رفتن به مطلب

وقتی اینترنت یک گیگابیت جواب نمی دهد! (ما حرفی نداریم)

Recommended Posts

به نام خدا:

bu4k_3e5c85c6977051d0fd950da5d00d534d_xl

شرکت نام آشنای Verizon که یکی از اپراتورهای برتر موبایل در آمریکا است. چندی است که وارد حوزه سرویس اینترنت، تلویزیون و تلفن خانگی نیز شده است. این شرکت که به گفته خود گسترده ترین شبکه موبایل 4G در سراسر آمریکا را در اختیار دارد، در میان سرویس دهنده های اینترنت نیز برای خود جایگاه ویژه ای قائل شده است و همچنین از دیدگاه PC Magazine نیز برای سه سال متوالی جایزه سریعترین ISP آمریکا را از آن خود کرده است ( همه ساله به لبخندتان برترینیم و اینا!...). سرویس اینترنت این شرکت با نام تجاری FiOS شناخته می شود و با سری به سایت آن می توان نگاهی به خدمات و تعرفه های سرویس های این شرکت انداخت. تعرفه های این شرکت از سرعت 50 مگابیت بر ثانیه و 75 مگابیت بر ثانیه در ازای ماهیانه 35 و 45 دلار شروع می شود تا سرعت 500 مگابیت بر ثانیه در بعضی مناطق و هزینه ماهیانه 215 دلار. با یک حساب سر انگشتی و با احتساب دلار سه هزار تومانی، هزینه هر مگابیت اینترنت نامحدود این شرکت می شود حدود 2100 تومان!

دیگر مقایسه قیمت با شرکت های خودمان را بر عهده خودتان میگزاریم. اما ظاهرا سرعت های 500 مگابیتی و 1 گیگابیتی کفاف دنیای اینترنت را نمی دهد و هرچه سرعت بیشتر می شود عطش دستیابی به سرعت بیشتر سر جای خود باقی می ماند. شرکت Verizon در حال تست سیستم جدیدی از شبکه فیبر نوری است که می تواند سرعت های 10 گیگابیتی به بالا را فراهم کند. آزمایش ها و تست این نسل جدید به پایان رسیده است و در نهایت این سیستم می تواند سرعت هایی تا 80 گیگابیت بر ثانیه را فراهم کند. این سیستم متکی بر یک پایانه خط فیبرنوری است که می تواند چهار طول موج مختلف از نور را تولید کند که هر کدام از آنها قابلیت انتقال 10 گیگابیت پهنای باند دانلود و 2.5 گیگابیت آپلود هستند. این شرکت معتقد است وجود این سیستم در آینده ضروری و قابل استفاده خواهد بود به خصوص اینکه حجم اطلاعات با ورود به نسل ویدیوهای 4K و فراتر از آن به شدت بالا رفته است و همین امر نیاز به سرعت های بالاتر در آینده را توجیه می کند. به راستی چنین سرعت هایی، حتی 500 مگابیت بر ثانیه برای انجام بسیاری از سنگین ترین کارهای اینترنتی امروزه، زیادی هم هست. به نظر شما چه سرعت اینترنتی برای انجام کارهای روزمره یک کاربر خانگی نسبتا پر مصرف از قبیل دانلود، آپلود، تماشای ویدیو، تماس تصویری، بازی آنلاین و غیره مناسب و معقول به نظر می رسد؟ منظور از این مقدار، حداقل سرعتی است که کارها نسبتا روان و بدون وقفه انجام شوند و دانلود فایل های حجیم هم مدت زمان قابل قبولی طول بکشند.

:D =)) :D =)) :D =)) :D

منبع:sakhtafzarmag

ویرایش شده توسط √Yakamoz
لینک به دیدگاه

خخخخ

تو ایران شرکت ها با اینترنت جیره بندی شده هم ادعا دارن دخل و خرجشون به هم نمیخوره مخصوصا این مخابرات !

لعنت به هرچی گرون فروش و کم فروشه.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

من یه 4مگ نامحدود بهم بدن دیگه هیچی از دنیا نمیخوام

لینک به دیدگاه

دیروز خدا نمیدونم کدوم کانال بود میگفت ما از لحاظ کمیت اینترنت توی پنج تای اولیم توی کیفیتم که همه ی حضار اطلاع دارن داریم برای آخر نشدن میجنگیم =))

لینک به دیدگاه

دیروز تو تلویزیون میگفت جمعیت ایران 70 میلیونه 56 میلیون نفر هم اینترنت دارند

یعنی 80% ایرانیا اینترنت دارن

سوال من اینه اینا مغز ندارند؟

خوب از این 70 میلیون نفر 20 میلیونش بچه هست

سالخورده و اینا هم هستند

من خودم الان 1اینترنت خونه دارم 1اینترنت مغازه یکی هم گوشی

الان من اینترنت دارم 2تاشو میندازن برای بقیه افراد میگن اونا هم دارند :D

مشکل اصلی اینه که اینا دایل اپ رو هم اینترنت حساب می کنن از این 56 میلیون نفر 7 میلیونش دایل اپ یوز می کنن

لینک به دیدگاه

خخخخ

تو ایران شرکت ها با اینترنت جیره بندی شده هم ادعا دارن دخل و خرجشون به هم نمیخوره مخصوصا این مخابرات !

لعنت به هرچی گرون فروش و کم فروشه.

(*) :cool:

لینک به دیدگاه

دیروز تو تلویزیون میگفت جمعیت ایران 70 میلیونه 56 میلیون نفر هم اینترنت دارند

یعنی 80% ایرانیا اینترنت دارن

سوال من اینه اینا مغز ندارند؟

خوب از این 70 میلیون نفر 20 میلیونش بچه هست

سالخورده و اینا هم هستند

من خودم الان 1اینترنت خونه دارم 1اینترنت مغازه یکی هم گوشی

الان من اینترنت دارم 2تاشو میندازن برای بقیه افراد میگن اونا هم دارند :D

مشکل اصلی اینه که اینا دایل اپ رو هم اینترنت حساب می کنن از این 56 میلیون نفر 7 میلیونش دایل اپ یوز می کنن

دقیقا

من نمیدونم با چه رویی حرف از دیال آپ میزنن

لینک به دیدگاه

من یه 4مگ نامحدود بهم بدن دیگه هیچی از دنیا نمیخوام

این جایی؟

4 مپ نامحدود  ماهیانه چند؟

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

این جایی؟

4 مپ نامحدود  ماهیانه چند؟

بله دیگه

په نه په لاس وگاسم :-?

نامحدود نمیدن ~x(

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

سلام

یک ماهه-نامحدود-سرعت 4096        360000تومان

ویرایش شده توسط omid144
لینک به دیدگاه

میشه گفت اینترنت ایران یه شوخی که هرچقدر هم بخندی بازم جا داره 

لینک به دیدگاه

جمله "اینترنت پر سرعت در ایران"  خنده دار ترین جمله تاریخه

البته یعضی ها میگن " سایپا مطمئن" خنده دار ترین هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...