رفتن به مطلب

نظرتون راجع به این کیس چیه؟ (رندرینگ)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود به همه دوستان.

من یک کیس معمولی واسه رندر دارم میبندم. میدونم که واسه رندر حداقل 7-8 تومن لازمه. ولی بودجم همین قدره.

اگر نظرتون رو در مورد قطعات مخصوصا خود کیس بگین ممنون میشم.

Intel core I7 4790k

CPU

MSI Z97 Gaming 5 LGA1150

MAIN BOARD

ZOTAC GTX 970 AMP Omega CORE Edition

VGA

Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz CL10 DDR3

RAM

WD Black 1TB

HDD

DeepCool GAMER STORM Maelstrom 120 AiO Liquid CPU Cooler

COOLER

GREEN GP750B-OC+ Overclocking Evo 80Plus Platinum PSU

POWER

RaidMax Case Seiran II Black

CASE

لینک به دیدگاه

دوستم... این کیس شما نظرمون که تامین میکنه... ولی 2 میلیون بالاتر از این کیسی که میخام ببندم قیمت داره :))

من در همین حدی که نوشتم در توانمه :)

سپاس از شما...

لینک به دیدگاه

سلام.

سیستم تقریبا مناسب هست ولی میتونید از یک چیز هایی کم کنید.

مثلا نیازی به مادر برد سری Z و سی پی یو K و رم 2400 ندارید.

میتونید مادربرد H97 و سی پی یو غیر K رم 1600 بگیرید،

در عوض جاش یک SSD بزارید که لازمه. @};-

لینک به دیدگاه

سلام.

سیستم تقریبا مناسب هست ولی میتونید از یک چیز هایی کم کنید.

مثلا نیازی به مادر برد سری Z و سی پی یو K و رم 2400 ندارید.

میتونید مادربرد H97 و سی پی یو غیر K رم 1600 بگیرید،

در عوض جاش یک SSD بزارید که لازمه. @};-

سپاس از شما @};-

مادربرد رو باهاتون موافقم. ولی  سی پی بو واسه اورکلاک تو رندر لازم نمیشه؟؟

نظرتون در مورد کیس چیه؟ اندازه اش مناسبه؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

سیستم تا حدودی مناسبه ولی بهتره اسم برنامه هایی که باهاشون کار میکنید را هم بنویسید که دوستان متخصص بتونند بهتر راهنمایی کنن. مثلا رندر شما بیشتر سیپیو میخاد یا جیپیو.چون هر کسی در یک حوضه کار میکنه و ممکنه شما همچین کارتی نیاز نداشته باشید.و البته ssd هم فراموش نشه:)

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

سیستم تا حدودی مناسبه ولی بهتره اسم برنامه هایی که باهاشون کار میکنید را هم بنویسید که دوستان متخصص بتونند بهتر راهنمایی کنن. مثلا رندر شما بیشتر سیپیو میخاد یا جیپیو.چون هر کسی در یک حوضه کار میکنه و ممکنه شما همچین کارتی نیاز نداشته باشید.و البته ssd هم فراموش نشه :)

درود دوستم

من بیشتر با 3ds max و vray کار میکنم.کمی هم lumion. یعنی بیشتر کارهام cpu بیس هست

لینک به دیدگاه

درود دوستم

من بیشتر با 3ds max و vray کار میکنم.کمی هم lumion. یعنی بیشتر کارهام cpu بیس هست

خب میتونید به جای کارن ۹۷۰ از ۹۶۰ حتی رفرنس استفاده کنید و بجاش دوتا کار دیگه انجام بدید

۱.کولر سیپیو قوی تر که دوتا فن داره و ۲۴ یا ۲۸ سانتیه(تو کیسی که انتخاب کردید جا نمیشه)+خمیر سیلیکون از یه برند خوب که حتما برای اور لازمه و البته خیلی هم هزینه نداره و نهایتا ۲۵ تا ۴۰

۲.شاید به فضای ذخیره سازی بیشتر و یا اس‌اس‌دی نیاز داشته باشد در آینده

لینک به دیدگاه

سلام 

cpu رو ترجیحا 4790K انتخاب کنید و همچنین مادربرد مناسب اورکلاک چون با اورکلاک صحیح میتونی نزدیک به 20 درصد افزایش کارایی داشته باشی ( البته بستگی به کولر هم داره). با توجه به اینکه رندرینگ cpu-based کار می کنی، میتونی یه 960 4 گیگی بگیری و باقی رو برای SSD و کیس بهتر هزینه کنی. کولر رو هم air cooler بگیر اگه قراره سیستمت مدت زیادی روشن بمونه ! 

موفق باشی

لینک به دیدگاه

شما اگه به قول خودتون بیشتر کاراتون CPU بیس هستش و من lumion رو که باش کار کردم می دونم که یه GTX 960 براش زیاد هم هست من این سیستم رو بهتون پیشنهاد میدم:

Intel i7 5820K 1280

Gigabyte GA-X99-UD4 990

G.Skill Ripjaws 4 16GB 4x4GB 2400mhz CL15 RED 490

DeepCool Gamer Storm MaelStrom 120 249

WD Blue 1TB 177

EVGA GTX 960 SuperSC ACX v2.0+ 830

Green GP650A-UK 265

Green X+ Eagle 117

----------------------------------------------------------------------------------------------

