رفتن به مطلب

اجرای بازی splinter cell blacklist

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

بعد یه مدتی هوس این بازیو کردم ولی یه مشکلی هس 

این ارور رو موقع اجرا میده قبلا رو ویندوز 32 بیتی رو سیستم قبلیم اجرا می کردم اما الان که 64 بیته و جدید ، این ارور رو میده 

ge32eicjezmywdgpi1b6.png

لینک به دیدگاه

با سلام

بعد یه مدتی هوس این بازیو کردم ولی یه مشکلی هس

این ارور رو موقع اجرا میده قبلا رو ویندوز 32 بیتی رو سیستم قبلیم اجرا می کردم اما الان که 64 بیته و جدید ، این ارور رو میده

ge32eicjezmywdgpi1b6.png

تو درایو ویندوز نصب بود؟اگه اره که programfile x86 مخصوص برنامه های 32 بیتی هست اونو به programefile x64 move کن از ادمین اجرا کن ببین میشه نشد دوباره رو خودش نصب کن زمان نصب کمتر هست.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

روی آیکون بازی راست کلیک کن برو properties ، در تب Compatibility روی run Compatibility trubleshooter کلیک کن . بعد یه سری تنظیمات پیشنهاد میده برای تست کلید تست رو بزن ببین اجرا میشه اگه نشد ، یکم تنظیمات رو عوض کن دوباره امتحان کن . دستی هم میتونی تو همون تب Compatibility تنظیمات رو اعمال کنی ، شاید درست شد . یه کار دیگه هم انجام میتونی بدی روی آیکون بازی راست کلیک کن وبین اسم بازی و .exe این رو اضافه کن ( .bin )

باید اسم بازی یه چیزی مثل این بشه ( game.bin.exe )

لینک به دیدگاه

متشکرم از پاسخ ها ولی هیچکدوم جواب نداد!

بنده یه پچ 1.7 گیگی نصبیدم و یه کرک 90 و خورده ای مگ یعنی قبلا هم اینطوری می نصبیدم !

......................

داداش این گیم نصبی هست نه آنلاک واسه همین نمی ذاره دوباره نصب کنم میگه باس پاکش کنم بعد حالا اگه روشی دارین واسه حل مشکل بگین پاکش کنم دوباره نصب کنم چون 6 دیسکه 

قبل نصب پچ هم امتحان کردم می رفت تو بازی ولی هیچ کدوم از دگمه ها کار نمی کردن و یا پنجره کوچیک میشد می خواستم بزرگش کنم دگمه ها از کار می افتادن واسه همین مجبور شدم تا پچو بنصبم که بدتر شد

لینک به دیدگاه

متشکرم از پاسخ ها ولی هیچکدوم جواب نداد!

بنده یه پچ 1.7 گیگی نصبیدم و یه کرک 90 و خورده ای مگ یعنی قبلا هم اینطوری می نصبیدم !

......................

داداش این گیم نصبی هست نه آنلاک واسه همین نمی ذاره دوباره نصب کنم میگه باس پاکش کنم بعد حالا اگه روشی دارین واسه حل مشکل بگین پاکش کنم دوباره نصب کنم چون 6 دیسکه

قبل نصب پچ هم امتحان کردم می رفت تو بازی ولی هیچ کدوم از دگمه ها کار نمی کردن و یا پنجره کوچیک میشد می خواستم بزرگش کنم دگمه ها از کار می افتادن واسه همین مجبور شدم تا پچو بنصبم که بدتر شد

اگه ویندوز جدید باشه که گیر نصب نمیده که شما مثل اینکه پچ ریختی رجیسترشده حالا برای حذف رجیستری ویندوز چون پیدا کردنش بصورت دستی کار مشکلی هست معمولا بعضی نرم افزار ها حذف رجیستر آنیستال رو دارند مثل تیون آپ و یورآنیستال و ... که من پیشنهاد میکنم نرم افزار your unistall که یک نرم افزار جامع حذف هست رو نصب کنی یک قسمتش برا حذف رجیستری unistall هست با چند تا کلیک اونو حذف میکنه و دیگه در قسمت program futures (یا همون unistall ویندوز)اونو مشاهده نمیکنید و اون پیغام رو نمیده.

---

برا فول اسکرین alt+entr بزنید اگه گیم پد غیر اصل دارید مثل تبدیل ps1 به usb اونو از usb قطع کنید و بعد بازی رو اجرا کنید چون با بعضی بازی ها سازگار نیسا و گاهی ممکنه باعث بشه بازیتون کرش کنه و پیغام stop work بده! دیدم و داشتم چند مورد بازی که اینو میگم.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

آقا حل شد ممنون دوباره نصبیدم منتها کرکو بعد نصب پچ ریختم و این بار مشکلی نبود 

لینک به دیدگاه

• 6 سال بعد...

سلام دوستان ببخشید من توی مراحل فرعی مرحله hacking den دو بار تاحالا بردمش ولی از نقشه محو نمیشه و مرحله جدید باز نمیشه کسی مدونه مشکل از کجاست؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...