رفتن به مطلب

نصب نشدن درایور گرافیک لپ تاپ LENOVO مدل G50-80

Service Manual
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

یک لپ تاپ LENOVO به مدل G50-80 هست که درایور گرافیک دومش که AMD R5 M230 هست نصب نمیشه ، البته نصب میشه اما کنارش یک علامت تعجب زرد رنگ هست !

لپ تاپ نو هست و تازه خریداری شده ، سی دی درایور همراهش هست و فقط درایورهای ویندوز 8.1 داخلش هست .

بنده تمام درایورها رو از سایت رسمی Lenovo برای همین مدل و برای ویندوز هفت 64 بیت دانلود و نصب کردم اما باز هم گرافیک مشکل داره ، از سایت رسمی AMD هم گرفتم که با اون فایل گرافیک به عنوان Radeon HD 8500 شناخته میشه ولی  باز هم مشکل داره ، ویندوز هم مجدد تعویض کردم ولی باز هم همینطوریه ؟ ضمنا اول درایور Intel و بعد درایور AMD رو نصب کردم ، با DDU هم حذف و نصب مجدد کردم اما فایده ای نداشت ، کسی میدونه مشکل از چیه ؟

post-9550-0-16455200-1439794592_thumb.jpg

post-9550-0-66531200-1439794595_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Service Manual
لینک به دیدگاه

سلام عزیز خوبی؟

درایو پک رو امتحان کن

لینک به دیدگاه

درود

یک لپ تاپ LENOVO به مدل G50-80 هست که درایور گرافیک دومش که AMD R5 M230 هست نصب نمیشه ، البته نصب میشه اما کنارش یک علامت تعجب زرد رنگ هست !

لپ تاپ نو هست و تازه خریداری شده ، سی دی درایور همراهش هست و فقط درایورهای ویندوز 8.1 داخلش هست .

بنده تمام درایورها رو از سایت رسمی Lenovo برای همین مدل و برای ویندوز هفت 64 بیت دانلود و نصب کردم اما باز هم گرافیک مشکل داره ، از سایت رسمی AMD هم گرفتم که با اون فایل گرافیک به عنوان Radeon HD 8500 شناخته میشه ولی  باز هم مشکل داره ، ویندوز هم مجدد تعویض کردم ولی باز هم همینطوریه ؟ ضمنا اول درایور Intel و بعد درایور AMD رو نصب کردم ، با DDU هم حذف و نصب مجدد کردم اما فایده ای نداشت ، کسی میدونه مشکل از چیه ؟

attachicon.gif1.JPG

attachicon.gif2.JPG

درود

اگر به اینترنت وصل میشه راست کلیک و Update Driver رو امتحان کنین

اینجا هم نظرات رو مطالعه کنین

لینک به دیدگاه

درود استاد  بزرگوار و دوست عزیزم

لپ تاپ های جدید با بعض از ویندوزها مشکل دارن(مخصوصا لنووها باویندوز 7)

شما

Microsoft .NET Framework ها رو کامل (اونایی که نصب میشن رو نصب کنید )تا اخرین نسخه

و Microsoft Visual C++ 2005 تاmicrosoft Visual C++ 2013

ببینید درست میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...