رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید هارد اینترنال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی دوستان عزیز

از بین دو هارد زیر کدوم سرعت و کارایی بالاتری داره ؟ (بیشتر برای بازی از سیستم استفاده میکنم)

Western Digital -SATA 2 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Black

WD Caviar Black

Desktop Hard Drives

1 TB, SATA 3 Gb/s, 32 MB Cache, 7200 RPM

SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ

1TB

7200 RPM

32MB Cache

SATA 3.0Gb/s

با تشکر از همگی

لینک به دیدگاه

هارد اول علاوه بر سرعت بالاتر و زمان پاسخگویی کمتر ، از تکنولوژی پیشرفته تری هم برخورداره و هاردی هست که به قول عامه جواب خودشو پس داده.

من بودم شک نمیکردم در خریدش ، کما اینکه شک هم نکردم و هارد خودم هم هست.:)

لینک به دیدگاه

سلام به همگی دوستان عزیز

از بین دو هارد زیر کدوم سرعت و کارایی بالاتری داره ؟ (بیشتر برای بازی از سیستم استفاده میکنم)

Western Digital -SATA 2 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Black

WD Caviar Black

Desktop Hard Drives

1 TB, SATA 3 Gb/s, 32 MB Cache, 7200 RPM

SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ

1TB

7200 RPM

32MB Cache

SATA 3.0Gb/s

با تشکر از همگی

درود

اولی رو تو بازار ندیدم ولی فکر کنم اگر قیمتش مناسب باشه انتخاب خوبیه

لینک به دیدگاه

البته فکر میکنم اولی 32 مگ کش باشه ، نه 64.

64 بیشتر گرین هست نه بلک. منظورم موجود تو بازار هست.

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از راهنماییتون

نظر خودم هم وسترن بود ولی خوب تعریف این سامسونگ رو زیاد شنیده بودم ، گفتم از تجربه دوستان هم استفاده کنم .

این وسترن بلک دو مدل داره یکی 32 مگ کش هست و یکی 64 مگ ، توی سایت وسترن دیدم اینترفیس هر دو هم 3 Gb/s هست .

دوست عزیز شما که این هارد رو تهیه کردین نویز صداش چه جوری ؟ شنیدم خیلی زیاده بین 24 تا 33 دسیبل ؟

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از راهنماییتون

نظر خودم هم وسترن بود ولی خوب تعریف این سامسونگ رو زیاد شنیده بودم ، گفتم از تجربه دوستان هم استفاده کنم .

این وسترن بلک دو مدل داره یکی 32 مگ کش هست و یکی 64 مگ ، توی سایت وسترن دیدم اینترفیس هر دو هم 3 Gb/s هست .

دوست عزیز شما که این هارد رو تهیه کردین نویز صداش چه جوری ؟ شنیدم خیلی زیاده بین 24 تا 33 دسیبل ؟

درود

اینطور که من از هاردهای وسترن وسامسونگ تجربه داشتم صدای هاردهای سامسونگ کمتره ولی کیفیت وسرعتش نسبت به وسترن پایینتر هست

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از راهنماییتون

بله درسته.

دو مدل دارن ولی مدل 64 فکر نمیکنم تو ایران باشه.

مگر اینکه سفارش بدید تا براتون بیارن.

در مورد نویز هم ، همونظور که آقا کوروش فرمودن ، صدای زیادی داره.

طوری که اوایل که من بسته بودمش ، فکر میکردم مشکل از هارد هست/

ولی کم کم عادت کردم بهش. و در کل اونقدری حاد نیست که بخواید منصرف بشید از خریدش.

و مورد بعد اینکه ، قبلا خیلی در مورد تکنولوژی این هارد صحبت کردیم با دوستان ، در تاپیک های قبلی ، این هارد تکنولوژی های منحصر بفردی داره که

خاصه سری بلک وسترن هست و در هیچ برند دیگه ای این تکنولوژی ها وجود ندارن.

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

من خودم مدتی پیش میخواستم هارد بگیرم و دقیقا سر همین موضوع گیر کردم و کلی این طرف اون طرف گشتم و نهایتا به این نتیجه رسیدم که سامسونگ سرعتش بیشتره.

والا تا اونجا که من در سایتهای مختلف دیدم هارد سامسونگ سرعتش در حد مسترن هست. بعضی جاها وسترن بهتره بعضی جاها سامسونگ.

در این سایت میتونید امتیاز هاردهای مختلف رو ببینید:

http://www.harddrivebenchmark.net

در این قسمت مدل دقیق هارد رو سرچ کنید و میبینید که :

هارد سامسونگ رتبه 165 رو با 875 امتیاز داره

هارد وسترن بلک 1 ترابایتی WD1001FALS رتبه 316 با 631 امتیاز رو داره (که فکر کنم این هارد مورد نظر شماست)

و البته هارد وسترن بلک 1 ترابایتی با رابط SATA 6Gbs رتبه 203 با امتیاز 784 رو داره

خب اینجا نشون میده که هارد سامسونگ خیلی مفام بهتری از وسترن داره. ضمن اینکه در این رتبه بندی SSDها هم شرکت داده شدن و بخاطر همین هارد سامسونگ چنین رتبه ای داره اما مابین رتبه 165 و 316 اکثرا HDD هستن

من همین هاردی که شما گفتید البته با ظرفیت 500 خریدم و اونقدر خوشم اومد که چند مدت پیش یکی دیگه هم خریدم و Raid0 کردم و الان سرعتش واقعا بالاست.

ضمن اینکه هارد سامسونگ از وسترن ارزون تر هم هست. همچنین با موضوعی که الان تو همین فروم دیدم دیگه واقعا از وسترن زده شدم:

Align کردن هاردهای وسترن دیجیتال

من که واقعا از سامسونگ راضیم. الان غیر از اون 2 تا 500 یه هارد سیگیت 2ترا با سرعت چرخش 5900 رو سیستم دارم اما صدای اون هارد سیگیت از این 2 تا سامسونگ ها بیشتره !!!

اما نهایتا اینم باید اضافه کنم که خب هارد وسترن کیفیت واقعا بالایی داره و به قول معروف طرف اینکارست! سابقه درخشان وسترن در زمینه هارد واقعا غیرقابل چشم پوشی هستش.

هر دو تا هارد خیلی خوبن اما در مورد هارد اینترنال من به سامسونگ رای میدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...