رفتن به مطلب

مشاوره درمورد اورکلاک گرافیک لپ تاپ

Mohammad22
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه لپ تاپ asus k551LN دارم با این مشخصات ( ram : 8GB - CPU : core i7 4500u 3Ghz - VGA : 840m 4GB or GT 840m 4GB i don't know - os : windows10 pro 64bit ) کارت گرافیکمو با نرم افزار nvidia Inspector اورکلاک کردم core clock اش با بوست روی 1124 بود که با اورکلاک شد 1200 ( 76 مگاهرتز اضافه کردم البته تا 135 میرفت ) مموری کلاکش هم 850 بود که بعد از اورکلاک شد 1025 ( 175 مگاهرتز اضافه کردم که میشد 825 تا اضافه کرد) دماش هم رو 70 درجه سانتی گراد تنظیم کردم و با نرم افزار msi kombustor حدود 10 دقیقه تستش کردم کاملا stable بود فقط بعضی وقتا اون خط سبزه یه خورده بالا پایین میشد ( خیلی کم ) بعد با نرم افزار unigine valley تست کردم که امتیاز 1300 بهم داد و فریم خیلی خوبی هم داشت نسبت به قبلش و دمای سی پی یوم هم کاملا معمولی بود ( 70 بود دمای کارت گرافیک هم 70 فقط سرعت فن لپ تاپم یه خورده زیاد تر شده بود و البته کول پد هم دارم و حتی دو تا فن اضافه هم گذاشتم کنار لپ تاپ تا خنک تر بشه ) سوالم اینه : بعضی وقتا که core clock را روی 90 میذاشتم و مموری کلاک هم روی 200 وقتی که نرم افزار msi kombustor را باز میکردم بعد از حدود 5 ثانیه یه دفه لپ تاپ هنگ میکرد ( هیچ برنامه ای بجز nvidia Inspector و msi kombustor باز نبود ) و هیچ کاری نمیشد انجام داد بعد از چند ثانیه صفحه یه بار مشکی میشد و سریع دوباره به حالت اول برمیگشت و مینوشت که درایور انویدیا از کار افتاد و دوباره ریکاوری شد - بعضی وقتا هم blue screen میومد و مینوشت که کامپیوتر تا چند لحظه دیگه ریستارت میشه پایینشم مینوشت watch dog violation نمیدونم این چیه واقعا - چرا این اتفاق می افته ؟ یعنی زیاد اورکلاک کردم ؟ تو یوتیوب دیده بودم که همین کارت گرافیک را مموریشو تا 215 برده بودن و کور کلاکشم تا 135 برده بودن - اگه میشه بگید که بهترین تنظیمات واسه اورکلاکش چیه و استبیلیتیش با چه تنظیماتی بهتره ؟ خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

آخه من اصلا نمیتونم به کارت گرافیک آسیب برسونم خودم هم اولش خیلی میترسیدم ولی بعدش فهمیدم که انویدیا یه تکنولوژی داره به نام gpu boost که اجازه نمیده بیش از حد اورکلاک کنی و وقتی دمای کارت گرافیک از یه حدی بالاتر بره خودش کامپیوتر رو خاموش میکنه و تنظیمات رو ریست میکنه - بعدشم خیلی ها همین کارت گرافیک را اورکلاک کردن و مشکلی هم نداشتن - فن لپ تاپم هم خیلی قویه ( یعنی اکثر لپ تاپ ها فن هاشون قویه ) و اینکه من نمیتونم ولتاژ و سرعت فن را دست کاری کنم اونارو بسته فقط میتونم کور کلاک و مموری کلاک را افزایش بدم پس بنابراین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ( یه جا خوندم 85 درصد لپ تاپ ها اجازه نمیدن که کاربر با اورکلاک بهشون آسیب بزنه و قبل از آسیب دیدن خاموش میشن لپ تاپ منم سال 2014 اومده گرافیکم هم همینطور و cpu سال 2013 دیگه تکنولوژی که تو ساختش به کار بردن انقدر پیشرفته هست که اجازه نده با اورکلاک داغون بشه ) . بازم ممنون - دوستان کسی جوابی نداره واسه سوالام؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز برای اینکه بتونید در کلاک بالاتر استیبل کنید باید به کارتتون ولتاژ بدید که اینکار باعث ایجاد گرمای زیادی میشه که فکر نمیکنم فن لپتاپ قادر به خنک کنندگی باشه و همینطور در صورت عدم آشنایی تا حدی برای دستگاهتون خطرناکه

پس پیشنهاد میکنم تا همین مرحله رضایت بدین و جلوتر نرید چون ۱۰۰ درصد امکان اسیب رسوندن به دستگاهتون وجود داره

در ضمن تا اون مقدار که اور کردین و کمی ارتیفکت ( بصورت خط یا نقطه ) مشاهده کردین بهتره یه مقدار کلاک رو پایین بیارید مثلا ۵تا ۵تا تا جاییکه دیگه اون مشکل رو نبینید

اون هنگ کردن و ارور درایور استاپ هم دقیقا بخاطر اور کردن بیشتر از توان کارتتون هست و دلیل دیگه ای نداره

تکنولوژی gpu boost هم اون چیزی نیست که شما فرمودین

بلکه بصورت خودکار تا جاییکه دمای کارت اجازه بده خودش کلاک رو بالا میبره

موفق باشید

Sent from my C6602 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...