رفتن به مطلب

مشکل در bus interface

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من در مورد این مشکل تو تاپیکا گشتم اما چیزی پیدا نکردم .

من تازگی یه کارت گرافیک خریدم  ASUS GTX 780  به علت جا نبود در کیس روی اسلات دومی pci-e نصب کردم ، در صورتی که پیشنهاد خودش اینه که اگه از یک کارت گرافیک استفاده میکنید روی اسلات اول باشه . مشکل از این قراره که در بنچمارکی که با performance test گرفتم متوجه شدم گرافیک کارایی لازمو نداره مین بوردم هم ASUS X99-a/usb3.1  بعد که gpu-z نصب کردم دیدم در قسمت bus interface نوشته شده  PCI-E 2 X16@X1 1.1 در صورتی که هم گرافیک PCI-E 3 هست هم مین با جست جویی که زدم و تغیراتی در بایوس تونستنم تا حدی حلش کنم و bus interface به PCI-E 2 X16@X4 1.1 تغییرپیدا کرد و کارایی اونم تا حدی بالا رفت ولی هنوز pci-e 3  نشده میخواستم ببینم آیا دوستان راه حلی دارن برای حل این مشکل ،یا آیا کلا نیازی هست به اعتبار حرف gpuz اینرو مشکل بدونم  ؟ 

با تشکر

لینک به دیدگاه

حل شد ، مشکل از اتصال کارت گرافیک به پورت دوم pci express بود و خیلیم اهمیتی نداشت که حتما بنویسه pci-e 3 اما ظاهرا استانداردش اینه

با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...