رفتن به مطلب

از کجا میشه تشخیص داد کنسولی که میخری اصله و از سری ریفیر نیستن؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام. دوستان امروز رفتم بازار کنسول تبریز.

اینجا حواست نباشه خودتم جابجا میکنن چه برسه کنسول. کنسولم هر قیمت دلشون بخواد میندازن. فقط یکی یه حرفی زد و منو نگران کرد. گفت اونایی که 1200 فیمتشونو نسخه ی ریفیر(تعمیر شده)هستن که تو بازار میفروشن. الان میخوام بدونم از کجا میشه مطمعن شد کنسول پلمپش واقعیه و ریفیر نیس. ازینا هیچی بعید نیس(منظور فروشنده های کنسول).

پیشاپیش تشکر

لینک به دیدگاه

نه داداش 1200 ها ریفر نیستن

بالای جعبه یک نوار سیاه کشیده شده ( چاپ شده قابل کندن نیست ) اونجا نوشته دستگاه ریفر هست اگه اون نوار سیاه رو نداشت دستگاه ریفر نیست

لینک به دیدگاه

اینترنتی از سایت کنسول کلینیک بخری بهتره گارانتی هم میدن چون تعمیر کار واقعی هستن کارشون هم خیلی تمیزه

ویرایش شده توسط samua
لینک به دیدگاه

نه داداش 1200 ها ریفر نیستن

بالای جعبه یک نوار سیاه کشیده شده ( چاپ شده قابل کندن نیست ) اونجا نوشته دستگاه ریفر هست اگه اون نوار سیاه رو نداشت دستگاه ریفر نیست

ممنون. تو همه ریفیر ها هستن؟ اخه میتونن جعبه شم عوض کنن اینا خیلی نامردن. پلمپش کوچیکه خودشونم میتونن بزنن!

اینترنتی از سایت کنسول کلینیک بخری بهتره گارانتی هم میدن چون تعمیر کار واقعی هستن کارشون هم خیلی تمیزه

ممنون دوس دارم حضوری تهیه کنم

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

با سلام. دوستان امروز رفتم بازار کنسول تبریز.

اینجا حواست نباشه خودتم جابجا میکنن چه برسه کنسول. کنسولم هر قیمت دلشون بخواد میندازن. فقط یکی یه حرفی زد و منو نگران کرد. گفت اونایی که 1200 فیمتشونو نسخه ی ریفیر(تعمیر شده)هستن که تو بازار میفروشن. الان میخوام بدونم از کجا میشه مطمعن شد کنسول پلمپش واقعیه و ریفیر نیس. ازینا هیچی بعید نیس(منظور فروشنده های کنسول).

پیشاپیش تشکر

فقط خواستم بگم که ریفر ها تعمیر شده نیستند! مرمت/ترمیم شده هستند!

تعمیر و ترمیم با هم فرق داره!

قطعه ای که استفاده شده و دست دوم هست رو تعمیر میکنن!

ولی اگه قطعه ای قبل از استفاده در حمل و نقل دچار مشکل بشه، یا تو خط تولید مشکلی براش پیش بیاد ، یا ... رو میفرستن برای ترمیم یا مرمت! (معنی کلمه Refurbished هم "مرمت/مرمت شده" هست)

من شخصا هر وقت شرایطش جور بشه، قطعه Refurbished رو به اکبند ترجیح میدم! دلیلش هم اینه که قطعه Refurbished دست دوم نیست و توسط خود تولید کننده مرمت شده و مثل روز اولش داره کار میکنه! ولی قیمتش پایینتره...

ویرایش شده توسط babak1388
لینک به دیدگاه

فقط خواستم بگم که ریفر ها تعمیر شده نیستند! مرمت/ترمیم شده هستند!

تعمیر و ترمیم با هم فرق داره!

قطعه ای که استفاده شده و دست دوم هست رو تعمیر میکنن!

ولی اگه قطعه ای قبل از استفاده در حمل و نقل دچار مشکل بشه، یا تو خط تولید مشکلی براش پیش بیاد ، یا ... رو میفرستن برای ترمیم یا مرمت! (معنی کلمه Refurbished هم "مرمت/مرمت شده" هست)

من شخصا هر وقت شرایطش جور بشه، قطعه Refurbished رو به اکبند ترجیح میدم! دلیلش هم اینه که قطعه Refurbished دست دوم نیست و توسط خود تولید کننده مرمت شده و مثل روز اولش داره کار میکنه! ولی قیمتش پایینتره...

بله هرکی یه سلیقه ای داره.من نمیتونم کنار بیام..ممنون از تذکر

لینک به دیدگاه

بله هرکی یه سلیقه ای داره.من نمیتونم کنار بیام..ممنون از تذکر

سریال جعبه رو با سریال پشت کنسول چک کن یکی باید باشه

لینک به دیدگاه

سریال جعبه رو با سریال پشت کنسول چک کن یکی باید باشه

اره اینو دیگه نمیشه کاریش کرد ممنون کلا یادم نبود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...