رفتن به مطلب

فروش چند قطعه با قیمت پایه 235 هزار تومن

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان گل.من چند تا قطعه دارم و می خوام با قیمت 235 هزار تومان بفروشمشون.فقط لطفا زیر قیمت پایه قیمت ندید که تا همین جاش هم کلی ضرره.

M.B:ASUS M2N-X

VGA:GIGA GEFORCE 9400 GT 1GIG(MADE IN TAIWAN

CPU:AMD ATHLON 64X2 5000

RAM:TRANSCEND 2GIG DDR2 B800

HARD:SAMSUNG 320GIG\16M

این سیستم بجز هارد حدود 1سال و پنج ماه پیش خریداری شده و هارد حدود پنج ماه که خریداری شده.

کارت گرافیک حدود شش ماه دیگه گارانتی آواژنگ داره و ساخت تایوان هست.سی پی یو حدود شش ماه دیگه گارانتی ماتریکس داره.هارد هم حدود دو سال دیگه گارانتی سام سرویس داره.

اما گارانتی مین حدود پنج ماه که تموم شده و رم هم که فکر نکنم گارانتی داشته باشه.

(در ضمن هزینه پست هم پای خودم)

خیلی چاکریم

لینک به دیدگاه

سلام

جدا نمیفروشید ؟

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

سلام

جدا نمیفروشید ؟

شرمنده دوست عزیز ، می ترسم یکیش رو جدا بفروشم ، دیگه برای بقیه اش مشتری پیدا نکنم.

شما می تونی کلش رو بخری ، اونی که می خوای رو برداری و بقیه رو با قیمتی بالاتر بفروشی ، اینجوری هم خودت سود می کنی هم خیال ما راحته(هم فال هم تماشا)

لینک به دیدگاه

شرمنده فقط کارت به کارم میومد .. انشاا.. هر جه سریعتر قطعاتتون رو بفروشید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این قطعات نهایتش 170 فروش میره که من حاظرم این قیمت یکجا بخرم.

اگه مشتری بالاتر داشتی رد کن بره قیمتها داره پایین میاد و مادربوردشما زیاد........نیست.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این قطعات نهایتش 170 فروش میره که من حاظرم این قیمت یکجا بخرم.

اگه مشتری بالاتر داشتی رد کن بره قیمتها داره پایین میاد و مادربوردشما زیاد........نیست.

با تشکر از جوابت.

درسته پول لازم هستم ، ولی قرار نیست مفت بفروشم ، شما هم لطف کن کیلویی قیمت نزن.من قیمت آپدیت رو در آوردم بعد 70% رو حساب کردم و بعد دادم خدمت شما،حد اقل یه تحقیق 5 دقیقه ای می کردی بعد این صحبت ها رو می کردی.

چون پول لازم هستم کمتر هم می دم ؛ ولی نه دیگه 60 تومن زیر قیمت.

MER30

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با تشکر از جوابت.

درسته پول لازم هستم ، ولی قرار نیست مفت بفروشم ، شما هم لطف کن کیلویی قیمت نزن.من قیمت آپدیت رو در آوردم بعد 70% رو حساب کردم و بعد دادم خدمت شما،حد اقل یه تحقیق 5 دقیقه ای می کردی بعد این صحبت ها رو می کردی.

چون پول لازم هستم کمتر هم می دم ؛ ولی نه دیگه 60 تومن زیر قیمت.

MER30

هنوز موجوده؟

لینک به دیدگاه

دوستان لطف کنن وقتی که قطعات رو اینجا یا فورومهای فروختن حداقل اینجا اعلام کنن تا بقیه عزیزان معطل نشن.

حالا بالاخره هنوز موجوده یا فروخته شد ؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...