رفتن به مطلب

شرکت Sony: لطفا به ویندوز 10 کوچ نکنید!

Recommended Posts

b40rhtzy01x0utanpwrt.jpg

با عرضه ی نسخه ای جدید از سیستم عامل ویندوز، این سیستم عامل نیازمند است تا شرکت ها سریع اقدام به عرضه درایورهای سازگار با این سیستم عامل کنند. همین موضوع باعث شده تا عرضه ی ویندوز 10 برای کامپیوترها و لب تاپ ها، مرحله به مرحله صورت گیرد. درحالی که بیشتر شرکت ها کارهای لازم را انجام داده اند، ولی شرکت Sony هنوز سنگی روی سنگ نگذاشته.

به همین دلیل است که لبتاپ های شرکت ژاپنی Vaio (که تا مدتی در اختیار شرکت Sony بود، ولی همین چند ماه پیش مستقل شد) هنوز نتوانسته اند به ویندوز 10 آپگرید شوند. دلیل این ناتوانی این است: شرکت Sony در حال حاضر قادر به عرضه درایورهای جدید و بهینه نیست. بدنر از همه اینجاست که باید تا مدتی نسبتا طولانی صبر کرد. کاربران لبتاپ های این شرکت با سیستم عامل ویندوز 8.1 باید تا ماه اکتبر صبر کنند. بدتر از کاربران ویندوز 8.1 ، کاربران ویندوز 8 هستند که باید تا ماه نوامبر شکیبا باشند. بدترین وضع را نیز کاربران لبتاپ ها با سیستم عامل ویندوز 7 دارند، چونکه هنوز تاریخ مشخصی برای آنها معلوم نکرده اند.

در حال، به چنین وضعیتی می گویند: "پشتیبانی بد از مشتری ها"

منبع: hitechreview

مترجم: مجتبی حیدرزاده

لینک به دیدگاه

با این حال باز هم می بینیم که این لپتاپ ها بخاطر برتری در "X" که من نفهمیدم چه چیزی هست دقیقا، 10 تا 20 درصد گرونتر از بقیه لپتاپها معامله میشن...

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من تجربه دارم میگم که win10 اصلا به درد لبتاپ نمیخوره چون باطری رو خیلی سریع تمام میکنه  لبتاپ برادرم با win 8.1 پنج ساعت کار میکرد با win 10 یک ساعت روشن باشه باطری تمام میشه آخرشم با همون win 8.1 داره کار میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با این حال باز هم می بینیم که این لپتاپ ها بخاطر برتری در "X" که من نفهمیدم چه چیزی هست دقیقا، 10 تا 20 درصد گرونتر از بقیه لپتاپها معامله میشن...

باید با لپ تاپ های سونی کار کنید تا برتریشون رو نسبت به باقی برندها ببینید

به معنای واقعی خر کار

کیفیت عالی صفحه نمایش

کی جرعت میکنه لپ تاپ رو تو تابستون اونم تو اهواز 3 روز روشن بزاره بره مسافرت

من کلی لپ تاپ از I3  تا I7  با برندهای مختلف رو تست کردم

هیچ کدوم تو صفحه نمایش به لپ تاپ CORE 2  من نرسیدن

نظم و یک پارچیگی تو برد همه قطعات به راحتی تو جای مناسب قرار گرفته بودن

در صورتی که من خیلی از لپ تاپهای دل اچ پی و سایر برندها رو دیدم که بعضی از قطعات رو بدجای قرار دادن

خلاصه سونی تو لپ تاپ یک چیز دیگست

ویرایش شده توسط WINNER
لینک به دیدگاه

من هم با این دوستمون موافقم تا کسی با لپ تاپ های سونی کار نکنه متوجه کیفیت بسیار بالا و متفاوتش با سایر برندها نمیشه

لینک به دیدگاه

لپتاپ از نظر من فقط ASUS  .

شرکتی  که یکپارچه نباشه و هر از دم گاهی بعضی از قسمت هاش از هم جدا بشه ارزش خریدن نداره.

این از لپتاپ هاش و اون هم از گوشی هاش که هر 3 ماه یک پرچمدار دقیقا هم شکل قبلی میده بیرون با ظاهر مشابه  و UI  مشابه . حالا میخواد Z3 باشه یا Z3  پلاس یا همون Z4

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لپتاپ از نظر من فقط ASUS .

شرکتی که یکپارچه نباشه و هر از دم گاهی بعضی از قسمت هاش از هم جدا بشه ارزش خریدن نداره.

این از لپتاپ هاش و اون هم از گوشی هاش که هر 3 ماه یک پرچمدار دقیقا هم شکل قبلی میده بیرون با ظاهر مشابه و UI مشابه . حالا میخواد Z3 باشه یا Z3 پلاس یا همون Z4

منظور منو از یکپارچه بد متوجه شدی

منظور اینه همه چیز سر جای خودش قرار گرفته واسه تعویض قطعات لازم نیست دوتا قطعه دیگه هم باز کنی

حالا یک اچ اپی گرفتم هارد رو قشنگ پیش سی پی یو گذاشتن

این باعث گرم شدن بیشتر لپ تاپ میشه

ایسوز هم خوبه ولی من چند مدل روش گرفتم بازم به پای سونی نرسید

البته از باقی برندها بهتره

لینک به دیدگاه

منظور منو از یکپارچه بد متوجه شدی

منظور اینه همه چیز سر جای خودش قرار گرفته واسه تعویض قطعات لازم نیست دوتا قطعه دیگه هم باز کنی

حالا یک اچ اپی گرفتم هارد رو قشنگ پیش سی پی یو گذاشتن

این باعث گرم شدن بیشتر لپ تاپ میشه

ایسوز هم خوبه ولی من چند مدل روش گرفتم بازم به پای سونی نرسید

البته از باقی برندها بهتره

منظور من از یکپارچه هم اصلا مربوط به قرار گرفتن قطعات کنار هم نبود بلکه به شرکت سونی بر میگرده .

مامولا شرکت های بزرگ وقتی قسمتی از کار رو ول میکنند و به چیز دیگه میچسبند این مشکل ها بوجود میاد .

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

عه خوب شد گفتی داشتم آپگرید میکردما :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...