رفتن به مطلب

مشکل شناسایی نکردن رم در سه اسلات!

بی بهار
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

متاسفانه این تایپیک دوباره باید بالا بیاد :(

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.

امروز رمی که از لیون خریدم دستم رسید و مطمئنا سالم هست.

الان دوتا رم Corsair Vengeance 4GB 1600 DDR3 دارم .

منتها الان متوجه شدم که مادربرد,  رم رو شناسایی نمیکنه مگر اینکه رم در اسلات کنار cpu کار گذاشته بشه. (فقط یکیشون)

اون سه اسلات دیگه رو به 70 روش آمازونی آزمایش کردم ولی سیستم بالا نیومد. (کار گذاشتن رم در اسلات های مختلف هم بصورت تکی و هم جفت)

الانم فقط یه رم رو گذاشتم رو اسلات کنار cpu!

• مادربورد  MSI z77A-G 45 GAMING 
  • CPU I5 3570K
  • پاور : TOPOWER EZ-Smart 700W PSU

الان چیکار کنم دوستان؟

irs__mg_5238.jpg

ویرایش شده توسط بی بهار
لینک به دیدگاه

سلام

احتمالا زیف دچار شکستگی یا خمیدگی شده سی پی یو رو بردارید به ارامی وچک کنید

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

ریف چیه!

یعنی مشکل از مادربرده یا cpu?

اینو از روز اولی که بنده مین از جعبه اش درآرودم اینجوری بود ولی فک کردم مشکل از رم هست تا امروز که رم دوم رو تست کردم.

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.

امروز رمی که از لیون خریدم دستم رسید و مطمئنا سالم هست.

الان دوتا رم Corsair Vengeance 4GB 1600 DDR3 دارم .

منتها الان متوجه شدم که مادربرد,  رم رو شناسایی نمیکنه مگر اینکه رم در اسلات کنار cpu کار گذاشته بشه. (فقط یکیشون)

اون سه اسلات دیگه رو به 70 روش آمازونی آزمایش کردم ولی سیستم بالا نیومد. (کار گذاشتن رم در اسلات های مختلف هم بصورت تکی و هم جفت)

الانم فقط یه رم رو گذاشتم رو اسلات کنار cpu!

• مادربورد  MSI z77A-G 45 GAMING 
  • CPU I5 3570K
  • پاور : TOPOWER EZ-Smart 700W PSU

الان چیکار کنم دوستان؟

irs__mg_5238.jpg

درود بر شما دوست گرامی

نظر به اینکه در پلتفرم انتخابی شما کنترلگر رم در داخل پردازنده تعبیه شده پیشنهاد میشود بکبار پردازنده را دراورده و سوکت را مجددا بررسی نماید

لینک به دیدگاه

یعنی cpu رو دربیارم دوباره جا بزنم؟ الان اینکارو میکنم عکس هم میذارم ببینید.

لینک به دیدگاه

دوستان نظرشون این هست که سوکت پردازنده را بررسی کنید شاید پایهایی که پردازنده روی اونها نصب میشه خم شدگی دارن و با کف پردازنده اتصال برقرار نمی کنن پس چک کنسد و پردازنده را هم با الکل  خوب تمیز کنید یا با دستمال مرطوب با احتیاط که اسیب نرسه به پردازنده

لینک به دیدگاه

ریف چیه!

یعنی مشکل از مادربرده یا cpu?

اینو از روز اولی که بنده مین از جعبه اش درآرودم اینجوری بود ولی فک کردم مشکل از رم هست تا امروز که رم دوم رو تست کردم.

محلی که سی پی یو بر روی مادربرد قرار میگیره به اسلت زیف (zif slot) معروف استpost-15234-0-05249400-1439627565_thumb.jpg

سی پی یو رو با دقت باز کن زیرش رو ببین پین ها صافن همشون؟

اگه دوربین خوب داری عکس بنداز اپلود کن

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

عزیز مواظب باش اصلا وابدا به اون پایه های ریز دست نزنی فقط بهشون نگاه کن وببین کج نشدن وموقع باز و بسته کردن cpuخیلی احتیاط کن به پایه ها اسیب نزنی @};-

لینک به دیدگاه

آقا دم همتون گرم. یکی از پایه ها کمی خوابیده بود که با سوزن ته گرد بالا آوردمش و الان 8 گیگ رو رو میگیره. فقط متاسفانه دمای سی پی یو 7-8 درجه بالاتر رفته. (درحالت بوت)

z4f__mg_5251.jpg

یعنی الان فاتحش خوندس یا نه هنوز میتونه زنده بمونه؟ در مورد دما

ویرایش شده توسط بی بهار
لینک به دیدگاه

آقا دم همتون گرم. یکی از پایه ها کمی خوابیده بود که با سوزن ته گرد بالا آوردمش و الان 8 گیگ رو رو میگیره. فقط متاسفانه دمای سی پی یو 7-8 درجه بالاتر رفته. (درحالت بوت)

z4f__mg_5251.jpg

یعنی الان فاتحش خوندس یا نه هنوز میتونه زنده بمونه؟ در مورد دما

ممنون @};-

حدودا 30 - 40 تومن میگیرن زیف رو عوض میکنن اما لازم نیست یه خمیر خوب بزن یا یه کولر خوب استفاده کن

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز الان که از طریق نرم افزار CLICK BIOS II دما رو چک میکنم میبینم که چهار درجه هم دما پایین اومده!

