارها و بارها و با دستگاه ها و هدفون های مختلف تست کردم ، ولی هیچ کدوم جواب ندادن . تنها موردی که هنوز تست نکردم ، کاسکت هایی هستن که سیستم هدفون رو روی خود و بصورت فابریک دارن و شاید اگه سایز کاسکت رو دقیق انتخاب کرده و کیفیت و طراحی خود کاسکت و سیستم هدفون بکار رفته در اون ، عالی باشه ، بشه امیدوار بود که در سرعت های بالا هم جوابگو باشه و فعلا منم دلمو به همین مورد خوش کردم تا در اینده شخصا تستش کنم .

نکته مهم دیگه ای که در مورد صدای این mp3 player باید بگم ، کیفیت صدای اونه که چنگی به دل نمیزنه و از همه مهمتر ، بهیچ وجه ، برای صدای باس ، کاری صورت نگرفته و اینطوریه که همه چی به باس موزیک و نوع رایت شما بر میگرده . حتی دکمه ای هم برای تقویت باس وجود نداره . من در یکی دیگه از مدل های سونی که فکر کنم حدود 50 تومن قیمت داره ، دکمه ای برای باس دیدم که میتونست تا حدی خواسته کاربر رو براورده کنه . ولی در این mp3 player بدلیل کمبود صدای باسی که از گوشی های اون حس میشه ، نبود چنین دکمه ای خیلی محسوس تره .

بر روی بدنه این mp3 player فقط 4 دکمه وجود داره که 3 تاشون بر روی بدنه گوشی سمت راست قرار دارن و یکی هم روی بدنه گوشی سمت چپ ! از 3 دکمه موجود بروی گوشی سمت راست ، یکی برای روشن / خاموش - اهنگ بعدی / قبلی هستش که اگه همین دکمه رو به طرفین کلیک کرده و برای 2 تا 3 ثانیه نیگه دارید ، البوم ها رو عقب و جلو میکنه . ( این کلید از جنس پلاستیک بوده و بنظر من ، خیلی صدمه پذیره ) در کنار این کلید ، 2 تا دکمه هم برای تنظیم ولوم یا همون کم و زیاد کردن صدا هم هستش که با علامت منفی و مثبت ، کارایی شون رو میشه تمیز داد و اخرین و سومین دکمه هم که روی بدنه گوشی سمت چپ قرار داره ، برای استفاده از همون تکنولوژی Jog Dial و عملکرد zappin و همچنین بعنوان shift نیز در نظر گرفته شده و با استفاده از تکنولوژی Jog Dial و عملکرد zappin میتونید از هر اهنگ چند ثانیه شو ، گوش کرده و اینطوری بهتر و سریعتر به اهنگ مورد نظرتون دست یابید . برای استفاده از این تکنولوژی 3 حالت با 3 نوع تایم وجود داره که با هر بار کلیک این دکمه ، یکی از حالت ها انتخاب میشن و با کلیک مجدد ، به حالت بعدی تغییر پیدا میکنن . در هر یک از این انتخاب ها شما میتونید مدت زمان پخش ، از هر اهنگ رو تعیین کرده و از 5 ثانیه شروع و تا 15 ثانیه افزایش بدید که با هر بار کلیک ، 5 ثانیه به این تایم ، اضافه خواهید کرد . حداکثر این تایم هم 15 ثانیه اس ! ( البته در ابتدای انتخاب هر یک از این 3 حالت ، همون خانوم محترم که قبلا در موردش اشاره ای داشتم ، حالت و نوع تایمه انتخاب شده رو بزبان انگلیسی گوشزد کرده و شما رو از تایم منتخب تون اگاه میسازه .)

خلاصه همین 4 دکمه وجود داره و دیگه هیچ . حداقل بنظر من یک mp3 player با این اندازه و مخصوصا با این قیمت ، باید یه صفحه نمایشگر کوچیک هم میداشت و ... ! من موندم این اندازه بزرگ و این قیمت زیاد ، برای چیه ؟

در مورد نصب و راه اندازی این mp3 player روی سیستم هم ، خیلی راحت و بدون مشکل بود و با نصب نرم افزاری که روی خود دستگاه موجوده ، براحتی روی ویندوز قابل استفاده میشه .همچنین با نصب این نرم افزار ، گجتی روی صفحه دسکتاپ ظاهر میشه که دارای پنجره جمع جوری بوده و میشه در قسمت سایدبار قرارش داد . این گجت از drog & drop پشتیبانی میکنه و فقط کافیه موزیک مورد نظرتون رو با موس بکشید و بندازید داخل پنجره اون و خودش موزیکو به قسمت موزیک دستگاه هدایت و سیو میکنه .

