رفتن به مطلب

سوال در مورد کارت zotac gtx 960

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

این کارت رو تازه از لیون خریدم.ولی مشکلی که باهاش دارم این هستش که فنهاش ثابت کار نمیکنن بفرستم گارانتی؟چکار کنم؟البته نمیدونم مشکل هست یا نه مدلش اینطوریه،این کارت مثل ایسوسه که فنهاش خاموش هستن و وقتی کارت گرم بشه روشن میشن؟

موقعی بیکاری فن ها خاموش هستند ولی موقع گیم که کارت گرم میشه فنها شروع به کار میکنن و مدتی بعد از خروج از بازی خاموش میشن.

دمای محیط: 39 تا 34

حالت فن لس:

دما بیکاری 47

دمای لود 81 الی 79

دور فن 80 درصد با افتر برنر ....... 2650rpm  :

دما بیکاری 36

دمای لود 70 الی 67

اگه فنهاش با این سرعت کنن اسیب میبینن؟

لطفا کمک کنید و نظرات ارزشمندتون رو بگید @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

جناب این همین طوری هستش در واقع تمام GTX 960 ها در حالت بیکاری و دمای های پایین  silent و passive cooled هستن و فن کار نمی کنه.می تونید داخل نرم افزار MSI after burner یا Gigabyte OC GURU II دور فن ها رو دستی تعیین کنید.که کلا در حالت بی کاری از 33 درصد شروع کنه به چرخیدن.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

جناب این همین طوری هستش در واقع تمام GTX 960 ها در حالت بیکاری و دمای های پایین  silent و passive cooled هستن و فن کار نمی کنه.می تونید داخل نرم افزار MSI after burner یا Gigabyte OC GURU II دور فن ها رو دستی تعیین کنید.که کلا در حالت بی کاری از 33 درصد شروع کنه به چرخیدن.

ولی فیبرش هم خیلی داغه،میخام بدونم مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

ولی فیبرش هم خیلی داغه،میخام بدونم مشکلی پیش نمیاد؟

خیر، اگر مشکلی پیش میومد از تکنولوژی Fanless استفاده نمی کردند، در ضمن اینکه خیلی داغ می کنه مقیاس درستی نیست، اگه تقریباً میتونید بگید که چقدر داغ میشه خیلی بهتره.

لینک به دیدگاه

خیر، اگر مشکلی پیش میومد از تکنولوژی Fanless استفاده نمی کردند، در ضمن اینکه خیلی داغ می کنه مقیاس درستی نیست، اگه تقریباً میتونید بگید که چقدر داغ میشه خیلی بهتره.

قبلا 270 ایکس ایسوس داشتم،تو دمای بدتر  از این هم فیبرش نمیسوزوند ولی این موقع لود طوری گرم میشه که دست رو میسوزونه.نمیدونم طبیعیه یا نه؟

لینک به دیدگاه

قبلا 270 ایکس ایسوس داشتم،تو دمای بدتر  از این هم فیبرش نمیسوزوند ولی این موقع لود طوری گرم میشه که دست رو میسوزونه.نمیدونم طبیعیه یا نه؟

گفتم جناب اگه نگران دماش هستید می تونید حالت فن رو دستی تنظیم کنید که در حالت بی کاری هم فن کار کنه که باعث می شه دمای اولیه کارت خیلی پایین تر باشه.مثلا در دمای 30 تا 40 درجه فن روی 35 درصد سرعت باشه...بعد نگاه کنید ببینید توی این حالت دمای بیکاری نصبت به وقتی که فن ها نمی چرخن چقدر بهتر می شه.

لینک به دیدگاه

1:خودمم همین کارت رو دارم!

2:کلا خنک کننده این کارت در مقایسه با  ورژن AMP یا نسخه G1 گیگابایت ضعیفتره! و نباید ازش انتظار داشته باشید که خیلی خنک باشه!

3:دور فن تا 100% هم باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد! مثل فن های عادی کیس که همیشه روی 100% توانشون کار میکننن...

4:دمای کارت و بازدهی خنک کننده کارت، خیلی خیلی به تهویه کیس شما ربط داره! مدل کیس و نوع و تعداد فن ها رو بگید لطفا!

5:درضمن به شما چه مربوطه چقدر گرم میشه!؟ مگه مهمه که دست شما رو میسوزونه یا نه!؟ مگه تو دستتون نگه میدارید کارت رو!؟

مثلا کارتی که من خریدم تا اواسط 2017 گارانتی داره! تا اون زمان اگه بلایی سر کارت بیاد، باید شرکت گارانتی کنندش فکرشو بکنه نه من!

و اگه تا اون زمان مشکلی پیش نیاد، مطمعنا بعد اونم احتمال زیاد مشکلی پیش نمیاد :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش این جور کارت ها چون اندازشون کوچیکه فنها و هیت سینک کوچکتری دارند و نسبت به بقیه مدلها دماشون حدود 10 درجه ای بالاتر

اما دمای 80 هم نگرانی نداره

اگه به دما خیلی حساسی میتونی خیمرشو با خمیر اولترا عوض کنی

لینک به دیدگاه

چه خوب!!!

فکر کنم یک نفر رو خیلی عصبانی کردم!

همینطوری داره امتیاز منفی میده بهم :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

چه خوب ، شد 2 منفی! =)) =))

فکر کنم مدیران عامل Zotac و آواژنگ هستند!

