رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد مادربرد Z97 asus

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام

پاور رو تعویض کردم 850oc+گرین واسه کابل کشی کل کیس رو باز کردم اما وقتی دکمه استارت رو زدم فن پاور روشن شد اما سیستم روشن نشد دو بار پاور رو از برق کشیدم دوباره زدم یه قسمت از مادربرد دود کرد دیگه روشن نشد 38a22371a94ea62c5414dd7640a1107a.jpg

قسمتی که داغ شده تغییر شکل داده راهنمایی کنید اشکال از پاور بوده یا قسمت دیگه ممنون

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پاور نو بود کامل مشکل را توضیح بدید ولی اینجوری که معلومه عیب ار پاور بوده

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز آی سی های سویچ PCIE 3.0 شما سوخته ، فکر می کنم باید چهار عدد باشه و معمولا هر چهار عدد میسوزه ، قیمت هر کدومش یک چیزی حدود 16 تا 17 هزار تومان هست به غیر از اجرت تعویضشون ، با تعویضشون یک چیزی حدود 100 الی 120 تومن براتون در میاد تازه اگر قسمت دیگه ای آسیب ندیده باشه ......

معمولا هم این اشکال از بد جا زدن کارت گرافیک یا جا نزدن کابل های شش پین یا هشت پین تغذیه گرافیک یا بد جا زدن کابل های تغذیه کارت گرافیک بوجود میاد / یا حق

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز آی سی های سویچ PCIE 3.0 شما سوخته ، فکر می کنم باید چهار عدد باشه و معمولا هر چهار عدد میسوزه ، قیمت هر کدومش یک چیزی حدود 16 تا 17 هزار تومان هست به غیر از اجرت تعویضشون ، با تعویضشون یک چیزی حدود 100 الی 120 تومن براتون در میاد تازه اگر قسمت دیگه ای آسیب ندیده باشه ......

معمولا هم این اشکال از بد جا زدن کارت گرافیک یا جا نزدن کابل های شش پین یا هشت پین تغذیه گرافیک یا بد جا زدن کابل های تغذیه کارت گرافیک بوجود میاد / یا حق

ممنون از راهنمایی درست فرمودید اما من کارت گرافیک نداشتم انبرد هست ممکنه از ولتاژ زیاد پاور باشه یا خاموش روشن کردن به کرار

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پاور نو بود کامل مشکل را توضیح بدید ولی اینجوری که معلومه عیب ار پاور بوده

بله دوست گرامی پاور نو هست یک هفته میشه خریداری شده کابلها رو اسلیو کردم روشن کردم تست کردم اما دیشب یهو که روشن کردم بعد چند بار زدن دکمه استارت روشن شد چند ثانیه کار کرد تصویر هم اومد یعنی ویندوز بالا اومد بعد یهو اون قسمت که تو عکش تغییر شکل داده دود کرد وسوخت

ویرایش شده توسط mehran_maroofi
لینک به دیدگاه

بله دوست گرامی پاور نو هست یک هفته میشه خریداری شده کابلها رو اسلیو کردم روشن کردم تست کردم اما دیشب یهو که روشن کردم بعد چند بار زدن دکمه استارت روشن شد چند ثانیه کار کرد تصویر هم اومد یعنی ویندوز بالا اومد بعد یهو اون قسمت که تو عکش تغییر شکل داده دود کرد وسوخت

91ca8e9044e8e8da87bd8c08d4a68be7.jpg

لینک به دیدگاه

درود

ولتاژ تغذیه ASM1480 باید فیکس 3.3 ولت باشه ، اگر مقداری بیشتر بشه آی سی صدمه میبینه ، ولتاژ تغذیه این آی سی هم معمولا بدون واسطه از تغذیه ( پاور ) گرفته میشه ، احتمال داره که تغذیه 3.3 پاورتون نوسان داشته و باعث بروز مشکل شده .......

لینک به دیدگاه

اگه تست پاور دیجیتال داشتی راحت میشد فهمید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...