رفتن به مطلب

خرید قطعات مناسب برای کار گرافیک خصوصا دو بعدی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.من بودجه محدودی در حد 1400000 دارم و میخوام کیس رو ارتقا بدم.لطفا راهنماییم کنید میتونم اینکارو بکنم یا پولم خیلی کمه! البته فقط گراف، رم، cpu و مادربرد میخوام

کار اصلیم هم با فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی دوبعدی هست.برای کارم اولویت با cpu  با کش مناسب و رم خوب هست.لطفا راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

power 380 green

cpu: E7500  2.93 ghz

vga: ATI Radeon  HD 5450

main: Giga P41T-D2

Memory:4g  geil

البته مادربرد یه ماهیه فقط 2 گیگ از رم رو شناسایی میکنه!رم سالمه

لینک به دیدگاه

والا جناب با این اوضاع بنده پیشنهادم اینکه این قطعاتون رو همه رو بفروشید چون جای ارتقاع ندارن و این سیستم رو پیشنهاد می کنم ببندید:

Intel i5 4460 595

Asrock B85M 235

WD Blue 1TB 180

Avexir Core 2x4GB 1600 CL11 190

Case Green Oraman 72

Green GP550A-Gold 223

1.495.000

برای انجام کار های گرافیکی 2 بعدی مثل فتوشاپ احتیاج به گرافیک قوی ندارید و همون گرافیک CPU که Intel HD 4600 باشه جواب کارتون رو می ده.هر چند مصرف این سیستم خیلی پایین تر از 550 وات هست و حتی ممکنه با پاور قبلی شما هم جواب بده ولی بنده پیشنهاد نمی کنم که اینکار رو بکنید چون اون پاور انتظار میره که رو به پایان عمر مفیدش باشه.قطعات سیستم قبلیتون رو که فروختید می تونید با پولش گرافیک بخرید و یا یه مادربرد بهتر بردارید(بهتر از لحاظ داشتن PCIe بیشتر یا کارت صدای بهتر یا تعداد USB و SATA منظورم هستش نه چیز دیگه اگه به این گزینه ها احتیاج دارید باید بیشتر روی مادربرد هزینه کنید در غیر این صورت همین  مادربرد جواب کارتون رو می ده) کیس اگه فکر می کنید کیس فعلیتون جواب می ده می تونید نخرید و هارد هم اگه فکر می کنید هارد فعلیتون جواب می ده اون رو هم می تونید نخرید.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

من هم کارم مثل شماست بیشتر با نرم افزارهای دو بعدی کار میکنم
اول اینکه هادری که موجود روی سیستم دارید چیه ؟

دوم کیس چه مدلیه ؟
پیشنهادی که من دارم اینکه چون شما بودجتون محدود هست و اگر هاردتون هم میتونه کار راه انداز باشه !
فعلا از خرید هارد ، کیس و پاور صرفه نظر کنید ولی به قطعاتی که دوستمون اشاره کردن یه کارت گرافیک اضافه کنید

چون واقعا بدون کارت گرافیک به مشکلات اساسی می خورید
یه گزینه خرید گرافیک نو مثل 750 هست با قیمتی حدود 500 تومن و

اگر بودجهتون کمه میتونید یه دسته دوم هم مثل کارت 560 با قیمت 250 تومن

لینک به دیدگاه

البته من مثل دوستان اوستا نیستم...ولی بنظرم برای کار دوبعدی احتیاج به سیستم قوی ندارید و بنظرم با هزینه کردن کمتر از بودجتون هم کارتون بخوبی راه میوفته.

باندل 1155 یا 1150 پردازنده گرافیکدار یا بقولی همون انبرد...سی پی یو سرعت 3 یا بالاتر دوهسته ای که سلرون نباشه و یه هارد اس اس دی کم حجم حتی 60گیگ که سیستم عامل و برنامه هات رو نصب کنی و یه هارد معمولی واسه ارشیو و غیره.. 6گیگ رم...پاور400 به بالا...

