رفتن به مطلب

از کار افتادن برنامه های ویندوز 10

peyman_sh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یک  هفته ای هست که تمامی نرم افزار های اصلی ویندوز 10 مثل Cleander Calculator Movie TV Photos weather store و ..... از کار افتادن و موقه اجرا System Error File میدن

اگه راه حلی به جز تعویض ویندوز وجود داره خوشحال میشم راهنمایی کنید

سپاس

ویرایش شده توسط peyman_sh
لینک به دیدگاه

درود .

توی قسمت سرچ Powershell رو تایپ کن و windows Powershell رو به صورت ادمین اجرا کن و دستور زیر رو paste کن Enter بزن.

Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

چند دقیقه طول میکشه تا کارشو انجام بده.

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

درود .

توی قسمت سرچ Powershell رو تایپ کن و windows Powershell رو به صورت ادمین اجرا کن و دستور زیر رو paste کن Enter بزن.

Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

چند دقیقه طول میکشه تا کارشو انجام بده.

ممنون بابت راهنمایی ولی مشکل همچنان پابرجاست........

فکر کنم بعد از نصب ویژوال 2015 + xmarin این بلا سرش اومد

لینک به دیدگاه

command prompt رو به صورت ادمین اجرا کن و chkdsk رو هم تست کن .

راه بعدی command prompt رو به صورت ادمین اجرا کن و SFC /SCANNOW رو تایپ کن

راه آخر: repair کردن ویندوز از طریق flash یا dvd که ویندوز 10 رو روی اون دارین هست.

با این کار اطلاعات و نرم افزارهای شما حتی دسکتاپ دست نخورده باقی میمونن. تنها مشکل اینه که update های ویندوز باید دوباره انجام بشه.

بعد از repair کردن ویندوز درایو شما تقریبن 2 برابر قبل پر شده چون فایلهای ویندوز قبلی بلا استفاده توی درایو c باقی مونده برای پاک شدن فایلهای اضافی ویندوز قبلی روی درایو c کلیک راست کن properties رو بزن و disk cleanup رو اجرا کن و clean up system files رو بزن بعد میبینی گزینه ی old windows files اضافه شده (در صورتی که قبلا جز گزینه ها نبود) که حجمی حدود 20GB داره تیکش رو بزن و ok کن

لینک به دیدگاه

command prompt رو به صورت ادمین اجرا کن و chkdsk رو هم تست کن .

راه بعدی command prompt رو به صورت ادمین اجرا کن و SFC /SCANNOW رو تایپ کن

راه آخر: repair کردن ویندوز از طریق flash یا dvd که ویندوز 10 رو روی اون دارین هست.

با این کار اطلاعات و نرم افزارهای شما حتی دسکتاپ دست نخورده باقی میمونن. تنها مشکل اینه که update های ویندوز باید دوباره انجام بشه.

بعد از repair کردن ویندوز درایو شما تقریبن 2 برابر قبل پر شده چون فایلهای ویندوز قبلی بلا استفاده توی درایو c باقی مونده برای پاک شدن فایلهای اضافی ویندوز قبلی روی درایو c کلیک راست کن properties رو بزن و disk cleanup رو اجرا کن و clean up system files رو بزن بعد میبینی گزینه ی old windows files اضافه شده (در صورتی که قبلا جز گزینه ها نبود) که حجمی حدود 20GB داره تیکش رو بزن و ok کن

ممنون از وقتی که گذاشتید ولی متاسفانه باز هم مشکل پابرجاست

اولین فرصت ویندوز عوض میکنم

بازهم تشکر

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم. جای تعجبه که با windows repair مشکل حل نشد. به هر صورت موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به گفته دوست عزیز مشکل از کرک ویندوز هستش

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

region را از ایران به united state عوض می کردین درست می شد. من هم همین مشکل رو داشتم و درست شد.

لینک به دیدگاه

• 5 سال بعد...

سلام. خسته نباشید. سیستم من ویندوز ۱۰‌روش نصب هست. همش رفرش میشه و اجاز کار با هیچ کدوم از برنامه ها را هم‌بهم‌نمیده. حتی به منوی استارت هم نمیتونم‌برم. لطفا راهنمایی کنید چیکار باید انجام بدم. ممنون

لینک به دیدگاه

در ۲۳ ساعت قبل، Hamid.hasani۹۴ گفته است :

سلام. خسته نباشید. سیستم من ویندوز ۱۰‌روش نصب هست. همش رفرش میشه و اجاز کار با هیچ کدوم از برنامه ها را هم‌بهم‌نمیده. حتی به منوی استارت هم نمیتونم‌برم. لطفا راهنمایی کنید چیکار باید انجام بدم. ممنون

صفحه کلید رو چک کنید ، احتمالا یکی از کلید ها گیر کرده (شاید F5)

لینک به دیدگاه

در ۲۳ ساعت قبل، Hamid.hasani۹۴ گفته است :

سلام.

درسته اینجا تاپیک 10 سال پیش هم بالا اومده اما این هم جز خوباس.😂

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.

درسته اینجا تاپیک 10 سال پیش هم بالا اومده اما این هم جز خوباس.😂

صاحابش(استارتر) انشاله هرجا هس سالم باشه😁

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در ۱ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

صاحابش(استارتر) انشاله هرجا هس سالم باشه😁

انشاله.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...