رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید لپ تاپ

quantum
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه لپ تاپ میخوام بگیرم با این مشخصات .

تو کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ اتوکد و برنامه های سنگین مهندسی کم نیاره .

تو بازی های روز کم نیاره .

مانیتورش led و با کیفیت باشه

به مانیتورهای LCD و تلویزیون های LED , LCD وصل بشه

کابل HDMI داشته باشه

و سوکت های اضافی دیگه برای وصل کردن دسته بازی موس هد فون وب کم و همینطور مودم های wimax اوت دور داشته باشه خلاصه بیشترین ورودی ها رو برای وصل کردن دستگاههای جانبی داشته باشه .

سگ جون باشه روزی 12 تا 15 ساعت قراره کار کنه

مرسی

ویرایش شده توسط quantum
لینک به دیدگاه

یه آدم متخصص تو این زمینه پیدا نمیشه ؟

من باید تا 3 روز دیگه این لپ تاپ رو بخرم

اگر فروم دیگه ای هست که مشاوره میده لطفآ معرفی کنید چون حال و حوصله چک کردن تک تک لپ تاپ ها رو تو نت ندارم

ویرایش شده توسط quantum
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز به نظر من نوت بوک زیر مناسبه براتون

Dell Inspiron 5010 Ci5 2.4 up to 2.6 4GB DDR3 500 DVD RW 15.6 WXGA 5470 ATI DOS 2.8 CHINA BT\WebCam

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من خیلی تخصص ندارم و برام چندتا سوال پیش آمده .

سی پی یو این لپ تاپ از نسل جدیده core i5 با فرکانس 2.4 است منظور از آپ تو 2.6 اورکلاک آن است ؟

سیستم عامل یا OS این لپتاپ DOS است یعنی چی ؟ آیا وویندوزهای ویستا و سون و اکس پی رو این لپ تاپ نصب میشوند ؟

این لپ تاپ ساخت چین است و جنس های چینی به بد کیفیتی معروف اند آیا لپ تاپ دیگری سراغ ندارید ؟

ویرایش شده توسط quantum
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم اگه دنبال کارهای گرافیکی هستین یه مقدار بودجه رو افزایش بدین و مک بوک بگیرین !

پسر خاله بنده مدل 1558 اینسپایرون داره ( Core i5 ) توی برنامه اتوکد باهاش به مشکل برخورده !

البته فکر کنم با مدل 1558 ( Core i7 ) مشکلی نداشته باشین ! ( قیمتش حول و حوش 1 میلیون 160 تا 170 هستش )

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من خیلی تخصص ندارم و برام چندتا سوال پیش آمده .

سی پی یو این لپ تاپ از نسل جدیده core i5 با فرکانس 2.4 است منظور از آپ تو 2.6 اورکلاک آن است ؟

سیستم عامل یا OS این لپتاپ DOS است یعنی چی ؟ آیا وویندوزهای ویستا و سون و اکس پی رو این لپ تاپ نصب میشوند ؟

این لپ تاپ ساخت چین است و جنس های چینی به بد کیفیتی معروف اند آیا لپ تاپ دیگری سراغ ندارید ؟

دوست عزیزم در پاسخ به سوالتون در مورد cpu آره جدیده ولی i7 هم موجوده منتهی این نوت بوک به نظر من مشخصاتش خیلی خوب هستش و قیمت مناسبی داره

در پاسخ به سوال دومتون در مورد سیستم عامل :os=dos یعنی باید روش ویندوز نصب کنی نه اینکه نصب نمیشه

در پاسخ به سوال آخرتون هم باید بگم به غیر از چینی یه سری نوت بوک سونی تو بازار هست که آمریکایی نوشته روش ولی اون هم تو چین تولید میشه ولی به سفارش آمریکا

لینک به دیدگاه

چند تا نکته :

اولا نسل corei7 خیلی قویتر از نسل corei5 است.

core i7 vs core i5

دوما خاصیت

به معنی Turbo Boost می باشد. یعنی در هنگام ماکزیمم فعالیت سی ئی یو سرعت هر core آن به آن مقدار می رسد.

در مورد سیستم عامل داس هم باید اول از همه مطمین بشید که آیا سائورت درایور ها برای آن ها است و یا نه؟

منظورم اینکه درسته که درایور ها نصب میشند ولی ممکن است اون device کار نکنه....

چون دوستایی بودن که سیستم عامل داس بود و متاسفانه با نصب 7 و یا ایکس پی wireless و یا ... کار نمی کرده . احتمالش کمه ولی خوب تا الان من خودم دیدم.

لینک به دیدگاه

در مورد سیستم عامل یا OS هنوز سوال دارم

مثلا لپ تاپی دیدم که جلوی سیستم عاملش نوشته بود windows 7 home فرق این لپ تاپ با لپ تاپی که نوشته dOs چیه ؟

لینک به دیدگاه

در مورد سیستم عامل یا OS هنوز سوال دارم

مثلا لپ تاپی دیدم که جلوی سیستم عاملش نوشته بود windows 7 home فرق این لپ تاپ با لپ تاپی که نوشته dOs چیه ؟

دوست من شما بررسی کیند که آیا سخت افزار لپ تاب مورد نظر شما جواب گوی ویندوز7هست یا نه؟ جواب بسیاری از سوالاتون پیدا میکنید!!

زیرا امکان داره با وجود اینکه سیستم از لحاظ سخت افزاری امکان نصب ویندوز 7 داشته باشه ولی برای کاهش قیمت محصول بدون ویندوز یا باDOSعرضه شده!!

http://windows.microsoft.com/systemrequirements

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

حرف دوست عزیز Ultra Extreme تایید میشه . اگر به فورومهای خارجی 1 نگاهی بندازید آنها به همنگام بستن سیستم مجبورا پول برای خرید ویندوز هم کنار بزارن. مثلا 1 ورژن Retail ویندوز 7 خودش 80-70$ در میاد براشون.این برای من و شما قابل لمس نیست چون ما اینجا 1000 تومان میدیم ویندوز میگیریم .

با DOS منظورش لپ تاپی است هنوز ویندوزروش نصب نیست که شما راحت میری خونه و هر ویندوزی خواستی روش نسب میکنی. همون طور که دوستمون گفتن این در جهت کاهش هزینه است.

ویرایش شده توسط lo.fiction
لینک به دیدگاه

سیستم عامل داس dos) همون سیستم عاملی است که در نسل های قدیم به کاربرده می شد.

این به معنی است که عملا این لپ تاپ فاقد سیستم عامل جدید است و ارجینال است و شما می تونید هر سیستم عامل دلخواهی رو روش نصب کنید.

پشتیبانی از این سیستم عامل در قیمت لپ تاپ نیز تاثیر داره.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام

این نوت بوک های اچ پی چرا حروف صفحه کلیدش اینطوریه؟ درست وسط گذاشتن ... من بخوام فارسی برچسب بچسبونم مشکل پیش میاد نه؟

fi9oplrugx7jg8ae9zb3.jpg

ویرایش شده توسط Masroor
لینک به دیدگاه

سلامی دگر

نوت بوک ارزون قیمت زیر 500 تومن چی هست؟

فقط واسه استفاده از اینترنت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...