ویرایش شده توسط babak1388
لینک به دیدگاه

داداش این جور کارت ها چون اندازشون کوچیکه فنها و هیت سینک کوچکتری دارند و نسبت به بقیه مدلها دماشون حدود 10 درجه ای بالاتر

اما دمای 80 هم نگرانی نداره

اگه به دما خیلی حساسی میتونی خیمرشو با خمیر اولترا عوض کنی......گارانتی باطل میشه و در ضمن دستکاری قطعه رو دوس ندارم مخصوصا گرافیک.

مرثی داداش که جواب دادی @};-

اره حساسم کلا نباید دما بالای 70 بره،کارت 28 نانو و میدرنج با این قدرت 80 درجه براش زیادیه،مگه 480 هست؟ 

1:خودمم همین کارت رو دارم!

2:کلا خنک کننده این کارت در مقایسه با  ورژن AMP یا نسخه G1 گیگابایت ضعیفتره! و نباید ازش انتظار داشته باشید که خیلی خنک باشه!

3:دور فن تا 100% هم باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد! مثل فن های عادی کیس که همیشه روی 100% توانشون کار میکننن...میاد،نویزشون بیشتر میشه!

4:دمای کارت و بازدهی خنک کننده کارت، خیلی خیلی به تهویه کیس شما ربط داره! مدل کیس و نوع و تعداد فن ها رو بگید لطفا!کیس تهویه خوبی داره،گرین ایکس 6 با دو تا فن ال ای دی 140 اضافی

5:درضمن به شما چه مربوطه چقدر گرم میشه!؟ وقتی 850 میدی مربوطهمگه مهمه که دست شما رو میسوزونه یا نه!؟ مگه تو دستتون نگه میدارید کارت رو!؟نه کارت رو تو دستم نگه نمیدارم،دوستان گفتن چقدر گرم میشه؟،واسه اون گفتم تا میزان گرم شدن رو بگم،من دوربین حرارتی ندارم که از فیبر کارت عکس بزارم :) 

مثلا کارتی که من خریدم تا اواسط 2017 گارانتی داره! تا اون زمان اگه بلایی سر کارت بیاد، باید شرکت گارانتی کنندش فکرشو بکنه نه من!وضعیت گارانتی در ایران نیازی به توضیح نداره :) 

و اگه تا اون زمان مشکلی پیش نیاد، مطمعنا بعد اونم احتمال زیاد مشکلی پیش نمیاد  :)

ممنون که جواب دادی @};-

لینک به دیدگاه

درود مجدد

الان دو تا سوال دارم که اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم:

1... فنهای این کارت عشقی هستن هر موقع خواست روشن و خاموش میشه!این کارت فنلس هست یا مشکل داره؟

2... موقع لود تو بازیها دمای فیبر و قطعات خیلی داغ میشه،تو دراز مدت مشکلی واسشون پیش میاد یا نه؟

لینک به دیدگاه

در مورد نویز:

منظورت صدا هست؟ برای من که کلا مهم نیست چون 90% مواقع هدفون گوشمه!

منظورم من از اینکه "درضمن به شما چه مربوطه چقدر گرم میشه!؟ " این بود که طراح و سازنده و گارانتی کننده همه اینارو در نظر گرفتن! درضمن این کارت تا جایی که میدونم تا 98 درجه بدون مشکل کار میکنه.

در مورد وضعیت گارانتی:

تا حالا با هیچ گارانتی به مشکل نخوردم!

مودمم TPlink خراب شد، اکبندش رو فرستادن.(حتی مدت گارانتی تعویضش تموم شده بود و گارانتی تعمیر داشت)

هارد اکسترنال ADATA خراب شد، اکبندش رو فرستادن.(بدون هیچ سوال جوابی اکش رو فرستادن)

2 تا فلش مموری سیلیکون پاور خراب شد، اکبندش رو فرستادن.(بدون هیچ سوال جوابی اکش رو فرستادن)

1 فلش ADATA خراب شد، اکبندش رو فرستادن.

یک SSD مارک ADATA خراب شد، تعمیرش کردن!(در زمان آپدیت فریمور به مشکل خورده بود)

4 تا دوربین IP گرفتم، بعد یک ماه به مشکل خوردم، هر 4 تا دوربین رو تعویض کردند.

و...

پس وضعیت گارانتی زیاد هم خراب نیست(حداقل مواردی که برای من پیش اومده، اینو نشون میده)

درود مجدد

الان دو تا سوال دارم که اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم:

1... فنهای این کارت عشقی هستن هر موقع خواست روشن و خاموش میشه!این کارت فنلس هست یا مشکل داره؟

2... موقع لود تو بازیها دمای فیبر و قطعات خیلی داغ میشه،تو دراز مدت مشکلی واسشون پیش میاد یا نه؟

1:اگه کارت رو اکبند تهیه کرده باشید، یک برچسب روی فنها هست که این موضوع رو توضیح داده!(که در دمای پایین فن ها کار نمیکنن)

2:مطمعنا همه اینا در نظر گرفته شده.(اگه درست یادم باشه تا 98 درجه بدون مشکل کار میکنه!(یعنی تا 90 درجه به هیچ عنوان مشکل ساز نخواهد شد!)

که با دور فن 85~90 و تهویه مناسب کیس بعیده حتی به 80 درجه برسه!(برای من که نهایت 72 73 میرسه! )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...