رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید 16 گیگ رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان برای گیم میخوام رممو عوض کنم ولی بینه دوتا رم موندم یکیش قشنگه اونیکی تایمینگ پایین تر داره میخوام بدونم این اختلاف تایمینگ اصلا فهمیده میشه تو گیم ویا این برند میتونه از برند محبوب gskil بهتر باشه؟

Gskill Trident X 16GB 8GBX2 2400Mhz CL10

یا

Avexir Core Series 16GB 2X8GB 2400 CL11

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

تاثیر و تفاوتش در گیمینگ به هیچ عنوان ملموس نیست اونهم در این میزان اختلاف کم. بنده اگر بودم trident x رو ترجیح میدادم  در بسیاری از موارد البته همونطور که اطلاع دارین avexir هم برند مناسبیست .درهرحال  درصورتی که زیبایی رو مدنظر دارین باید بنا به رنگ بندی مینبورد و سایر قطعات تصمیم بگیرین.نیاید درون کیس رنگ های متفاوت دیده بشه یا حداقل در تناسب باشند.

موفق باشین 

لینک به دیدگاه

این اوکسایر کجایی هست؟

منم نظرم با gskil هست ولی نورپردازیه اون فکر میکنم تو کیس قشنگ بشه ولی با این وجود دودل هستم هنوز که ارزشش رو داره یا نه و اینکه تو کیس گنده من اصلا دیده میشه

لینک به دیدگاه

اگه اشتباه نکنم در بعضی از موارد avexir نقش oem برای بعضی از محصولات ocz رو داشت.taiwan هست.

لینک به دیدگاه

درمورد نور پردازی وزیبایی فن gskill turbulence iii تهیه بفرمایین .هرچند تقریبا هزینه ی اضافیست اما چهره ی جذابی به درون کیس میده, در عین حال موجب شلوغی میشه که از دید شخصی جالب نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من خودم 4 تا  trident x 4G 2400 دارم خیلی راضیم. طبق اطلاعاتی که دارم یکی از رکورد دارترین رم ها تو دنیا همین رم هست. خوشگل هم هستن  ^_^

2ماه پیش از لیون خریدم قیمت جفتش 355 تومن بود :(  الان قیمتش اومده پایین. بنظر من همینو بخری بخصوص اگه اهل اور باشی.

موفق باشی. . .

لینک به دیدگاه

TridentX بخر دوست من. از نزدیک ببینیش بیشتر ازش خوشت میاد. رم خیلی خوبی هم هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...