بعد از نصب نرم افزار ، درایو جداگانه ای با نام sony walkman در پنجره my computer ، ظاهر میشه ، که میتونید همچون سایر درایو ها باهاش کار کنید .

نتیجه اخلاقی من از این تجربیات ، اینه که این mp3 player به هیچ وجه با این قیمت نمی ارزه و فقط اگه از نظر ظاهری / نوع طراحی و کاراییش ، براتون فوق العادس ، بهش فکر کنید و الا بیخیالش شید .

متاسفانه محدودیت قطعات در کشور ما یه معضل شده ! من در پست های بعدی چند تا از انتخاب هامو در زمینه mp3 player ها ، براتون معرفی میکنم ، شاید بتونید از طریق سعید اقا ، گیرشون بیارید . و مطمئنا اگه میتونستم اونارو گیر بیارم ، بهیچ وجه این ام پی تری پلیر رو انتخاب نمیکردم .

چند نکته :

1- اینmp3 player فقط با ظرفیت 2 گیگ عرضه شده .

2- توجه داشته باشید که برای این mp3 player از قابلیت Water resistant2 استفاده شده و در حقیقت water proof کامل نیست . تا جایی که من میدونم قابلیت Water resistant2 یک پله پایینتر از water proof قرار میگیره ، یعنی ضعیفتره و کاملا ضد اب محسوب نمیشه . مثلا وقتی میگیم water proof ، یعنی میتونید زیر اب ( داخل استخر ) هم ازش استفاده کنید . ولی وقتی از واژه Water resistant2 استفاده میشه ، یعنی مثلا فقط میتونید بشوریدش یا مثلا زیر بارون ازش استفاده کنید .

خود سونی در توضیح این مساله اینطوری میگه :

Water resistant2 design holds up during intense workouts.

3 - توجه داشته باشید که سونی با این شکل و شمایل ، دو مدل mp3 player عرضه کرده که یکی همین مدل مورد بحث ما که من خریدمش ، یعنی NWZ-W252 هستش و مدل دوم هم بنام NWZ-W202 هست . بنظر من ، از نظر ظاهری ، مدل NWZ-W202، زیباتر و خوشرنگ تره ! مخصوصا در مورد رنگ سبز فسفریش . اضافه کنم ، تنها تفاوت مدل من یعنی (NWZ-W252). با مدل NWZ-W202 ، در قابلیت Water resistant2 هستش که مدل NWZ-W202 این قابلیت رو نداره . اگه این قابلیت خیلی براتون کارایی نداره ، پیشنهاد میکنم مدل NWZ-W202 رو انتخاب کنید ! البته اگه تصمیم حتمی برای انتخاب این نوع mp3 player دارید . و الا بنظر من هیچ کدوم از این دو ، با قیمتی که در کشور ما دارند نمی ارزن . من مدل (NWZ-W252). رو 108 تومن خریدم که با هزینه ارسال حدود 114 تومن تموم شد و مدل NWZ-W202 هم قیمتش 100 تومنه ( بدون هزینه ارسال ) مجددا اشاره کنم که هر دو مدل ، فقط با حجم 2 گیگ عرضه شدن . در انتها تصویری از مدل دیگه ، یعنی NWZ-W202 ، قرار میدم تا با ظاهر این دستگاه هم اشنا شید .

تفاوت های جزئی و ظاهری دیگه ای هم بین این دو وجود داره که با کمی دقت در تصاویر ، میشه اونارو دید . مثلا در مدل NWZ-W202 برای قسمت سوکت مینی یو اس بی روی دستگاه ، درپوشی در نظر گرفته نشده که در مدل NWZ-W252 درپوش وجود داره و یا اون کلید عقب و جلو کردن اهنگ ها ، بصورت چرخدنده ای هستش و همچنین کلید ولوم صدا هم متفاوته ( در مدلی که من دارم ، کلید های کم و زیاد کردن ولوم از همدیگه مجزا بوده و باهم فاصله دارن . روی قسمت بیرونیه بدنه این مدل ( پوسته خارجی اون ) یک ورق الومینیومی کشیده شده که در مدل ( من ) وجود نداره . پایه یا باصطلاح شارژر یا همون رابط ( هاب ) این مدل هم ، کمی از نظر ظاهری با مدل مال من ، کمی متفاوته . همین !