قبلا 57 درجه بود الان شده 53!

ممنون از راهنمایی هاتون. کاش میتونستم جبران کنم. مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

لینک به دیدگاه

خیلی خوب شد که نتیجه گرفتی دوست عزیز @};-  دمای پردازنده را هم باید با استفاده از خنک کننده خوب کنترل کنی............ تازه پردازنده شما داره درست کار میکنه پس گرمتر میشه مدل پردازنده را نمیدونم ولی باید بگم پردازنده شما خیلی گرم هست و یه جای کار می لنگه یا کیس شما تهویه هوای مناسب نداره و یا خنک کننده خوبی ندارید وهوای اتاق هم گرم هست

لینک به دیدگاه

خیلی خوب شد که نتیجه گرفتی دوست عزیز @};-  دمای پردازنده را هم باید با استفاده از خنک کننده خوب کنترل کنی............ تازه پردازنده شما داره درست کار میکنه پس گرمتر میشه مدل پردازنده را نمیدونم ولی باید بگم پردازنده شما خیلی گرم هست و یه جای کار می لنگه یا کیس شما تهویه هوای مناسب نداره و یا خنک کننده خوبی ندارید وهوای اتاق هم گرم هست

دوست عزیزم ممنونم از شما.

شما گفتی

1-کیس تهویه مناسب نداره

2- خنک کننده خوبی ندارید

3- هوای اتاق گرم هست.

باید بگم هرسه گزینه درسته و با وجود این , دماش الان 54 هست.

فن استوک cpu روش هست . درب کیس رو هم کلا امروز بعد عکس گرفتن دیگه نبستم باز گذاشتم. مدل کیسمم raidmax seiran  هست. حیف 230 تومن پولی که پارسال واسه این حلبی دادم!

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

متاسفانه این تایپیک بعد ازینکه مشکل شناسایی نکردن رم حل شد دو باره باید بیاد بالا. دلیلش اینه که دوتا اسلات کنار cpu کار میکنن و دوتا اسلات دیگه نه.

مشکل قبلی یکی از پایه ها رفته بود پایین بالا آوردمش و رم دوم شناسایی شد و مشکل برطرف شد

امروز خاستم رم ها رو توی دوتا اسلات دیگه بذارم تا با کولر cpu  تداخل نداشته باشه, دیدم سیستم بالا نمیاد!

یعنی باز یکی از پایه ها کج بوده و من ندیدم؟

یا مشکل دیگه ای داره؟

دفعه قبل من تمام پایه ها رو چک کردم و فقط یکی کج شده بود که درست شد و ختم بخیر و دیگه دست به cpu  نزدم تا الان که رم ها رو در اسلات کناری گذاشتم و....

دوباره  بازش کنم زیف رو چک کنم؟

یا بایوس رو آپدیت کنم؟ ( طرز آپدیدتشم بگین)

لینک به دیدگاه

متاسفانه این تایپیک بعد ازینکه مشکل شناسایی نکردن رم حل شد دو باره باید بیاد بالا. دلیلش اینه که دوتا اسلات کنار cpu کار میکنن و دوتا اسلات دیگه نه.

مشکل قبلی یکی از پایه ها رفته بود پایین بالا آوردمش و رم دوم شناسایی شد و مشکل برطرف شد

امروز خاستم رم ها رو توی دوتا اسلات دیگه بذارم تا با کولر cpu  تداخل نداشته باشه, دیدم سیستم بالا نمیاد!

یعنی باز یکی از پایه ها کج بوده و من ندیدم؟

یا مشکل دیگه ای داره؟

دفعه قبل من تمام پایه ها رو چک کردم و فقط یکی کج شده بود که درست شد و ختم بخیر و دیگه دست به cpu  نزدم تا الان که رم ها رو در اسلات کناری گذاشتم و....

