رفتن به مطلب

مانیتور یا گرافیک یا ...؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت همگی دوستان

غرض از مزاحمت اینکه مانیتور بنده LG ips226v هستش که حدودا دو سال و نیمه که دارم ازش استفاده میکنم.

موردی که اتفاق میفتاد این بود که گاهی اوقات (مثلا 7-8 روز یکبار) زمان روشن کردن سیستم یا ریستارت سیستم با اینکه مانیتور روشن بود اما تصویری روی مانیتور نمایش داده نمیشد و باید یکبار کلید لمسی روشن/خاموس رومیزدم و تصویر ظاهر میشد و دیگه مشکلی نداشتم.

در مورد بالا مانیتور از طریق dvi به سیستم متصل بود.

اما الان حدود یک ماه هستش که از hdmi  تصویر میگیرم و این اتفاق تا الان نیفتاده.

به نظر شما دوستان علت از چی میتونه باشه؟ مانیتور یا گرافیک (zotac gt630) یا چیز دیگه ای؟

این نکته رو هم یادآور بشم که کلیدهای لمسی روی مانیتور سالم هستش و حساسیتشون هم کم نشده.

باتشکر از همگی عزیزان.

لینک به دیدگاه

من 2286l دارم با dviتصویر میگیرم. گاهی واسم این پیش اومده شاید ه‍ یا ۷ بار. صبر کردم وقتی ویندوزم بالا اومد تصویر خودش اومد. به نظر من مشکلی نداره.

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

من 2286l دارم با dviتصویر میگیرم. گاهی واسم این پیش اومده شاید ه‍ یا ۷ بار. صبر کردم وقتی ویندوزم بالا اومد تصویر خودش اومد. به نظر من مشکلی نداره.

Sent from my Galaxy Nexus

ممنون از پاسختون دوست عزیز

والا اول که با dvi تصویر میگرفتم و این اتفاق میفتاد گفتم شاید مانیتور مشکلی داره

اما الان که حدود یک ماهه دارم از hdmi استفاده میکنم و دیگه این اتفاق پیش نیومده برام سوال بود پس علت چی میتونه باشه؟

علت پیگیر شدنم این هستش که چون قصد فروش مانیتور رو دارم میخواستم از سلامتش خیالم راحت بشه.

با تشکر مجدد از شما.

لینک به دیدگاه

یه چیزی که در مورد HDMI با این مانیتور هست این هست که  اگر سیستم رو خاموش کنید مانیتور روشن میمونه و حتی به حالت استندبای نمیره .

و فقط پاور سیوینگ مربوط به پورت های دیگه هست .

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

یه چیزی که در مورد HDMI با این مانیتور هست این هست که  اگر سیستم رو خاموش کنید مانیتور روشن میمونه و حتی به حالت استندبای نمیره .

و فقط پاور سیوینگ مربوط به پورت های دیگه هست .

ممنون بابت نکته ای که فرمودین.

عرض کنم خدمتتون که چه زمانیکه از dvi و چه زمانیکه از hdmi استفاده میکردم همیشه وقتی سیستم رو خاموش میکردم مانیتور رو هم بصورت دستی خاموش میکردم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...