رفتن به مطلب

عملکرد بسیار کند در Windows 10

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

بالاخره امروز ویندوز 10 بیلد 10240 که اولین بیلد کامل این ویندوز هست رو نصب کردم .

همه درایور هارو نصب کردم ، windows defender رو غیرفعال کردم ، windows update رو هم غیر فعال کردم

اما عملکرد ویندوز فوق العاده کنده ! هنگام عبور و مرور توی فایل ها به شدت کندی احساس میشه

ویندوز اصلا نرم نیست ! فریم افکت ها 10 15 فریم در ثانیه به نظر میرسه !

توی هر انیمیشن این کندی به وضوح دیده میشه و شدیدا داره منو اذیت میکنه

شخصا فکر میکنم مشکل با سازگاری ویندوز با گرافیک باشه که این مورد هم پیش اومده :

32092143926989211952_hell.png

1685143927212518531_PhotoShare.png

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز لطفا مشخات کامل سیستم را میگی

به نظر من یکی از سخت افزارها باعث کند شدن سیستمت شده

در کل ویندوز 10 با تبلیقاتی که در موردش انجام دادن همخوانی نداره ولی توی سرعت از 8.1 بالاتر هست که جای تعجب هم نداره وقتی پیشرفته تر از همه نسخهای قبلی هست

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز لطفا مشخات کامل سیستم را میگی

به نظر من یکی از سخت افزارها باعث کند شدن سیستمت شده

در کل ویندوز 10 با تبلیقاتی که در موردش انجام دادن همخوانی نداره ولی توی سرعت از 8.1 بالاتر هست که جای تعجب هم نداره وقتی پیشرفته تر از همه نسخهای قبلی هست

Core i5 haswell

8GB ram 1600mhz

r5 m230

لینک به دیدگاه

هارد سیستم چی هست و پاور چند وات و از چه برندی ؟ رم سیستم Dual channel هست یا Single ؟

البته بیشتر اینجور مشکلات مربوط به هارد سیستم هست و مقداری هم مربوط به رم و پاور

لینک به دیدگاه

من سرعت بوتم تو ویندوز 7 12 ثانیه بود ، الان رو 10 شده نزدیک 40 ثانیه ...

لینک به دیدگاه

هارد سیستم چی هست و پاور چند وات و از چه برندی ؟ رم سیستم Dual channel هست یا Single ؟

البته بیشتر اینجور مشکلات مربوط به هارد سیستم هست و مقداری هم مربوط به رم و پاور

دوست من ، پلتفرم بنده لبتاب هست و SSD هم داره ، مشکل از سخت افزار نیست سیستم من روی ویندوز 8 توی کمتر از 5 ثانیه بوت میشد

رم هم dual هست

من سرعت بوتم تو ویندوز 7 12 ثانیه بود ، الان رو 10 شده نزدیک 40 ثانیه ...

دقیقا درست میگید ، بوت روی ویندوز 7 برای من حدود 15 ثانیه بود ، روی ویندوز 8 به 5 ثانیه رسید و واقعا از وین 8 راضی بودم

اما حالا با ویندوز 10 به 40 50 ثانیه رسیده

لینک به دیدگاه

مخصات سیستم شما چیزی نیست که ایرادی داشته باشه پس این سیستم عامل مشکل سازگاری با قطعات را داره یا اینکه نرم افزاری دارید که مشکل سازگاری با سیستم را داره و هنگام Boot و ورود به فضای کار ویندوز باید Load بشه تو قسمت Srart up مشخص هست

که این عمل باغث تاخیر داشتن در هنگام Load شدن میشه

من خودم این مشکل نرم افزاری را داشتم و مشکل مربوط به نرم افزار Logitech هست که نمیشه حظفش کرد

لینک به دیدگاه

مخصات سیستم شما چیزی نیست که ایرادی داشته باشه پس این سیستم عامل مشکل سازگاری با قطعات را داره یا اینکه نرم افزاری دارید که مشکل سازگاری با سیستم را داره و هنگام Boot و ورود به فضای کار ویندوز باید Load بشه تو قسمت Srart up مشخص هست

که این عمل باغث تاخیر داشتن در هنگام Load شدن میشه

من خودم این مشکل نرم افزاری را داشتم و مشکل مربوط به نرم افزار Logitech هست که نمیشه حظفش کرد

دوست من بنده ویندوز رو الان نصب کردم و هیچ برنامه ای نصب نکردم و Startup و Services چیزی غیر از سرویس های خود ویندوز رو فراخوانی نمیکنن

1685143927212518531_PhotoShare.png

لینک به دیدگاه

به نظر من اگر Windows 10 مجهز به DX12 نباشه حرفی برای گفتن نداره حداقل برای من کاراییش کمتر از 8.1 هست

اگر اون را هم به DX12 مجهز کنن من از 10 استفاده نمیکنم

لینک به دیدگاه

سرعت Load برای سیستم من بالا رفته SSD هم ندارم ولی 20 ثانیه بیشتر طول نمیکشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سیستم شما مشکل درایور داره، احتمالاً درایور نا سازگار نصب کردین یا اصاً نصب نیست تو ارور هم واضح خودش گفته،ظاهراً AMD هنوز برای نوت بوک درایور ارائه نکرده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درایور سازگار با ویندوزتون نصب کنید

