رفتن به مطلب

راهنمایی برای ساخت یک ابر کامپیوتر شخصی

gpooseh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان

چون نتونستم تشخیص بدم که پست رو در کدوم قسمت ارسال کنم اینجا رو مناسب تر دیدم

من می‌خوام برای کارهای محاسباتی سنگین کامپیوتری اسمبل کنم و در حال حاضر بودجه‌ای تا ده میلیون تومان در اختیار دارم

اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی بکنه در مورد قطعات مورد نیاز، حداقل بودجه به ازای سرعت پردازش و غیره

متشکرم

لینک به دیدگاه

و یا دست کم لینک هایی که اطلاعات لازم رو بشه اونجا پیدا کرد!!

منتظرم و ممنون

لینک به دیدگاه

یک پیشنهاده:

اگر میخای یه چیزی در حده به قول خودت ابر رایانه ببندی چند ماه صبر کن تا سی پی یو های ZEN-16cores 32threat رو AMD بده بیرون همراه با مادربرد Cordoba Zen میتونی 2 تا از این سی پی یو هارو همزمان نصب کنی روش همراه با 128GB رم

یه چیز عجیبی میشه

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

http://zoomg.ir/2015/04/08/26265/buyers-guide-enthusiast-april2015/

ویرایش شده توسط reza _boost
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بهترین کار با این بودجه اینه که 2 الی 3 تا سیستم 1150 بخرید مثلا با 4770k  و برای پردازش بطور موازی به هم مرتبطشون کنی....

برای یکی از دوستان 2 تا سیستم 4770k بسته بودم و یک سیستم هم از مازستا خریدن و اون شرکت هم متصل کردن چندتا سیستم به هم رو هم انجام دادن براش

http://www.dfmrendering.com/dfm-products/hpc-compute-systems/renderfarm-and-parallel-systems.html

البته خب دردسر های خاص خودش رو هم داره اینکار...

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

motherboard: asus x99 pro  1200000t

cpu: i7 5930k  1900000t

cooler: gamer storm captain 240  400000t 

ram: g.skill 4*8 3000 cl15  1250000t

vga: gigabyte g1 gtx 980ti  2800000t

power: green1200  700000t

ssd: Samsung 850 pro512  1000000t

caise: corsair 760t  850000t

تقریبا 10000000 تومان  یا میتونی از ssd و کیست بزنی یکمم بزاری روش کارت گرافیکتو sli کنی

به امید روزی که خودم این سیستم وجمع کنم البته تو خونه ی خودم!!!!

ویرایش شده توسط omid naderloue
لینک به دیدگاه

ایشون میگن کار محاسباتی فکر نکنم گرافیک خفن نیاز داشته باشن 

اگه کار گرافیکی میخواید انجام بدین که اون بحثش جداست و کارتهای مخصوص اون کار هست که کل بوجه 10 میلیونی شمارو یک جا میبلعه !

بهتره دقیق مشخص کنید که چه کاری میخواید انجام بدید که بهتر بشه راهنمایی کرد

لینک به دیدگاه

سلام مجدد بر همه‌ی دوستان عزیزی که لطف کردن و راهنمایی فرمودن.

هدف اصلی برای ساخت این کامپیوتر انجام محاسبات سنگین ریاضی در کارهای تحقیقاتی است.

از آنجا که اکثر کدهای محاسباتی هنوز برای استفاده از کارت‌های گرافیکی مناسب نبوده و بهینه نشده‌اند، بنابراین بار اصلی محاسبات روی پردازنه‌ی مرکزی خواهد بود.

موازی کردن چند کامپیوتر روش خوبیست اما مشکلات خاص خودش رو داره و برای فضای من مناسب نیست. 

ترجیح میدم که از یک مادربرد خاص مثلا از مدل‌های سوپرمیکرو با چندین پردازنده استفاده کنم و یا از کارت‌های محاسباتی اینتل که شبیه کارت‌های گرافیک هستند ولی به جای پردازنده‌ی گرافیک تعدادی پردازنده به موازات هم روی کارت نصب شده‌اند.  متاسفانه هیچ اطلاعی از قیمت این کارتها ندارم و این که آیا اساسا امکان تهیه کردنشون در ایران هست یا نه!!

من می‌خوام از بودجه‌ی محدودم استفاده‌ی بهینه بکنم. معمولا شرکت‌ها کامپیوترهای محاسباتی آماده رو خیلی گرون‌تر از قیمت واقعی می‌فروشن.

منتظر راهنمایی‌های ارزشمند دوستان هستم و نهایتا تا فردا باید تصمیمم رو نهایی کنم

لینک به دیدگاه

دوست من شما یک مادربرد سرور نیاز دارید

EVGA-SR-X-Dual-Socket-LGA-2011-Motherboa

لینک به دیدگاه

ممنونم از همه‌ی دوستان، لیست رو نهایی کردم و این پست همین جا بسته میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...