رفتن به مطلب

فروش کیس اکبند GREEN X3+ VIPER قیمت پایه 220

amin1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

قیمت پایه 220 و فوری 240 و هزینه ارسال با خریدار

حضوری در تهران تحویل میگردد

از شهرستان نیز وجه واریز گردد و ارسال میگردد. خرید از طریق واسطه لیون نیز مقدور می باشد. تعویض فقط با X7 هم دارم.

09122059085

post-20074-0-69078400-1439474714_thumb.png

post-20074-0-54347100-1439475886_thumb.jpg

ویرایش شده توسط amin1
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قیمت نو و اکبند این کیس 215 الی 225 هست شما چه طوری حساب کردید 240؟؟؟؟!!!!!

لینک به دیدگاه

این نو و آکبنده اگه نهران باشید براتون میارم ولی اگه شهرستان باشید با اتوبوس میفرستم ترمینال شهرتون اونجا خودتون تحویل بگیرید و با راننده حساب کنید

ویرایش شده توسط amin1
لینک به دیدگاه

دوست عزیز قیمت نو و اکبند این کیس 215 الی 225 هست شما چه طوری حساب کردید 240؟؟؟؟!!!!!

این نو و آکبنده که 220 پای خودم افتاده. فکر نکنم اون قیمت پیدا بشه. من در تهران خودم ارسال میکنم که اگه اینکارو کنم 240 و اگه نکنم شما بیا اینجا همون 220 هم قبوله.

ویرایش شده توسط amin1
لینک به دیدگاه

سلام دمت گرم با طریقه ارسالت . اگه تعویض داشتید . من کیس پرفکت زنون دارم تمیز بدون خط و خششش .

لینک به دیدگاه

درود دوست من.

جنس خودتونه و قیمت گذاری هم با خودتون ولی وقتی کسی میتونه از شهر خودش 215 بخره چرا بیاد از یک نیو یوزر 220 + پول پست بخره ؟

لینک به دیدگاه

این نو و آکبنده که 220 پای خودم افتاده. فکر نکنم اون قیمت پیدا بشه. من در تهران خودم ارسال میکنم که اگه اینکارو کنم 240 و اگه نکنم شما بیا اینجا همون 220 هم قبوله.

عزیز اگه 220 میخوای لینک بدم خدمتتون خرید کنید.

لینک به دیدگاه

عزیز اگه 220 میخوای لینک بدم خدمتتون خرید کنید.

نه من یکی دارم میخوام همینو بفروشم اگه لینکی هست بذارین دوستانی که به نفعشونه از اون لینک بخرن و دوستانی که ما رو قابل دونستن از ما بخرن. ممنون

لینک به دیدگاه

حالا اگه یه کاربر با سابقه کالایی رو برای فروش گذاشته بود بازم چندین نفر جمع میشدند هی در تاپیک ش بگن قیمتت اینجوری هست اونجوری هست؟ خیر همچین کاری نمیکردید!

درست نیست اگه ایشون به قول یکی از دوستان نیو یوزر هم باشه تاپیک ش رو پر کنید از بحث سر قیمت و اذیت کردنشون که خلاف قوانین فروم هم هست!!!

اگر سر قیمت بحث دارید میتونید در پیغام خصوصی باهاشون بحث کنید نه اینکه تاپیک شون رو بهم بریزید.

ایشون اختیار مال خودش رو داره هر قیمتی بذاره.

دوستانی که ایشون رو به سخره گرفتند یا تاپیک شون رو بهم ریختند طبق بند 8 و 12 قوانین خرید و فروش تخلف کرده اند و استارتر تاپیک میتونه اونها رو گزارش کنه.

به امید روزی که چه در دنیای مجازی چه واقعی به قوانین احترام بگذاریم.

ویرایش شده توسط KoenigTiger
لینک به دیدگاه

حالا اگه یه کاربر با سابقه کالایی رو برای فروش گذاشته بود بازم چندین نفر جمع میشدند هی در تاپیک ش بگن قیمتت اینجوری هست اونجوری هست؟ خیر همچین کاری نمیکردید!

درست نیست اگه ایشون به قول یکی از دوستان نیو یوزر هم باشه تاپیک ش رو پر کنید از بحث سر قیمت و اذیت کردنشون که خلاف قوانین فروم هم هست!!!

اگر سر قیمت بحث دارید میتونید در پیغام خصوصی باهاشون بحث کنید نه اینکه تاپیک شون رو بهم بریزید.

ایشون اختیار مال خودش رو داره هر قیمتی بذاره.

دوستانی که ایشون رو به سخره گرفتند یا تاپیک شون رو بهم ریختند طبق بند 8 و 12 قوانین خرید و فروش تخلف کرده اند و استارتر تاپیک میتونه اونها رو گزارش کنه.

به امید روزی که چه در دنیای مجازی چه واقعی به قوانین احترام بگذاریم.

حرف شما کاملا درسته  @};-

اما هدف دوستان خراب کردن تایپک ایشون نیست ماشالا این روزها همه عاقل هستن نیاز به گفتن دوستان نیست !

بیشتر هدف دوستان این بود که خریداریی برای کیس ایشون در انجمن پیدا بشه بلاخره یک دلیل باید باشه تا کسی کیس ایشون بخره 

وگرنه از فروشگاه های معتبر راحت تر هست خرید و نیاز به واسطه و این حرفا نیست !

این روزها کسی لنگ 10 تومن تا 15 تومن نیست !

امیدوارم کیس ایشون فروش بره هرچه زود تر

موفق باشید

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

دوست عزیز سلام قیمت اخرتونو بگید ..... الان صفرش 210 تمن هستش

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

بازار که هیچ ....سایت takmax قیمت توش هست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...