درایور گرافیکتون سازگار نیست و کندی احتمالا دلیلش همینه

لینک به دیدگاه

درايور مخصوص ويندوز ١٠ كارتتون رو از سايت amd بگيرين درست ميشه

همچنين درايور اينتل هم نصب كنين

لینک به دیدگاه

با توجه به عکسی ک گذاشتین همانطور ک دوستان گفتن درایو مناسب که با سیستم عامل همخوانی داشته باشه نصب نیست ... اگه درایو هم نصب کردین باز ایراد داشت میتونین کلا یه ویندوز ۱۰ دیگه رو کلا از ی سایت دیگه دانلود کنین و رو اون امتحان کنین

لینک به دیدگاه

جالبه همچین میگن سرعت بوت من 10ثانیه بوده 15 ثانیه بوده حتی اونایی که SSDدارن سرعت بوتشون بیش از 15ثانیه هست سرعت بوت شما چطور با هارد اینترنال 10ثانیه شده؟!!

لینک به دیدگاه

سرعت بوت به خیلی چیزها بستگی داره و اگر همه چیز خوب باشه از جمله سخت افزارها و نرم افزارها سرعت بوت بین 5 تا 7 ثانیه بیشتر نمیشه

سیستمی که شما میگید 15 ثانیه بیشتر طول میکشه مشخصاتش چیه ؟

سیستمی مثل سیستم من با حجم نرم افزارهایی که دارم اگر طی 30 ثانیه Load بشه خیلی خوب هست

لینک به دیدگاه

من ويندوز 10 رو زماني که نصب کردم اون اوايل سرعت بوتش کم بود و دير ميومد بالا. بعد که ويندوز اپديت رو غير فعال کردم و يه چند بارى pc خاموش روشن کردم نميفهمم چجورى مياد بالا :D از 7 هم خيلي زود تر مياد. فکر کنم طول کشيدنش به خاطر نصب فايل هاى اپديت شده باشه. يه چند بار خاموش روشن کن ببين بالا نميره؟

لینک به دیدگاه

سرعت بوت به خیلی چیزها بستگی داره و اگر همه چیز خوب باشه از جمله سخت افزارها و نرم افزارها سرعت بوت بین 5 تا 7 ثانیه بیشتر نمیشه

سیستمی که شما میگید 15 ثانیه بیشتر طول میکشه مشخصاتش چیه ؟

سیستمی مثل سیستم من با حجم نرم افزارهایی که دارم اگر طی 30 ثانیه Load بشه خیلی خوب هست

H87-I5 4440- 2X4 8GB- GTX 760 - Seagate barracuda 1tb 7200 64mb-win 7 x64

سرعت بوت بین 25تا 30ثانیه

تو استارتاپ هم نرم افزارای XWidget-NOD32-ASUS AI Suite 3-IDM-BWMETER-GeForce Experience-Zemana.AntiLogger اینا بالا میاد

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

اگر شما انتی ویروس و انتی لوگر را غیر فعال کنی سرعتش بالاتر میره ASUS AI Suie هم به کارت نمیاد و IDM هم سرعت بوت شدن را پایین میاره

چیزهایی که مهم نیستن غیر فعال کن من روی سیستم خودم از انتی ویروس Microsoft استفاده میکنم چون سرعت سیستم را پایین نمیاره و کار خودش را هم خوب انجام میده

ولی این را هم بگم سرعت بوت سیستم شما با نرم افزارهایی که گفتی اگر SSD هم نداری عالی هست

لینک به دیدگاه

دوستان سرعت بوت ویندوز 10 خوبه ، نسبت به 7 خوبه

اما نسبت به 8 باور کنید خوب نیست .

8 کلا یه ویندوز فراتر از انتظار بود

وقتی ویندوز 8 عرضه شد ، من واقعا باهاش حال کردم ، دقیقا چیزی بود که میخاستم ، ویندوزی با امکانات ویندوز 7 منتها بسیار سبک و سریع

این ویندوزو بالافاصله به صد نفر پیشنهاد کردم اما فوقش شاید ده نفر از اونا خوششون اومد و بقیه برگشتن به 7 ، ویندوز خاصیه هرکسی خوشش نمیاد و ایراد های الکی میگیره !

البته منظور من ویندوز 8.0 هست که واقعا بهترین ویندوزی بوده که تاحالا دیدم

ویندوز 8 بنده ، به صورت خام فقط 360 مگابایت فایل رانینگ داره در صورتی که ویندوز 10 بنده حدود 1.5 گیگابایت فایل رانینگ داره !!

یعنی بیش از 4 برابر !

نمیدونم چطور میخواین این مورد رو توجیه کنید

لینک به دیدگاه

نميدونم چرا از 8 خوشم نمياد :D

با وين ده هم حال کردم سرعت بوتشم نصبت به 7 بيشتره. نصبت به 8 نميدونم.

کلا از موقعي که پنجره ابي مياد تا بياد تو محيط دکستاپ 2-3 ثانيه بيشتر طول نميکشه. البته با ssd

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل کندی ویندوزم با نصب درایور حل شده

چیزی که تو کتم نمیره رانینگ ویندوز هست که دقیقا 1.560 گیگابایت فایل رانینگ داره

درصورتی که هیچ چیز خاصی توی task manager دیده نمیشه

گمونم باید برگردم به 8

win10-b1.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...