4 - قیمت این دستگاه (NWZ-W252). در سایت رسمی سونی / ایالات متحده ، 59$

ویرایش شده توسط بازنده
لینک به دیدگاه

سلام ! اینم چند تا تصویر از دو مدل ام پی تری پلیر مورد بحث !

.

SONY MP3 PLAYER / NWZ-W252

269e6943962c477988c6.jpg

38b20ee61cf74295af92.jpg1a3aca3a0087481eb74b.jpg

147b65c512a74f9cba1a.jpg

df0370ce76c4414c8384.jpg

547b776ad947420195af.jpg

.

SONY MP3 PLAYER / NWZ-W202

.

img_5070.jpg

img_5069.jpg

f6d15920cd434cc09f7b.jpg

79400710a46542beaf75.jpg

ویرایش شده توسط بازنده
لینک به دیدگاه

دوستان من تصمیم گرفتم این MP3 PLAYER رو بفروشم ( SONY MP3 PLAYER / NWZ-W252 ) . همونطور که گفتم برای من 114 تومن تموم شده . البته قیمتش 108 تومنه که با هزینه ارسال 114 تومن شد.

حالا اگه کسی مایل بود میتونم حداقل 95 تومن بدم . اینو هم بگم که کمتر از یک هفته کار کرده . اگه بخوام مدت زمان کارکردشو به ساعت حساب کنم ، به 2 ساعت نمیرسه . گارانتی هم داره . رنگشم همون سبزه که در تصاویر بالا مشاهده میکنید .

فقط دوستان زیر 90 بهیچ وجه نمیدم .

اگه مشتری پیدا شد تاپیک مجزا میزنم .

لینک تاپیک فروش در اینجا

ویرایش شده توسط بازنده
لینک به دیدگاه

سلام ! دوستان همونطور که قبلا و در پست های پیشین اشاره کردم ، میخوام چند نمونه از MP3 PLAYER های منتخبم رو بهتون معرفی کنم . توجه داشته باشید که موارد معرفی شده ، تنها بعنوان سلیقه شخصی من بوده و با توجه به سلایق و معیار های شخصی من انتخاب شده اند و بیشتر بحثه معرفی دارن .

من زمان بسیار بسیار زیادی رو در نت بدنبال قطعات اس و تک و باب سلیقه و میل شخصیم میگردم . و در زمینه MP3 PLAYER ها هم ، سه تا انتخاب دارم . 2 تا از این انتخاب ها روبعید میدونم در ایران گیر بیان و شاید بشه از طریق سعید اقا گیرشون اورد ، ولی یکی شونو فروشگاه لیون هم داره .

اینو هم بگم که معیار من برای انتخاب MP3 PLAYER و یا هر قطعه دیگری ، تقریبا بدین شرح :

زیبایی و جذابیت / تک و اس بودن / اسپرت بودن / رنگبندی های مورد علاقه منو داشتن / ضد ضربه بودن / واترپروف بودن و ....

یکی از MP3 PLAYER های انتخاب شده من بنام Speedo® Aquabeat Waterproof MP3 Player 1GB هستش . مسلما همگی میدونید که برند SPEEDO ، عرضه کننده محصولات مرتبط با شنا هستش ( همچون عینک شنا و ... ) این برند فقط یک نوع MP3 PLAYER عرضه کرده که میشه حدس زد این MP3 PLAYER به منظور استفاده در حین شنا بوده و قطعا واترپروف هستش . البته اینکه واترپروفه ، دلیل نمیشه نتوان در محیطی غیر اب و استخر ازش استفاده کرد . به هر حال سبک و طراحی این MP3 PLAYER اسپرت هستش .

اضافه کنم برند SPEEDO از این طرح و تیپ ، دو نوع و دو مدل MP3 PLAYER عرضه کرده ! نوع اول بنام : Speedo Aquabeat در رنگ های سبز ( یا زرد ) فسفری / صورتی فسفری و مشکی هستند ( البته من در نت رنگهای ابی و بنفشش رو هم دیدم ولی در سایت رسمی SPEEDO همین 3 رنگ رو معرفی کرده ) این مدل ( Speedo Aquabeat ) فقط در حجم یک گیگ عرضه شده . قیمت : حدود 60 تا 70 $

مدل دوم بنام Speedo® Aquabeat LZR هستش و فقط در یک رنگ عرضه شده ( خاکستری / مشکی ) تنها تفاوت این مدل با مدل دیگه ، در رنگ و حجم مموری اونه ! مدل Speedo® Aquabeat LZR فقط در حجم 2 گیگ عرضه شده و در ضمن نسبت به مدل دیگه ، جدیدتر بوده و مسلما قیمتشم بالاتره . حدود 70 تا 80 $

شما میتونید در تصاویر زیر ، هر دو مدل ذکر شده و رنگبندی اونارو مشاهده کنید . نا گفته نمونه MP3 PLAYER مورد نظر و منتخب من مدل Speedo Aquabeat و با رنگبندی سبز فسفری هستش .

