رفتن به مطلب

راهنمایی برای تنظیم گرافیک آنبورد cpu 4690k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

قبلا cpu ضعیفتر استفاده میکردم گرافیک روش اینتل 3000 بود که داخله تنظیمات بایوس گرافیکش را میذاشتم 1024 خیلی عالی pes بازی میکردم . ولی از زمانی cpu ارتقاع دادم و گرافیک اینتل 4600 هست باید قویتر باشه ولی میرم داخله بایوس مادربود از 64 تا 512 فقط داره میشه انتخاب کرد ؟ چرا این شکلی هست ؟ یا من جایی باید تنظیمی را تغییر بدم تا 1024 هم هم اضافه بشه ؟

4690k یا مشابه اینو نداره با گرافیک خودش تست کرده باشه ؟

لینک به دیدگاه

برای بنده هم همینطور هست اگه میشه یه شات از gpuz قرار بدید دوستان بهتر متوجه میشن.....همه چیز به طرز عجیبی پایین هست!!!

شما سیستم کاملتونو میشه بگید؟

لینک به دیدگاه

بفرما اینم عکس ؟ مشخصات سیستمت شما چیه ؟

post-21039-0-28159700-1439410717_thumb.jpg

ویرایش شده توسط oscam.a
لینک به دیدگاه

به نظر من از رمها باید باشه من دو عدد رم 2 گیگ و یک عدد رم 4 روی سیستم دارم...فکر کنم تایمینگ رمها با هم نمیخونه !! :-? ....4690   h87

شما رمهات به چه صورتی هست

لینک به دیدگاه

به نظر من از رمها باید باشه من دو عدد رم 2 گیگ و یک عدد رم 4 روی سیستم دارم...فکر کنم تایمینگ رمها با هم نمیخونه !! :-? ....4690   h87

شما رمهات به چه صورتی هست

من 8 گیگ 2400 ایکس تریدنت

فکر کنم تنظیم بایوس باید تغییر کنه نمیدونم ؟ چه ارتباطی به رم داره ؟ راهنمایی میکنید

ویرایش شده توسط oscam.a
لینک به دیدگاه

من 8 گیگ 2400 ایکس تریدنت

فکر کنم تنظیم بایوس باید تغییر کنه نمیدونم ؟ چه ارتباطی به رم داره ؟ راهنمایی میکنید

رمتون تک هست یا 2تایی؟  من هم همین مشکل رو دارم وچون رمها یکم نامیزون بودم احتمال دادم از رمها باشه..باید نظر دوستان رو ببینیم چیه.

لینک به دیدگاه

رمتون تک هست یا 2تایی؟  من هم همین مشکل رو دارم وچون رمها یکم نامیزون بودم احتمال دادم از رمها باشه..باید نظر دوستان رو ببینیم چیه.

XPG V2 8GB DDR3 2400MHz CL11 Dual Channel

بقیه هم ببینم نظرشون چیه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...