بنظرم فقط مین و هارد وپاور رو فقط نو بگیرین کفایت میکنه و بقیه رو مثل سی پی یو رو میتونین کارکرده بگیرین.

لینک به دیدگاه

بنظر منم گرافیک نیاز نیست و گرافیک مجتمع کافی هست.

و نیازی به خرید کیس جدید نیست(چون گرافیک ندارید، نیازی به تهویه قوی هم نیست.

هارد هم اگه دارید، میتونید از همون استفاده کنید.

و بجای این موارد پردازنده رو 4690 بردارید.

تجربه خودم با فتوشاپ نشون میده مهمترین چیز cpu و رم هست.

درضمن هزینه کلی هم فکر کنم زیر ۱۴۰۰ درمیاد اینجوری...

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان بابت راهنمایی هاتون، برای کار گرافیکم چون معمولا با پروژه های با ابعاد بزرگ سرو کار دارم گرافیک جدا نیاز دارم.در حال حاضر نیازی به هارد ندارم.بابت کیس هم اگه با قطعات جدید مشکلی پیدا نمیکنم نیازی به کیس هم ندارم

بابت هارد ssd هم چندنفری بهم پیشنهاد دادن منتها فکر نمیکنم با این بودجه بتونم به ssd فکر کنم :)

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان بابت راهنمایی هاتون، برای کار گرافیکم چون معمولا با پروژه های با ابعاد بزرگ سرو کار دارم گرافیک جدا نیاز دارم.در حال حاضر نیازی به هارد ندارم.بابت کیس هم اگه با قطعات جدید مشکلی پیدا نمیکنم نیازی به کیس هم ندارم

بابت هارد ssd هم چندنفری بهم پیشنهاد دادن منتها فکر نمیکنم با این بودجه بتونم به ssd فکر کنم :)

خوب تو کار با پروژه های بزرگ نیاز به رم زیاد هست، چه ربطی به گرافیک داره؟

*تو سیستم فعلی، لود GPU چند درصد هست!؟یعنی وقتی روی پروژه بزرگی که میگید دارید کار میکنید، میانگین روی چند درصد هست!؟

ویرایش شده توسط babak1388
لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا همه اصرار دارن که گرافیک لازم نیست والا به لا نیازه

Ssd هم چون معمولا فایلهای فتوشاب یا طراحی حجیم هستند اصلا به صرفه نیست خریدش

حداقل cpu 4160

رم حداقل 2*4 که بشه ۸

لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا همه اصرار دارن که گرافیک لازم نیست والا به لا نیازه

Ssd هم چون معمولا فایلهای فتوشاب یا طراحی حجیم هستند اصلا به صرفه نیست خریدش

حداقل cpu 4160

رم حداقل 2*4 که بشه ۸

خوب دارم میپرسم تو پروژه هایی که انجام میدن، گرافیک چقدر لود میشه!؟

چون قبلا یک بار فتوشاپ با پردازنده i7-3770 و GTX770 تو هر کاری که بنظرم اومد تست کردم ولی گرافیک تو هیچ کدوم از مرز 5% بیشتر لود نشد...

لینک به دیدگاه

خوب دارم میپرسم تو پروژه هایی که انجام میدن، گرافیک چقدر لود میشه!؟

چون قبلا یک بار فتوشاپ با پردازنده i7-3770 و GTX770 تو هر کاری که بنظرم اومد تست کردم ولی گرافیک تو هیچ کدوم از مرز 5% بیشتر لود نشد...

مسئله فقط مقدار استفاده کارت نیست مسئله مهم اینکه سیستم و نرم افزار پایدارتر و بهتر عمل میکنن من هم مثل بقیه فک میکردم تا اینکه یه بار کارت رو باز کردم بعد متوجه مشکلات و ناپایداری شدم که شدیدا هم اذیت کننده اس.

