رفتن به مطلب

آپدیت جدید درایور کارت گرافیک AMD R9 200 Series توسط ویندوز 10

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود .

امروز خیلی اتفاقی متوجه شدم که از ترافیک اینترنت در حال کم شدنه رفتم توی قسمت ویندوز آپدیت دیدم بله یه آپدیت جدید به اسم • Advanced Micro Devices, Inc. driver update for AMD Radeon R9 200 Series. در حاله دانلوده حالا نمیدونم جریانش چیه آیا catalyst جدیده یا نه ؟ تا الان حدود 250MB از ترافیک کم کرده همین الان هم که دارم این کامنت رو مینویسم در حال دانلوده هنوز تمام نشده. دوستانی که AMD R9 دارن امروز همچین اپدیتی براشون اومده آیا؟

r9_update.jpg

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

همین الان تمام شد این هم جزئیات : جالبه که automatic نصب نشد و باید به صورت دستی install Now بزنم

r9_update2.jpgr9_update3.jpg

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

بله برای من هم همین الان که Check for Updates رو زدم اومد.

لینک به دیدگاه

باعث تعجب خارجی ها هم شده که چرا آپدیت جدید AMD از طریق ویندوز Release شده یارو تو کامنتش (گفته تا حالا همچین چیزی ندیده بودم من تمام آپدیت های ویندوز 10 رو disable کردم اما این آپدیت امروز اومد ویندوز 10 خیلی عجیبه) :laughing:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=5142362

لینک به دیدگاه

برای منم خود به خود دانلود میکنه اصلا نزدم چک کنه
فکر کنم این AMD هم سیاست Intel رو پیش گرفته چون Intel هم دیگه درایور گرافیکی نمیده بیرون و به جاش از طریق ویندوز 10 عرضه عمومی میکنه

بعد از نصب :

r9_update4.jpg

یه سوال چرا تو این عکس ورژن catalyst نزده ؟

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

شاید مثل ویندوز 10 دیگه ورژن نداره؟

لینک به دیدگاه

البته زده 2015.0803.1559.26924

این درایور که از طریق ویندوز 10 آپدیت ونصب شد جدیدتره چون Driver Version رو 1062.1004 زده در صورتی که Catalyst 15.7.1 ورژنش 1062.1002 بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...