همونطور که در برخی از تصاویر زیر میبینید ، گوشی های ( هدفون های ) مدل یک گیگ یا همون Speedo Aquabeat ، انگار دو مدل هستند . در یک مدل تمامی بدنه گوشی های این دستگاه ، مشکیه ولی در مدل دیگه ، در قسمتی از حاشیه گوشی ، از رنگ خود دستگاه استفاده شده ! مثلا اگه خود دستگاه سبزه ، حاشیه گوشی های اونم سبز رنگه ! البته من هیچ جا و هیچ توضیحی برای این تفاوت پیدا نکردم ولی شخصا مدلی که گوشی هاش دارای حاشیه رنگی هستند رو میپسندم .

در حقیقت من از گوشی های این MP3 PLAYER راضی نیستم ( از نظر ظاهری ) و هدفون های دیگه ای رو براش در نظر گرفتم که بزودی اونارو هم معرفی خواهم کرد .

در یکی از تصاویر زیر ، تمامی متعلقات داخل باکس این دستگاه رو مشاهده خواهید کرد . البته این MP3 PLAYER دارای لوازم جانبی دیگه ای هم هستش که بصورت اپشن بوده و باید بصورت مجزا تهیه کرد ! از جمله کیف / شارژر فندکی ( برای ماشین ) / اداپتور ( برای شارز با برق شهری )

در ضمن این MP3 PLAYER رو میتونید به بازوتون وصل کنید ( مدلی که من بیشتر از همه میپسندم ) یا به مچ دستتون یا به پشت سرتون و یا به عینک شناتون و برای خانوم هام به بند لباس شون و ...

تا جایی که من فهمیدم این MP3 PLAYER تنظیمات زیاد و خاصی نداره .

اینم تصاویری از مدل یک گیگ ، یعنی مدل : Speedo® Aquabeat / Waterproof MP3 Player / 1GB

c0c7ccd0d94f432187bb.jpg

b409aea53d1444b3b6ca.jpg

4e55ad67f59842fdaf85.jpg

eb04216c8fc54078bfa0.jpg

تصویر قطعات داخل باکس ( پک ) دستگاه

bd56a90ac8cb4933adf1.jpg

و تصاویری از مدل دو گیگ ، یعنی مدل : Speedo® Aquabeat LZR / Waterproof MP3 Player / 2GB

5b175612b75747628069.jpg

تصویری از انواع حالت های استفاده

7ecc43e0572e4057b1d8.jpg

تصویر قطعات و لوازم جانبی دستگاه

d89727802488475ea9ec.jpg

امیدوارم این مطلب مورد توجه تون واقع بشه ! بزودی موارد بعدی رو هم خدمت تون معرفی خواهم کرد . با تشکر !

.

post-2668-050334600 1283688788_thumb.jpg

post-2668-062088300 1283688797_thumb.jpg

post-2668-031449100 1283688816_thumb.jpg

post-2668-004512300 1283688822_thumb.jpg

post-2668-092821100 1283688832_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

دوستان عزیز با سلام

من بحث هاتون رو در مورد این مدل از mp3 player بررسی کردم نکات جالبی ارائه شده بود، در اینجا می خوام مطلبی رو به عرض شما دوستان برسونم و ازتون میخوام اگر تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه دارید دریغ نکنید. من حدود 2 سال هست که این player رو دارم و تا الان هم خیلی ازش راضی بودم. ولی اخیرا مشکلی براش پیش اومده و خیلی ناراحت هستم. همونطور که می دونید این player با usb شارژ میشه، یه روز که برای شارژ به usb تلویزیون وصلش کرده بودم پیغامی مبنی بر فرمت کردن اومد و من اشتباها گزینه تایید رو زدم و بلافاصله بعد از متوجه شدن امر، فرمت رو کنسل کردم که خیلی کار اشتباهی بود و به دلیل اینکه فرمت ناقص انجام شده هر وقت  player رو روشن می کنم صدای صوت متناوبی میده و چراغ opr اون هم به رنگهای مختلفی روشن خاموش میشه. وقتی به کامپیوتر هم متصل می کنم نمیتونه بشناستش چون تنها راه حل این مشکل فرمت کردن مجدد اون هست و من نمی دونم واقعا چه کاری انجام بدم تا بتونم فرمتش کنم. تنها چیزی که تونستم از سایت خود سونی پیدا کنم مطلب پایین هست که براتون گذاشتم که میشه با خود player اون رو فرمت کرد بدون اتصال به هیچ دستگاه دیگه ای! ولی من متوجه نمیشم که دقیقا باید چیکار کنم. ممنون میشم اگه کمکم کنید.