چشم براتون از دفتر یه اسکرین شات میزارم هنگام استفاده از فتوشاپ ، خوبه؟

لینک به دیدگاه

برای مثال این تست ها هنگام اجرای یه اکشن برای تبدیل صحات یک مجله اس که بین 5 تا 80 درصد لود میکنه
dm4er18g8zn0xdmw9688_thumb.png

rd0gl1drb7kqcdkf9haa_thumb.gif

4zvobkfhy2igjqp0qiuu_thumb.jpg

به یه کارت خیلی خوب نیازی نیست کارتهای متوسط هم به راحتی جوابگو هستن
من خودم کارت 460 رو هم با همین سیستم تست کردم (درحالی که کارت قدیمی حساب میشه) تفاوت با کارتهای حدود 500 تومن امروزی نداشت

لینک به دیدگاه

برای مثال این تست ها هنگام اجرای یه اکشن برای تبدیل صحات یک مجله اس که بین 5 تا 80 درصد لود میکنه

dm4er18g8zn0xdmw9688_thumb.png

rd0gl1drb7kqcdkf9haa_thumb.gif

4zvobkfhy2igjqp0qiuu_thumb.jpg

به یه کارت خیلی خوب نیازی نیست کارتهای متوسط هم به راحتی جوابگو هستن

من خودم کارت 460 رو هم با همین سیستم تست کردم (درحالی که کارت قدیمی حساب میشه) تفاوت با کارتهای حدود 500 تومن امروزی نداشت

خوب تو اینا که GPU تقریبا همیشه بیکار بوده.

فقط یک لحظه شده 80% و باقی موارد احتمالا حدودای 5~10 درصد بوده.

و اینی که میگید پایداری سیستم با اضافه کردن گرافیک بیشتر میشه، من تا حالا نه شنیدم و نه دیدم.

خودم تو فتوشاپ زیاد حرفه ای نیستم، ولی بدلی علاقه به عکاسی خیلی عکس میگیرم و ادیت میکنم(هر عکس 20~30 مگابایت حجم داره)

و تا 2 ماه پیش در 90% موارد از لپتاپی استفاده میکردم که پردازندش i3-2350M و گرافیک هم intel 3000 بود.

و هیچ ناپایداری احساس نکردم.

اگه برای این موضوع منبعی سراغ دارید، ممنون میشم در اختیار ما هم قرار بدید.

لینک به دیدگاه

خوب تو اینا که GPU تقریبا همیشه بیکار بوده.

فقط یک لحظه شده 80% و باقی موارد احتمالا حدودای 5~10 درصد بوده.

و اینی که میگید پایداری سیستم با اضافه کردن گرافیک بیشتر میشه، من تا حالا نه شنیدم و نه دیدم.

خودم تو فتوشاپ زیاد حرفه ای نیستم، ولی بدلی علاقه به عکاسی خیلی عکس میگیرم و ادیت میکنم(هر عکس 20~30 مگابایت حجم داره)

و تا 2 ماه پیش در 90% موارد از لپتاپی استفاده میکردم که پردازندش i3-2350M و گرافیک هم intel 3000 بود.

و هیچ ناپایداری احساس نکردم.

اگه برای این موضوع منبعی سراغ دارید، ممنون میشم در اختیار ما هم قرار بدید.

منبع ؟

خودم 10 ساله دارم کار میکنم نظر من هم خرید یه کارت حدود 250 تومنی هست نه خرید یه کارت یک میلیونی

به هرحال نیازی به بحث نیست

تایپیک این دوستمون هم الکی شلوغ میشه

لینک به دیدگاه

دوستان ضمن تشکر از نظراتتون، این کارت گرافیکی که دارم مناسبه یا باید ردش کنم؟

لینک به دیدگاه

حقیقتش گرافیک INTEL HD4600 خیلی قویتر از گرافیک خودتون هست.

