رفتن به مطلب

بهترین بازی های چند نفره ای که بازی کردید!!

reza-hatami
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت بچه های لیون کامپیوتر عزیز

اول خودم عاشق بازی call of duty black ops 2 اون قسمتی که میشه چند نفره با هم زامبی کشت. خیلی فاز میده .. . مخصوصا اون جعبه جادویی چه اسلحه هایی میده.... هیجانی ترین قسمتش وقتی دوستت زخمی میشه و تو باید بری درمانش کنی... زامبی ها دارن میان بکشنت داری دوستت رو باند پیچی میکنی... لعنتی 10 ثانیه طول میکشه....

اینم عکساش post-16909-0-63867600-1439662065_thumb.jpgpost-16909-0-49121100-1439662071_thumb.jpgpost-16909-0-33589900-1439662077_thumb.jpgpost-16909-0-70405500-1439662083_thumb.jpg

یکی دیگه که واقعا یادش بخیر کراش بش یا همون کراش 5 بود... که دو نفره باهم میشد بری جلو و مرحله ها رو رد کنی....

post-16909-0-85727900-1439662257_thumb.jpgpost-16909-0-14127700-1439662348_thumb.jpgpost-16909-0-37213100-1439662365_thumb.jpg

من عاشق قسمت های جعبه پرت کنیش و یخ بازیش بودم.....

به این کیفیت پایینش نگاه نکنید. کیف و لذتی که من با این بازی ها کردم رو 1 درصدش رو تو gta v , بتلفیلد و بازی های امروزی نکردم چه فازی میداد.... یادش بخیر.....

کانتر انلاین هم حال میده .....

ویرایش شده توسط reza _boost
لینک به دیدگاه

خود من اولین بازی که خیلی خوشم اومد ژنرال 3 بود خیلی حال میداد

تو fps ها هم که مولتی bf واقعا شاهکار هستش من فن cod بودم ولی الان اومدم سمت bf

تو سبک moba هم که dota2 فوق العادست

الن هم بیشتر وقتم رو dota 2 بازی میکنم

لینک به دیدگاه

من مولتی پلیر فورزا ۵ رو با هیچ چیزی عوض نمیکنم.واقعا حال میده

لینک به دیدگاه

بهترین بازی چند نفره که بازی کردم Crash team racing بود کراش 4 میشد.

رکوردهایی زدم که فکر کنم تو کره ی زمین تک باشن هنوز هم توی memory card رکوردها هستن :D

لینک به دیدگاه

بهترین بازی چند نفره که بازی کردم Crash team racing بود کراش 4 میشد.

رکوردهایی زدم که فکر کنم تو کره ی زمین تک باشن هنوز هم توی memory card رکوردها هستن :D

اون که واقعا بی نظیر بود.....

لینک به دیدگاه

یادش بخیر بازی H.A.W.X بود که توی Garena با دوستان بازی می کردیم.

توی اسکایپ هم همزمان با هم صحبت می کردیم بعضی وقتا به صورت گروهی می رفتیم با یه کشور می جنگیدیم

واقعا لذت بخش بود، یه تجربه بازی خلبانی حسابی؛ حیف که نسخه دومش هیچ وقت درست و حسابی کرک نشد. 

header.jpg?t=1381785481

لینک به دیدگاه

یادش بخیر بازی H.A.W.X بود که توی Garena با دوستان بازی می کردیم.

توی اسکایپ هم همزمان با هم صحبت می کردیم بعضی وقتا به صورت گروهی می رفتیم با یه کشور می جنگیدیم

واقعا لذت بخش بود، یه تجربه بازی خلبانی حسابی؛ حیف که نسخه دومش هیچ وقت درست و حسابی کرک نشد.

header.jpg?t=1381785481

چرا کرکش اومده اما دیر...خیلی دیر...

------

از ps1 کراش4 خیلی فوق العاده بود مخصوصا من اکثر میانبر ها رو بلد بودم بدون ارتگا(بورتگا):دی با قدرتی دریفت :دی میرفتم

سایفون فیلتر 3 هم با حال بود

من فوتبالی نیستم اما فوتبال ps1 رو دوست داشتم و بازی میکردم مخصوصا 2004 خیلی شرطی بازی کردم!

رو pc هم از کانتر اومدم کالmw3 بعد battlefield bc2 و bc3 الانم گاهی باتل 4 میزنم باتل 4 واقعا سره به اکثر مولتی پیلرها تو ژانر اول شخص.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

لینک به دیدگاه

CRYSIS 3

BEST MULTIPLAYER EVER

:x :x :x :x :x :x :x :x :x  :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x 

ویرایش شده توسط Edric
لینک به دیدگاه

مورتال کمباد ۹ وقتی چهار نفره بازی میکنی خدایش خیلی حال میده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...