دوباره  بازش کنم زیف رو چک کنم؟

یا بایوس رو آپدیت کنم؟ ( طرز آپدیدتشم بگین)

بلی دوست عزیز 

یک بار دیگه سی پی یو رو بردارید و دوباره پین ها رو چک کنید

برای من این مشکل یه زمانی پیش اومده بود , نمی تونستم دوال چنل کنم , 3 عدد پین خم شده بود که من فقط یکیشو می دیدیم ؛ دادم به تعمیر کار با یه عدسی نگاه کرد گفت 3 تا پین خم شده , درستش کرد 

برای اپدیت هم از این لینک استفاده کنید 

http://www.msi.com/page/Live-Update-5-Manual

لینک به دیدگاه

كولر رو در اوردي ايا خمير سيليكن رو عوض كردي؟

تا خنك كننده درست حسابي نگيري دما بالا خواهد بود. 3570 بخاريه.

لینک به دیدگاه

كولر رو در اوردي ايا خمير سيليكن رو عوض كردي؟

تا خنك كننده درست حسابي نگيري دما بالا خواهد بود. 3570 بخاريه.

مشکل دما نیست؛ شناسایی نکردن رم در دوتا اسلات اول هست!

لینک به دیدگاه

بله دقیقا

رم های باید به جفت اسلات اول نصب بشه تا کار کنه. اگه رو جفت اسلات دوم نصب بشه سیستم بالا نمیاد

لینک به دیدگاه

بله دقیقا

رم های باید به جفت اسلات اول نصب بشه تا کار کنه. اگه رو جفت اسلات دوم نصب بشه سیستم بالا نمیاد

بله درسته. یعنی اگه کولر خوب تهیه کنم مشکل حل میشه؟ دوتا اسلات  دور از سوکت cpu هم به کار می اوفتن یا زیف رو چک کنم؟

لینک به دیدگاه

درود

منم با یک همچین مشکلی برخوردم منتها مشکل من سازگاری رمها با همدیگه بود ای دیتا و توین ماس داشتم خواستم یک 2 گیگ کینگستون اضافه کنم که 3 تایی کارنمیکرد کینگستون رو پس دادم یک 4 گیگ ای دیتا گرفتم که 2 تایی هم کار نمیکرد با جابجا کردن رمها و نصب رمها با ترکیبهای مختلف فهمیدم اون ای دیتایی که خیلی وقت پیش خریدم مدل ناسازگاریه از تو نرم افزار کلاکشون رو دیدم ای دیتای اولی کلا قدیمی بود و با رمهای جدید سازگاری ندارن و ترتیب قرار دادن رم تو اسلات رو هم باید به ترتیب 1و2و3و4 قرار بدید که تو دفترچه مادربردنوشته

لینک به دیدگاه

درود

منم با یک همچین مشکلی برخوردم منتها مشکل من سازگاری رمها با همدیگه بود ای دیتا و توین ماس داشتم خواستم یک 2 گیگ کینگستون اضافه کنم که 3 تایی کارنمیکرد کینگستون رو پس دادم یک 4 گیگ ای دیتا گرفتم که 2 تایی هم کار نمیکرد با جابجا کردن رمها و نصب رمها با ترکیبهای مختلف فهمیدم اون ای دیتایی که خیلی وقت پیش خریدم مدل ناسازگاریه از تو نرم افزار کلاکشون رو دیدم ای دیتای اولی کلا قدیمی بود و با رمهای جدید سازگاری ندارن و ترتیب قرار دادن رم تو اسلات رو هم باید به ترتیب 1و2و3و4 قرار بدید که تو دفترچه مادربردنوشته

این کارا رو انجام دادم درست نشد.

باید زیف رو چک کنم.

لینک به دیدگاه

زیف رو چک کردم و متوجه شدم یکی دیگه از پایه ها کج شده! (طبق معمول) -_- *dry#

بالا آوردمش و الان اسلات ها کار میکنن!

یه دونه پایه به این کوچیکی میزنه دوتا اسلات رو ناکار میکنه مثل اینه "فلفل نبین چه ریزه" هست

لینک به دیدگاه

این سوکت های جدید انقدر بدقلق و نافورمند ولی سوکت های 478 خیلی راحت جا میرن بدون دردسر.... اگه دیدید دما خیلی بالا میره احتمال بد جا زدن فن سی پی یو خیلی زیاده... برا من یکبار همینطوری شد چون هر چند وقت یکبار کل سیستم رو باز میکنم و گردگیری میکنم و اشغال و گرد و خاکش رو میگیرم... منم خیلی مشکوک شدم چرا اینطوری شد حدود 2 ماه چند بار جا زدم فنو ولی باز همونطوری بود تا دفعه اخر که با دقت خیلی زیاد جا زدم دماش از 70 یا 80 اومد رو 30 یا 45  و برا من اشکال از رم بود که ساخت 2010 بود و با رمهای ساخت 2014 و 2015 سازگار نبود  مادربردم  msi p55gd85 هستش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...