و تقریبا هم رده گرافیک های 200 تا 300 تومنی هست.

*من نظرم رو قبلا گفتم... 

لینک به دیدگاه

کارت اگ پیدا کردی دست دوم بگیر 560 یا 450 همون حدود 250،300...ولی بنظر من 5450 کافیه. برات رندر گرافیک خوب باید بگیری ولی شما رندر مکس و ویری نمیگیری پس نیازی ب گرافیک خوب نداری.... نهایتا همین دو مدل رو بگیر

لینک به دیدگاه

Intel i5 4460 595

Asrock B85M 235

Green GP550A-Gold 223

دوستان همگی با این قطعاتی که دوستمون معرفی کردن موافق هستید؟البته با احتساب یه کارت گرافیک 250 تومنی

ویرایش شده توسط reza25947
لینک به دیدگاه

Intel i5 4460 595

Asrock B85M 235

Green GP550A-Gold 223

دوستان همگی با این قطعاتی که دوستمون معرفی کردن موافق هستید؟البته با احتساب یه کارت گرافیک 250 تومنی

یک محاسبه بکن ببین به پاور هم نیاز داری؟ یا همون پاور قبلی فک کنم جوابگو باشه

شاید مارک مادربرد هم اگه ایسوس باشه بهتره البته سلیقه اس

یه کولر ارزون هم برای cpu بد نیست باعث میشه در هنگام کار ، دمای cpu پایین تر بمونه مثل کولر gama max 300

لینک به دیدگاه

جناب Photoshop از برنامه هایی هستش که وابستگیش به CPU خیلی بیشتر از گرافیک هستش و تغریبا 95 درصد کار با CPU هستش و خیلی کم پیش میاد که از گرافیک استفاده بکنه.شما می تونید یه چرخی هم بزنید داخل نت ببینید داخل فروم های مختلف چی نوشتن.این هم سیستم مورد نیاز برای کار با Photoshop CS6 :

Photoshop CS6 system requirements
Windows

Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® 64 processor

Microsoft® Windows® XP with Service Pack 3 orMicrosoft Windows 7 with Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 and CS6 applications also support Windows 8 and Windows 8.1. See the CS6 FAQ for more information about Windows 8 support.*

1 GB of RAM

1 GB of available hard-disk space for installation; additional free space required during installation (cannot install on removable flash storage devices)

1024 x 768 display (1280 x 800 recommended) with 16-bit color and 512 MB (1 GB recommended) of VRAM

OpenGL 2.0–capable system

DVD-ROM drive

داخل این فروم ها هم این مسئله پاسخ داده شده:
http://photo.stackexchange.com/questions/37805/is-gpu-or-cpu-more-important-for-photoshop-and-lightroom

https://forums.adobe.com/message/4289204

http://www.overclock.net/t/1274351/photoshop-cpu-and-gpu-usage

در آخر هم ایشون بعد از خرید اون سیستم و کار با گرافیک Intel HD4600 اگر احساس کردن که سیستم کاستی داره و توان مورد نظر برای کار ایشون رو نداره می تونن بعدا هر گرافیکی که خواستن اضافه کنن.ضمن اینکه 4460 نیازی به کولر نداره و CPU خنکی هست و چون بودجه ی ایشون محدود هستش بهتره از خرج های اضافی پرهیز کنن.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

یک محاسبه بکن ببین به پاور هم نیاز داری؟ یا همون پاور قبلی فک کنم جوابگو باشه

شاید مارک مادربرد هم اگه ایسوس باشه بهتره البته سلیقه اس

یه کولر ارزون هم برای cpu بد نیست باعث میشه در هنگام کار ، دمای cpu پایین تر بمونه مثل کولر gama max 300

اول اینکه این پردازنده نیازی به کولر نداره، همون کولر استوک جواب میده.

دو هم اینکه GAMMAXX 300 بیشتر اسباب بازیه! کارایی چندان مناسبی نداره...

