رفتن به مطلب

ارتقا سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید به تمام کابران و متخصص های عزیز ، 

سیستم بنده دارای مشخصات زیر هست درخواست مشاوره برای ارتقا دارم علاوه بر گیمنگ ، خانواده برای کار های معماری ازش استفاده می کنند بودجه حدودا 5 میلیونی یا کمی بیشتر در نظر دارم

Intel® Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz

16 Gig Ram 

Mainboard Model P8H77-V LE

NVIDIA GeForce GTX 670

لینک به دیدگاه

سیستم شما نیاز به تغییر جدی نداره !

یک 970 یا 780Ti ( چون شنیدم 780Ti ارزون شده ) بخرید و یک ssd سامسونگ یا یه برند خوب دیگه .

در آینده ای نزدیک سری cpu های جدید اینتل به زودی با قیمت مناسب قابل خرید میشن ضمن این که گرافیک ها هم به طور کامل از دایرکس 12 پشتیبانی خواهند کرد !

این دو عامل موجب میشن که هم گرافیک ها هم cpu های فعلی یک کاهش قیمت خوب رو شاهد باشن هم انتخاب های بهتری برای خرید وجود داشته باشن .

البته شما میتونید یه 670 دیگه بگیرید و SLI کنید اما توصیه نمیشه !!!

گرافیک های سری r9 از شرکت AMD هم بسیار مناسب اند !

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

سلام

اگه تا ۲الی۳ ماه دیگه میتونین بدون سیستم سر کنین سیستم رو الان بفروشید تا قیمت زیاد افت نکرده و وقتی سوکت z170 در بازار زیاد شد و ثبات قیمت پیدا کرد اقدام به ارتقا سیستم بکنید.به نظرم ارزششو داره چند ماهی صبر کنید تا به ddr4 کوچ کنید اگه هم نمیتونید صبر کنید با فروش این سیستم یک سیستم سوکت x99 بگیرید .به نظرم العان ارتقا به سوکت z97 اصلا منطقی نیست با وجود معرفی سوکت z170 و بودن سوکت x99.

لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید به تمام کابران و متخصص های عزیز ، 

سیستم بنده دارای مشخصات زیر هست درخواست مشاوره برای ارتقا دارم علاوه بر گیمنگ ، خانواده برای کار های معماری ازش استفاده می کنند بودجه حدودا 5 میلیونی یا کمی بیشتر در نظر دارم

Intel® Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz

16 Gig Ram 

Mainboard Model P8H77-V LE

NVIDIA GeForce GTX 670

بنظر من فعلا بهترین کاری که میتونید انجام بدید خرید گرافیک و SSD هست.

مثلا:

Corsair Force LS 240GB با قیمت حدود 345

Zotac GTX 980 Ti AMP! Edition 6GB GDDR5 با قیمت حدود 2500

و با در نظر گرفتم اینکه فرمودید بودجه شما 5 میلیون یا بیشتر هست، با اینکار حدود 2850 خرج میشه و حدودا 2000~2500 باقی میمونه تا سری جدید پردازنده های اینتل وارد بازار بشه و کلا پلتفرم رو عوض کنید و برید سمت چیپ های Z170 و...

ولی حالا تعویض پردازنده و ... منطقی نیست!

البته دقت کنید که پاور سیستم کافی باشه!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...