Unite the left and right parts to turn off the player-

Separate the left and right parts-

Press and hold the jog lever for about 15 seconds until the status lamp blinks quickly. Release the jog lever. The OPR lamp lights red-

Move the jog lever forward or backward within 30 seconds after the OPR lamp lights red-

The status lamp turns off. The OPR lamp lights alternately green and red each time you move the jog lever.

,finally 

press the jog lever while the OPR lamp lights green The OPR lamp blinks green quickly and formatting is executed When the OPR lamp turns off, formatting is complete If you press the jog lever while the OPR lamp lights red or if 30 seconds have passed formatting will be canceled

این هم لینک همین صفحه پشتیبانی player هست. متشکرم از همه دوستان عزیز. موفق و پیروز باشید. 

file:///C:/Users/NafisMah/Desktop/How%20to%20format%20the%20player%20%20%20%20FAQ%20%20%20Sony%20Asia%20Pacific.htm

ویرایش شده توسط نفیس
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان عزیز با سلام

من بحث هاتون رو در مورد این مدل از mp3 player بررسی کردم نکات جالبی ارائه شده بود، در اینجا می خوام مطلبی رو به عرض شما دوستان برسونم و ازتون میخوام اگر تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه دارید دریغ نکنید. من حدود 2 سال هست که این player رو دارم و تا الان هم خیلی ازش راضی بودم. ولی اخیرا مشکلی براش پیش اومده و خیلی ناراحت هستم. همونطور که می دونید این player با usb شارژ میشه، یه روز که برای شارژ به usb تلویزیون وصلش کرده بودم پیغامی مبنی بر فرمت کردن اومد و من اشتباها گزینه تایید رو زدم و بلافاصله بعد از متوجه شدن امر، فرمت رو کنسل کردم که خیلی کار اشتباهی بود و به دلیل اینکه فرمت ناقص انجام شده هر وقت  player رو روشن می کنم صدای صوت متناوبی میده و چراغ opr اون هم به رنگهای مختلفی روشن خاموش میشه. وقتی به کامپیوتر هم متصل می کنم نمیتونه بشناستش چون تنها راه حل این مشکل فرمت کردن مجدد اون هست و من نمی دونم واقعا چه کاری انجام بدم تا بتونم فرمتش کنم. تنها چیزی که تونستم از سایت خود سونی پیدا کنم مطلب پایین هست که براتون گذاشتم که میشه با خود player اون رو فرمت کرد بدون اتصال به هیچ دستگاه دیگه ای! ولی من متوجه نمیشم که دقیقا باید چیکار کنم. ممنون میشم اگه کمکم کنید.

Unite the left and right parts to turn off the player-

Separate the left and right parts-

Press and hold the jog lever for about 15 seconds until the status lamp blinks quickly. Release the jog lever. The OPR lamp lights red-

Move the jog lever forward or backward within 30 seconds after the OPR lamp lights red-

The status lamp turns off. The OPR lamp lights alternately green and red each time you move the jog lever.

,finally 

press the jog lever while the OPR lamp lights green The OPR lamp blinks green quickly and formatting is executed When the OPR lamp turns off, formatting is complete If you press the jog lever while the OPR lamp lights red or if 30 seconds have passed formatting will be canceled

این هم لینک همین صفحه پشتیبانی player هست. متشکرم از همه دوستان عزیز. موفق و پیروز باشید. 

file:///C:/Users/NafisMah/Desktop/How%20to%20format%20the%20player%20%20%20%20FAQ%20%20%20Sony%20Asia%20Pacific.htm

درود

مدل دقیق دستگاه چیه؟

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

ام پی تری خوب اورجینال که افت نده و بیس و تریبل خوبی هم داشته باشه چی هست ؟؟؟ هدفون چی خوبه براش ؟؟؟

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...