4.398.000 تومن

این طوری برای بعدن احتیاجی به تعویض CPU و مادربرد و رم ندارید...بعدا یه SSD اضافه کنید و یا اگه کار گرافیکیتون سنگین تر شد گرافیک عوض کنید. اگه بتونید روی کیس هزینه ی بیشتری بکنید که Green X3 Viper بردارید (حدود 220 تومن) خیلی بهتره چون اون هم جاش بیشتره و هم خنک کتتدگی بهتری داره.CPU که برای تون نوشتم از 4790K بهتره برای کار شما.برای قیمت بعضی از قطعات هم (مثل گرافیک، رم و CPU) می تونید سر به آریا کامپیوتر بزنید.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

شما اگه به قول خودتون بیشتر کاراتون CPU بیس هستش و من lumion رو که باش کار کردم می دونم که یه GTX 960 براش زیاد هم هست من این سیستم رو بهتون پیشنهاد میدم:

Intel i7 5820K 1280

Gigabyte GA-X99-UD4 990

G.Skill Ripjaws 4 16GB 4x4GB 2400mhz CL15 RED 490

DeepCool Gamer Storm MaelStrom 120 249

WD Blue 1TB 177

EVGA GTX 960 SuperSC ACX v2.0+ 830

Green GP650A-UK 265

Green X+ Eagle 117

----------------------------------------------------------------------------------------------

3.398.000 تومن

این طوری برای بعدن احتیاجی به تعویض CPU و مادربرد و رم ندارید...بعدا یه SSD اضافه کنید و یا اگه کار گرافیکیتون سنگین تر شد گرافیک عوض کنید. اگه بتونید روی کیس هزینه ی بیشتری بکنید که Green X3 Viper بردارید (حدود 220 تومن) خیلی بهتره چون اون هم جاش بیشتره و هم خنک کتتدگی بهتری داره.CPU که برای تون نوشتم از 4790K بهتره برای کار شما.برای قیمت بعضی از قطعات هم (مثل گرافیک، رم و CPU) می تونید سر به آریا کامپیوتر بزنید.

دوستم شما 1 میلیون کم نوشتی قیمتو... بعد کلی خوشحالی کردن فهمیدم اینو D: D: D:.... البته من کارت گرافیک استوک زوتاک 970 خریدم. که 300 تومن میاد رو قیمت این کیس.. و  اینکه این cpu، رم رو تا فرکانس 2133 ساپورت میکنه.. مشکل پیش نمیاد با 2400؟؟

سپاس فراوان از شما

ویرایش شده توسط amirreza1990
لینک به دیدگاه

دوستم شما 1 میلیون کم نوشتی قیمتو... بعد کلی خوشحالی کردن فهمیدم اینو D: D: D:.... البته من کارت گرافیک استوک زوتاک 970 خریدم. که 300 تومن میاد رو قیمت این کیس.. و  اینکه این cpu، رم رو تا فرکانس 2133 ساپورت میکنه.. مشکل پیش نمیاد با 2400؟؟

سپاس فراوان از شما

بله درست میگید ولی خوب قیمت ها رو که زدم خودتون جمع می زدید.(اثرات مسکن) ولی بازم با 1 میلیون بیشتر  از4 میلیون و 400 بیشتر نمی شه و ضمن اینکه نهایت استفاده رو می برید از 4400 تون.خیر جناب فرکانس رم فقط به CPU وابسطه نیست مادربرد هم نقش زیادی رو دخلیه. اون حالت پیشفرض رم هاست شما بعد از اینکه سیستم رو بستید با فعال کردن XMP برای رم ها داخل بایوس مادربرد تون رم هاتون از 2133 به 2400 میرسه.گرافیک رو به نظرم نیازی نبود 970 بردارید حالا چه بهتر ولی اومید وارم از بقیه قطعات مجبور نشید کم بزارید.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

بله درست میگید ولی خوب قیمت ها رو که زدم خودتون جمع می زدید.(اثرات مسکن) ولی بازم با 1 میلیون بیشتر  از4 میلیون و 400 بیشتر نمی شه و ضمن اینکه نهایت استفاده رو می برید از 4400 تون.خیر جناب فرکانس رم فقط به CPU وابسطه نیست مادربرد هم نقش زیادی رو دخلیه. اون حالت پیشفرض رم هاست شما بعد از اینکه سیستم رو بستید با فعال کردن XMP برای رم ها داخل بایوس مادربرد تون رم هاتون از 2133 به 2400 میرسه.گرافیک رو به نظرم نیازی نبود 970 بردارید حالا چه بهتر ولی اومید وارم از بقیه قطعات مجبور نشید کم بزارید.

اره دیگه.. من اول قیمت هارو جمع نزدم. سریع رفتم سراغ اطلاعات گرفتن در مورد قطعه ها.. بعدش یک جمع زدم..دیدم اععههه D: D: ...

قیمت رم ها با گارانتی 540 بود... سایت آریا کامپیوتر، من فقط یک میهن بلاگشو پیدا کردم که نمیدونم قیمت قطعات رو از کجاش پیدا کنم!!!

سپاس مجدد

لینک به دیدگاه

اره دیگه.. من اول قیمت هارو جمع نزدم. سریع رفتم سراغ اطلاعات گرفتن در مورد قطعه ها.. بعدش یک جمع زدم..دیدم اععههه D: D: ...

قیمت رم ها با گارانتی 540 بود... سایت آریا کامپیوتر، من فقط یک میهن بلاگشو پیدا کردم که نمیدونم قیمت قطعات رو از کجاش پیدا کنم!!!

سپاس مجدد

http://aria-computer.mihanblog.com/post/4

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...