لینک به دیدگاه

جناب Photoshop از برنامه هایی هستش که وابستگیش به CPU خیلی بیشتر از گرافیک هستش و تغریبا 95 درصد کار با CPU هستش و خیلی کم پیش میاد که از گرافیک استفاده بکنه.شما می تونید یه چرخی هم بزنید داخل نت ببینید داخل فروم های مختلف چی نوشتن.این هم سیستم مورد نیاز برای کار با Photoshop CS6 :

Photoshop CS6 system requirements
Windows

Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® 64 processor

Microsoft® Windows® XP with Service Pack 3 orMicrosoft Windows 7 with Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 and CS6 applications also support Windows 8 and Windows 8.1. See the CS6 FAQ for more information about Windows 8 support.*

1 GB of RAM

1 GB of available hard-disk space for installation; additional free space required during installation (cannot install on removable flash storage devices)

1024 x 768 display (1280 x 800 recommended) with 16-bit color and 512 MB (1 GB recommended) of VRAM

OpenGL 2.0–capable system

DVD-ROM drive

داخل این فروم ها هم این مسئله پاسخ داده شده:

http://photo.stackexchange.com/questions/37805/is-gpu-or-cpu-more-important-for-photoshop-and-lightroom

https://forums.adobe.com/message/4289204

http://www.overclock.net/t/1274351/photoshop-cpu-and-gpu-usage

در آخر هم ایشون بعد از خرید اون سیستم و کار با گرافیک Intel HD4600 اگر احساس کردن که سیستم کاستی داره و توان مورد نظر برای کار ایشون رو نداره می تونن بعدا هر گرافیکی که خواستن اضافه کنن.ضمن اینکه 4460 نیازی به کولر نداره و CPU خنکی هست و چون بودجه ی ایشون محدود هستش بهتره از خرج های اضافی پرهیز کنن.

والا من هم نگفتم همه کارهاش با گرافیکه !

در ضمن بین حداقل سیستم مورد نیاز که بخوای یه فایل باز و بسته کنی تا یک سیستم که بخوای کارهات رو راحت انجام بدی خیلی فرقه

کولر ارزون هم چندان اختلاف قیمتی نداره ولی بهتر از اینکه cpu مدام دماش بالای 75 باشه

لینک به دیدگاه

اول اینکه این پردازنده نیازی به کولر نداره، همون کولر استوک جواب میده.

دو هم اینکه GAMMAXX 300 بیشتر اسباب بازیه! کارایی چندان مناسبی نداره...

اسباب بازی ؟ مگه قراره اورکلاک کنه ؟ قرار یه دمای میانگین 50 بده

لینک به دیدگاه

والا من هم نگفتم همه کارهاش با گرافیکه !

در ضمن بین حداقل سیستم مورد نیاز که بخوای یه فایل باز و بسته کنی تا یک سیستم که بخوای کارهات رو راحت انجام بدی خیلی فرقه

کولر ارزون هم چندان اختلاف قیمتی نداره ولی بهتر از اینکه cpu مدام دماش بالای 75 باشه

اسباب بازی ؟ مگه قراره اورکلاک کنه ؟ قرار یه دمای میانگین 50 بده

ایشون اگه دمای محیطشون بالا نباشه با خود کولر استوک اینتل روی 65 تا 70 درجه می گیرن که دمای خوبیه.کولر های رنج قیمتی پایین چندان تفاوت کارایی با کولر استوک ندارن و هزینه ی بی جهت هستش.ضمن اینکه این حداقل سیستم مورد نیاز نیست بلکه سیستم پیشنهادی (Recommended) برای بهره گرفتن از بهترین توان هستش.که پنتیوم 4 به بالا،8 گیگ رم، 1 گیگ مموری گرافیکی و رزولوشن  1280x800 هستش.که سیستمی که من برای ایشون پیشنهاد دادم تمام این نیاز ها رو برطرف می کنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...